reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

MadiiJa po swoich bliźniakach wiem że za niemowlaka było łatwiej:eek: Jak mam już dośc wrzucam moją trójce pod prysznic:sorry:-działa cuda:laugh2:

My jestesmy obecnie na etapie odpieluchowywania..biegaja z gołymi pupami:-p teraz już jest dobrze ale poczatki były takie że mop to było moje 2 imię:laugh2:

reklama
hejka
miałam wczoraj beznadziejny dzień, nie dość, że mama mi na nerwa podziałała, to jeszcze B był u veta apropo Karen, bo postępy minimalne (po wypadku już chodziła, a teraz zaledwie się podnosi, a jak chodzić próbuje podtrzymywana przez szalik to łapy się jej podwijają, generalnie porażka) i powinniśmy termin jakiś ustalić do którego czas jej i sobie dajemy, a po którym "nie będziemy jej dłużej męczyć".
Dobita byłam. Nadal trochę jestem, chce wierzyć, że się poprawi, kurcze dlatego się na operację zdecydowaliśmy. A tu veci twierdzą, że operacja się udała, ale dlaczego efektów nie ma nie wiadomo. B jeszcze do Wrocka pojedzie, może w przyszłym tygodniu z nią, zobaczymy.
Madi ja kiedyś weszłam na forum trojaczkowe, pamiętam, dziewczynę, która miała 3 synów i na córeczkę liczyli, a tutaj zonk trojaczki - 3 chłopaków;-)
Też pamiętam studenckie czasy, jak człowiek cały tydzień imprezował, a rano na zajęciach kimał;-)
Poziomki a Ty do 6 razu. Będę Ci kibicowała;-)
Lenka jak pisze Poziomki, może za 4 razym, ale by księżniczka była wśród tylu chłopa.

Głowa mnie znowu boli:eek:

Poziomki.. to już tuz tuż...

a ja dziś wstałam z mega bolącym gardłem..mowię szeptem..i jak stary alkoholik..głos zachrypnięty.. ,że ło Matkoo :szok:

starsze dziecię już dziś M. zawiózł do babci , a a ja z trójca jutro dojeżdżamy... może odpocznę ..:-D

3majcie się...
ale będę wpadać na forum..jakby co..:tak:

hello

ale mam wk... od rana
Net mi znowu nie działa, facet ma wyłączony telefon. B dał mi bluconecta co prawda, ale nerw i tak jest, tym bardziej, że pewnie w pon będę się musiała z gościem dochodzić.
Mój chłop mnie też denerwuję, bo niestety na dłuższą metę nie ogarnia dzieciaków, zmierzły chodzi, warczący, wieczne larmo w domu. A ja w tym wrzasku muszę siedzieć.

Poziomki czyli tuż, tuż.

Chodziłam z moim na basen od malutkiego, ale pod wrażeniem jestem

Madii kurcze Wy to sie macie z tymi chorubskami:(( Moze ni powaznego sie z tego nie wykluje;)
Przyznaj sie żłopalas zimne piwsko wczoraj haha

Annaoj najgorsze jest to ze kobieta bez marudzenia to wszystko ogarnia a facet musi sie najojczec. Podziwiam Cie ze dajesz rade bo ja bym mojego ubila! Nie wyobrazam go sobie w takiej roli...

Mam nadzieje ze to juz naprawde tuz tuz

Hejka

poziomki oj jeszcze w kocu dotrwasz do konca terminu hehehe :-D ja z synkiem juz niby mialam rodzic od 37tc a potem urodzilam 8 dni po :-D ale nie zycze tego ;-) lepiej wczesniej rodzic.

Jakos tak wbic sie nie moge do was :p czytam co piszecie i niewiem co odpisywac :confused2:
Jestem przed @ i moze dlatego? :-)
Postaram sie zagladac czesciej i cos skrobac.
U nas oki, dzieciaki zdrowe prawie bo z Danielem u lakarza bylam i 10 dni bierze lek taki lekki antybiotyk ponoc :p ale widze ze jest z nim lepiej wiec pani lekarka dobrze trafila :-)
Obiad sie robi, najmlodszy spi, wiec mozna zaczac weekend :-p
Wczoraj bylismy wieczorem na koncercie Jamala, bo sa tutaj dni Lubina i fajnie bylo ;-) oderwalismy sie troszke bo mama Ł. przyszla do dzieciaków na ten czas :-)
Nawet Miki sie przebudzi wstal, przyszedl i zobaczyl ja, cos tam pogadali i poszedl sam spac:szok: czemu ze mna tak nie jest... :confused2::cool:

Poziomki....ja już nawet nie pamiętam smaku piwa...:szok:... starzeje się ...:wściekła/y:

aa zjadłam sobie lody..qrcze dla ochłody.. bleee qrcze ale były taaakie dobreee:-D

reklama
Liza mi Gabi wyganiali 8 dni po...
Kurcze i ja niedługo bede miała znowu @:cool:
Madii to masz zaległosci dziewczyno:laugh2: Mówiz ze czym sie zatrułeś tym sie lecz wiec jeszcze lodzika może?

Boli mnie tak krzyz od wczoraj ze juz sobie miejscz znalezc nie moge...wziełam nawet apap i nospe...:dry:

Do góry