Dorota to bardzo się cieszę że chociaż trochę udało mi się doły odgonić
moja Córcia też długo spała przy świetle w nocy. dopiero jakiś rok temu przestała, choć i teraz czasem zdarza się że świeci sobie światło na korytarzu i prosi żeby nie wyłącząc dopóki nie zaśnie.
ps. a jak tam właśnie te hormony? bo niektóre kobityki to od razu czują że już ciąża
a ty kiedy będziesz nas stresować testowaniem? jeszcze z tydzień chyba dobry co?
lenka21* stresowałabym się pewnie tak samo jak ty
-dobrze że sama swoich woże. ale nie wiem co będzie jak Córka za kilka lat zacznie sama chcieć chodzić do szkoły- chyba będę jeździć i śledzić
Madii77 to masz super pomoc
że 15latka chce pomagać w prasowaniu
gratulacje
annaoj kce pewnie Maluch chce na grilla w piątek mame jeszcze puścić
-może szykuje się na weekend
-no normalnie jakbyś pisała o mojej Córce
to samo- czyli mogę się przygotować na to że aż tak szybko jej nie przejdzie
najgorsze że Synek tak się nie zachowywał, ale powoli zaczyna łapać od siostry, ehh
a właśnie dziś w nocy zrobiłam młodej jedną butle mleka i wode do drugiej i się udało. od cycola ciężko właśnie bo wie że to mama- Męża nie chce męczyć bo wstaje o 5do pracy bo dojeżdża akurat teraz dalej, ale i tak dziś było super- butla i cycol przed 21do zaśnięcia (i tego cycola najgorzej jest oduczyć-bo od zawsze zasypiała przy cycolu
) potem przebudziła się o 22:30, więc cycol,ale tylko na chwilkę- potem w nocy dwa razy woda z butli i mleczko dopiero o 5:30
więc super
także działam dalej i mam nadzieję że może zacznie ładniej nocki przesypiać wreszcie
anulaaa33 moja Córka dogaduje się super i z dziewczynami i chłopakami, ale chłopaków przyciąga muchy
gdzie by się nie pojawiła to chłopcy chcą się z nią bawić
och zgrozoooo ... co ja pocznę jak dorośnie .. zeświruje chyba
-uciekam się za coś zabrać
miłego dzionka i słonecznego- bo u nas o dziwo słoneczko dziś
więc trzeba wykorzystać popołudnie na maxa