reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

czesc laski)

poszłam usypiac malego i sama usnełam:)
u mnie dobrze, samopoczucie jak przystało na 2 trymestr- sie w koncu doczekałam:-) i poczułam już dzidzie jak mnie kopie:)

annojce chyba ty pytalas, w pierwszym trymestrze przytyłam prawie 4 kilo, mialam jeszcze 2kilo(łacznie 6 kg dodatkowych) po zimie co przy wzroscie 153cm i wilczym glodzie nie wrózyło niczego dobrego. na szczęscie apetyt na razie sie unormował, na slodycze nie mam pawie w ogole ochoty, waga tez stanęła i zaczynam byc dobrej mysli. ksywa tołdi pierwsza klasa:-)

steffa faktyczni chamstwo jak tylko na wakacje podniesli
happymum powoli i bedzie dobrze, mówie ci to ja największa płaczka na swiecie:)

madi i bardzo dobrze, odpoczniesz od dzieci, uwazam ze opieka nad dziecmi jest duzo ciezsza niż praca, bo tu kazdy uwaza ze leżysz i pachniesz

poziomki to juz tuz tuz:-)
rozpisałyście sie tak,że każdej nie odpisze

reklama
annaoj nie żałuj go,normalnie to wszystko jest na Twojej głowie:tak:
Wiem że tak to jest z tymi zasiłkami,u nas jest ta różnica że M mieszka i pracuje w UK.Nadzieje mam bo co mi pozostaje:-D Przez tel mówili że wsio ok...sie zobaczy
Stefa nieeeee:-D:-D:-D nie ja boże broń:-D moja siostra
Lenka jaki masz placek bo ja zrobiłam biszkopt czekoladowy przekładany bitą śmietaną z serkiem mascarpone i truskawkami:-)
Ciesz się że mały śpi:tak:
Marta GRATULUJE!!

Dziewczyny ja chce już na porodówke bo już chodzić nie moge bo booollliiiiii

Ostatnia edycja:
poziomki byłby mąż to chociaż byś go wykorzystała a tu doopa

ja upiekłam jasny biszkopt, pianka z kremówki truskawek i galaretki, na to galaretka z truskawkami:tak:

hej

zaraz ide na zakonczenie do przedszkola dominika,wzruszona jestem bo miala 2 latka i 2miesiace jak tam poszla a tu juz konczy i od wrzesnia do szkoly:baffled: a ze jestem płaczka to będe wyć jak wyjec zawodowy

Witajcie...

ja to jakaś płaczliwa jestem,..
ryczałam na zakończeniach od przedszkola , no teraz możne już nie.. ale wcześniej..rozumiem Cię Marta

aa u mnie dziś w domu będzie wesoło, bo do starszej córci przychodzi przyjaciółka na nocowanie..:-D

odezwę się później bo mi mieszkanie demolują:szok:

ja mam sposób jak siąde daleko od sceny to nie rycze :-D:-D:-D tam zrobiłam jak mi się chciało :cool2:
kurcze co za pogoda jutro ostatni dzień przedszkola :szok::-D:szok::-D zmykam do kosmetyczki na pocieszenie :-D musze sobie poprawiać humor bo nie wiem jak brak przedszkola przeżyję :-D

Hejka

Stefea zdrowka!
Poziomki trzymasz sie dzielnie widze hehehe :-)

U mnie tez Daniel chory kicha, oczy czerwone :p no ale coz...
Nie wyobrazam sobie 2 miesiecy z cala trojka :szok: nie lubie wakacji :-p:-D:-):cool2:
a tak to u nas spoko, papierkowe sprawy zalatwione i jakos leci do przodu, czekamy znow na lato :tak:

reklama
hello
Kuzyn z żoną mnie wczoraj odwiedzili. Miałam kontakt z ludziem pozanetowy
biggrin.gif

Dzisiaj mama wpadła na chwilkę, ale w sumie tylko mi ciśnienie dźwigła.
Poziomki no mój teoretycznie też tam mieszka większość część roku;-) Mam nadzieje, że u Was szybciej pójdzie.
Marta ja też zawsze się wzruszam.

Igor jutro ostatni dzień do przedszkola, zobaczymy jak będzie...

Do góry