reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota zdrówka dla Was.

Wesoła 7 lat to poważny wiek[emoji4][emoji512][emoji322][emoji146]

Stefa No gratulacje!![emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]

Chwale sie! Żon mój przeszedł pierwsza cześć rekrutacji na kierowcę autobusu[emoji4] w piątek ciąg dalszy!

Przewaliłam pół dnia na kanapie bo dzieci nareszcie wróciły do szkoły i musiałam odpocząć [emoji12]

Zupełnie nie planowałam a dostaje coraz więcej zamówień na torty i ciasta [emoji15]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Stefaa a więc gratulacje dotacji i powodzenia w realizacji planów.

dorota to i dzieciom i Tobie tego zdrówka duuuużo życzę! No i nie przytulam...

poziomki, a nooo, poważny wiek ;) Gratulacje dla męża! No i dalszego powodzenia! Ja nienawidzę piec ciast, wolę słone rzeczy przygotowywać.

Mały zasnął, starsi na rowerach jeżdżą, a ja chciałam do ogródka trochę popracować, ale głowa boli, tak mocno, że tabletki nie dają rady!
A! Pamiętacie jak pisałam o wezwaniu do sądu na tę śmieszną rozprawę rozwodową? Dostałam decyzję, że zwrotu kosztów domagać się nie mam co, bo dla sądu to mnie tam niby nie było - znaczy, że według sądu to ja się nie stawiłam na rozprawie i tym sposobem nie mogą zwrócić mi poniesionych kosztów :) Nie ma to jak nasze polskie prawo, ale niech już sobie darują te parę groszy!

poziomki a no niech im będzie ;) Kiedyś uwielbiałam piec ciasta, ale potem jakoś zapał swój przeżuciłam na słone potrawy i słodkoście wszelakie mnie denerwują jak mam coś upiec! No ale czasem muszę. Choć na komunię syna zamawiam słodkości.

Hej
Czytam na bieżąco ale u mnie nic nowego więc mało piszę. We wtorek mam wizytę u gina, będzie leciał 29 tc, mam nadzieję że uda mi się znów popatrzeć na Małego. Zamówiłam kilka rzeczy na allegro, ubranka w większości mam. Tylko nie mam prawie wcale takich malutkich pajacyków i śpioszków ae do szpitala pewnie będą potrzebne - hmmmmm, nie pamiętam.

Poziomki, Happ kiedy macie kolejne usg?
Dorota, Słodka Owsianka, myślę o Was dziewczyny.
Stefaa, nie chcesz pojechać do Świnoujścia??? m:-)

Pozdrawiam Resztę dziewczat!

Cześć dziewczyny, długo się nie odzywałam, ale starałam się raz na jakiś czas Was podczytać.
Słodka owsianka i Dorota - bardzo Wam współczuję. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak to jest stracić maluszka, przecież przywiązujemy się do myśli o nim już na samym początku. Dla mnie to takie niesprawiedliwe, że coś dostajemy a potem to jest zabierane.
Ja sama przeżyłam chwile grozy tuż przed Wielkanocą. Najmłodsza Ola wpadła w jakiś dziwny stan. W ogóle nie kontaktowała, do tego wykonywała jakieś rytmiczne ruchy, potem dostała takich niby drgawek. Przyjechało pogotowie, zabrało nas migiem do szpitala i tam też nie wiedzieli co jej jest. Chcieli kłaść na intensywną terapię, ale na szczęście jakoś zaczęła dochodzić do siebie. Okazało się, że były to najprawdopodobniej drgawki gorączkowe tylko w jakiejś dziwnej rzadko spotykanej odmianie. Najgorsze, że to się może powtórzyć jeszcze w dzieciństwie. Teraz mam pietra jak tylko Ola ma cieplejsza główkę.
Poziomki - wiesz już kogo będziesz miała? Bo jakoś nie doczytałam...

składałyście już wnioski o 500+? Ja to zrobiłam i teraz z niecierpliwością czekam na kasę. A ta się przyda, bo realizujemy ten 3 tygodniowy pobyt nad morzem. Już znalazłam coś fajnego w tej Białogórze. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję.

A tak poza tym, to szykujemy się do 4 urodzin najstarszego Leona.
I też przy okazji się zapytam, czy to normalne, że chłopczyk w tym wieku namiętnie bawi się swoim siusiakiem? Zamyka się w pokoju i leży ze spuszczonymi spodniami, gada do niego, pokazuje zabawki i coś tam przy nim gmyra.. My oczywiście nie reagujemy, on i tak czasem się zawstydza. Ale nie wiem, czy robimy dobrze, stąd pytanie do bardziej doświadczonych koleżanek ;)

pozdrawiam Wszystkie!!

milla76 - nie pomoge bo u nas nie było żadnej fascynacji siusiakiem, nie wiem jak to będzie u najmłodszego.

Doris ale masz duży brzuszek, widziałam na fb, pięknie wyglądasz:D
ja mam wizyte pod koniec kwietnia to będzie 26tc ale już bez usg chyba, tylko badanie.

Doris 17 maja połówkowe

Milla musisz zbijać gorączkę zanim przekroczy 38 stopni i napady nie powinny wrócić. To musiało być koszmarne :/

Wybacz ale sie uśmiałam z tego siusiaka, z tego co wiem to chłopakom to nie mija[emoji12]
A tak na poważnie to pewnie zwykle zainteresowanie, moje bliźniaczki tez w tym wieku oglądały sobie pipki i im przeszło.
W połowie maja sie dowiem

Annaoj masz wyniki??

Przyjechała M cioteczna siostra i doprowadza mnie do szału

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Stefa gratuluje , w jaki biznes celujesz ?

Milla współczuję atrakcji, dobrze się wyjaśniło. Z siusiakiem aż takiego zainteresowania u nas nie było , ale powinno mu przejść

Doris tez widziałam fotę, pięknie wyglądasz :)

Poziomki super ze są chętni. Ja tez Lubie piec, na komunie sama robie tort i ciasta. Tylko nas jest dużo takich osób które pieką.

Olek mi zagoraczkowal i dostał biegunki , apetyt dopisuje, chyba jakiś wirus .

Poziomki jak się czujesz ?

Do góry