reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Słodka i Dorota według któregoś z wierzeń (hinduskich chyba) nie traci sie dziecka a jedynie Bóg zabiera je do siebie poprawia i odsyła rodzicom z powrotem bo coś było nie tak. Podoba mi sie taka teoria i na pewno doczekacie sie powrotu swoich maluszków:)

Ivi to cudownie ze masz takich ludzi do okoła:)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Dziękuję dziewczyny

Słodka owsianka jesteś dla mnie wzorem spokoju, jesteś bardzo dzielna.

Poziomki o tym samym dziś rano mówiłem m że może nasz aniołek jeszcze do nas wróci.

dorota i słodka owsianka wiem, że Wam ciężko teraz, ale tak tylko chciałam napisac, że po takiej wielkiej stracie przysługuje Wam urlop macierzyński jeśli pracujecie i jeszcze wypłata kasy za poronienie, no i pochówek Wam się należy. A to że jeszcze Bozia Was obdarzy maleńką istotką, skoro tego pragniecie to jest pewne!! Ja Wam kibicuję!!! Męża siostra w ubiegłym roku poroniła, bodajże w 8 tygodniu, był pogrzeb, potem mówiła, że dalej będą próbować, bo tylko 1 syna mają. A w ponad pół roku po pogrzebie aniołka zaszła w ciążę i w tym roku w wakacje ma urodzić córkę - mega się cieszą. To jak co, to będą mieli synia 3 latka i małą córcię :)

dorota jak tam dzieciaki? lepiej? I tak zdrówka dla nich życzę. U mnie teraz środkowy i najmlodszy synio nochale podciągają i czasem któryś kaszlnie, no i męża coś w kościach łamie, więc tylko ja i najstarszy jeszcze się trzymamy :)

ivi no to duże brawo dla promotora, że tak Ciebie zachęca!

U nas weekend urodzinowy był, bo środkowy synio obchodził już 7 urodzinki. Kiedy to zleciało?! Miałam trochę roboty z przygotowaniem żarełka na 16 osób, ale poza tym, że mężu zapewniał, iż mamy węgiel na grilla, a okazało się, ze nie mamy i śmigał do sklepu, a nie było go prawie 45 minut, a ja przy cieście i kawie zabawiałam głodnych gości - bo każdy chciał grilla, to było super :) No poza jeszcze pogodą, bo strasznie zaczęło wiać i z dziećmi an dwór nie było jak wyjść na tego grilla. To wszyscy w domu siedzieli, a tylko mój mężu z facetami grilla pilnowali a potem jeść wszyscy do domku szli.

Dziewczyny każda sytuacja jest po coś, widocznie gdzieś tam na niebie wpisane miałyście cierpienie, które ma jakiś cel. Z pewnością każda prędzej czy później dowie się jaki. Ciężko mi cokolwiek powiedzieć i wiem, że każde słowo pocieszenia z moich słów, nie jest warte uwagi, jak mogę skutecznie pocieszyć kogoś, nie będąc nigdy w takiej sytuacji, ale wiem jedno życie mimo, że nie jest usłane różami, potrafi być piękne :*

Dostałam dotację!!! Spełniam swoje marzenia!
pss już wiem, gdzie będzie BB zlot:)

reklama
Do góry