reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mnie tydzien od porodu :(

Dzis dzownili ze szpitala do mojego meza, ale nie slyszal telefonu. Teraz nie odbieraja, a ja schizuje czemu do niego a nie do mnie, moze cos ze mna jest zle?

reklama
Dorota musisz wypłakać swoje, minęło jeszcze bardzo mało czasu.

Słodka pewnie jego numer był zapiszmy jako pierwszy albo dzwonią do męża bo czasem kobieta nie chce rozmawiać czy nie czuje sie na solach. Rożnie bywa ale nie podejrzewam ze cis Ci dolega i dlatego nie dzwonili go Ciebie.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Słodka sił.

Doris i jak u Gina?

Happymama dzięki.

Nie wiem co mi jest, przeziebiona jestem już od tygodnia więc z tym lepiej, ale dziś tak od godziny 15 strasznie się czuję, słaba jestem, niedobrze mi, ale taka niemoc mnie Ogarnęła że trudności mam cokolwiek zrobić, a ja ogólnie nawet chora to robię a teraz nie mam sił. Jestem taka słaba, tak jakoś źle się czuję że ledwo wróciłam ze szkoły z dziećmi i ogólnie nic zrobić nie umiem :-(

milla tak szczerze, to mój środkowy synio miał czas, kiedy też sporo interesował się swoim siusiakiem, nawet interesował sie mega tym, co mają starszy brat, tato a nawet mam pomiędzy nogami! Oj była jazda z nim. Jednak wydaje mi się, że Pati nie gadał do siurka nigdy, za to bawił się nim jak miał 2-3, a nawet chyba 4 lata. Teraz ma 7 i już sie nie bawi. Ale ja z mężem też staraliśmy się na niego nie zwracać uwagi, czasem mu tłumaczyliśmy, ze nie powinien tego robić, bo inni tak nie robią i śmiali by sie z niego, poza tym za każdym razem musiał wtedy iść umyć ręce - bo przecież po siusianiu też musi umyć ręce, bo dotyka siurka. Więc w końcu przestał się nim bawić i używa go tylko do sikania.

Wszystkim chorowitkom dużo zdrowia życzę. U nas też ostatnio chłopaki trochę pokaszlują i katar mają - wszyscy : mężu i synkowie, a ja zresztą też trochę. Ehhh....
Ale dziś w końcu odebraliśmy drzwi z Leroy- Merlin. MielIśmy m-ąc temu zamówione i w końcu są :) No to pojechaliśmy, odstaliśmy swoje w kolejce do odbioru - jak za komuny, a jeszcze wyszło, ze wszystkiego nie wydali i cofneli towar, potem do kasy też kolejka, potem znów kolejka po wydanie towaru i zapakowanie go do auta - no i w drogę! Jupi! Ciekawe kiedy mężu znajdzie czas, by je zamontować w 2 pokojach :)
A ja kupiłam jeszcze tam malinojeżynę i margarytkę na pniu :) Jutro sobie wsadzę w ziemię wszystko i jeszcze rododendrona, który w doniczce stoi od tygodnia. No i wysieję już marchew, sałatę i pietruszkę, może koperek do ogrodu :) Więc zapowiada się pracowicie :)

reklama
cześć Dziewczyny
przepraszam, ale znowu jakoś się zamotałam i tylko podczytywałam na komórce
Mój wynik ok, tylko za pół roku powtórka (na sierpień jestem umówiona), cóż przyjdzie mi się do tego przyzwyczaić i mieć nadzieje, że nic więcej nie znajdą.
Stefaa gratulację!! To pochwal się teraz co będziesz otwierała
Mila kiedyś gdzieś czytałam, że czasami dzieci tak robią jak mają za mało uwagi rodziców (wiem, że pewnie o to trudno, przynajmniej u nas tak jest)
Zdrówka dla wszystkich chorowitków.
Poziomki kiedy masz usg połówkowe?
Wszystkie pozdrawiam
miłego dnia

Do góry