annaoj kce na razie chyba jestem trochę w szoku, że już nie mam takiego małego niemowlaczka w domu i mi trochę brak, dlatego o dzidzi myślałam, ale zaczynam powoli się oswajać- choć ta moja najmłodsza to mi się taka najbardziej dorosła wydaje, pewnie dlatego że ma rodzeństwo starsze, na podwórku potrafi się z nimi sama bawić-ja do niczego jej potrzebna nie jestem, nawet na górze w pokojach swoich się razem bawią, a ja mogę w spokoju posprzątać coś więc tak mi dziwnie że dopiero rok skończyła a taka już dorosła
i dziś póki co zasnęła bez cycola- nie wierzę normalnie! -kolejny szok! -za dużo jak na raz hehe zobaczymy co w nocy
rok pewnie szybko minie z dzieciakami, więc zobaczymy co z tym moim kursem
Lena mi ciężko doradzić bo ja też bym nie dała rady i jakoś zareagowała- też raczej staram się żeby samodzielnie sobie radzili- Córka ma taki charakter że nie da sobie raczej w kasze dmuchać, ale z Synkiem może być gorzej ..
dobranoc- uciekam spać póki Córcia spokojnie śpi cieszyć się nocką
i dziś póki co zasnęła bez cycola- nie wierzę normalnie! -kolejny szok! -za dużo jak na raz hehe zobaczymy co w nocy
rok pewnie szybko minie z dzieciakami, więc zobaczymy co z tym moim kursem
Lena mi ciężko doradzić bo ja też bym nie dała rady i jakoś zareagowała- też raczej staram się żeby samodzielnie sobie radzili- Córka ma taki charakter że nie da sobie raczej w kasze dmuchać, ale z Synkiem może być gorzej ..
dobranoc- uciekam spać póki Córcia spokojnie śpi cieszyć się nocką