reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

czesc laski)

poszłam usypiac malego i sama usnełam:)
u mnie dobrze, samopoczucie jak przystało na 2 trymestr- sie w koncu doczekałam:-) i poczułam już dzidzie jak mnie kopie:)

annojce chyba ty pytalas, w pierwszym trymestrze przytyłam prawie 4 kilo, mialam jeszcze 2kilo(łacznie 6 kg dodatkowych) po zimie co przy wzroscie 153cm i wilczym glodzie nie wrózyło niczego dobrego. na szczęscie apetyt na razie sie unormował, na slodycze nie mam pawie w ogole ochoty, waga tez stanęła i zaczynam byc dobrej mysli. ksywa tołdi pierwsza klasa:-)

steffa faktyczni chamstwo jak tylko na wakacje podniesli
happymum powoli i bedzie dobrze, mówie ci to ja największa płaczka na swiecie:)

madi i bardzo dobrze, odpoczniesz od dzieci, uwazam ze opieka nad dziecmi jest duzo ciezsza niż praca, bo tu kazdy uwaza ze leżysz i pachniesz

poziomki to juz tuz tuz:-)
rozpisałyście sie tak,że każdej nie odpisze

reklama
annaoj nie żałuj go,normalnie to wszystko jest na Twojej głowie:tak:
Wiem że tak to jest z tymi zasiłkami,u nas jest ta różnica że M mieszka i pracuje w UK.Nadzieje mam bo co mi pozostaje:-D Przez tel mówili że wsio ok...sie zobaczy
Stefa nieeeee:-D:-D:-D nie ja boże broń:-D moja siostra
Lenka jaki masz placek bo ja zrobiłam biszkopt czekoladowy przekładany bitą śmietaną z serkiem mascarpone i truskawkami:-)
Ciesz się że mały śpi:tak:
Marta GRATULUJE!!

Dziewczyny ja chce już na porodówke bo już chodzić nie moge bo booollliiiiii

Ostatnia edycja:
poziomki byłby mąż to chociaż byś go wykorzystała a tu doopa

ja upiekłam jasny biszkopt, pianka z kremówki truskawek i galaretki, na to galaretka z truskawkami:tak:

hej

zaraz ide na zakonczenie do przedszkola dominika,wzruszona jestem bo miala 2 latka i 2miesiace jak tam poszla a tu juz konczy i od wrzesnia do szkoly:baffled: a ze jestem płaczka to będe wyć jak wyjec zawodowy

Witajcie...

ja to jakaś płaczliwa jestem,..
ryczałam na zakończeniach od przedszkola , no teraz możne już nie.. ale wcześniej..rozumiem Cię Marta

aa u mnie dziś w domu będzie wesoło, bo do starszej córci przychodzi przyjaciółka na nocowanie..:-D

odezwę się później bo mi mieszkanie demolują:szok:

ja mam sposób jak siąde daleko od sceny to nie rycze :-D:-D:-D tam zrobiłam jak mi się chciało :cool2:
kurcze co za pogoda jutro ostatni dzień przedszkola :szok::-D:szok::-D zmykam do kosmetyczki na pocieszenie :-D musze sobie poprawiać humor bo nie wiem jak brak przedszkola przeżyję :-D

Hejka

Stefea zdrowka!
Poziomki trzymasz sie dzielnie widze hehehe :-)

U mnie tez Daniel chory kicha, oczy czerwone :p no ale coz...
Nie wyobrazam sobie 2 miesiecy z cala trojka :szok: nie lubie wakacji :-p:-D:-):cool2:
a tak to u nas spoko, papierkowe sprawy zalatwione i jakos leci do przodu, czekamy znow na lato :tak:

reklama
hello
Kuzyn z żoną mnie wczoraj odwiedzili. Miałam kontakt z ludziem pozanetowy
biggrin.gif

Dzisiaj mama wpadła na chwilkę, ale w sumie tylko mi ciśnienie dźwigła.
Poziomki no mój teoretycznie też tam mieszka większość część roku;-) Mam nadzieje, że u Was szybciej pójdzie.
Marta ja też zawsze się wzruszam.

Igor jutro ostatni dzień do przedszkola, zobaczymy jak będzie...

Do góry