reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Lenka kieruje w rodziców i dzieci :) będę robiła to co lubię najbardziej :)

Poziomki ja od zawsze mówiłam, że ty masz jakieś dodatkowe baterie;)

annaoj a jak u ciebie? odezwij się!

Doris powiem Ci, że brzuszek faktycznie masz duży, ale wspominałaś, że w ciąży tyjesz dużo, dobrze, że to wszystko gubisz :) Bo mnie po każdej ciąży kg zostawały ;)

Dziewczyny ale mam stresa, niby wiem wszystko co i jak, ale momentami dopadają mnie czarne scenariusze! Mam nadzieję, że się uda!

Poziomki, we wtorek bylam w szpitalu to dali mi tylko moj wypis i powiezieli zeby zadzownic najwczesniej w piatek to powiedza czy juz po sekcji.

Dzieci nam sie znow rozchorowaly. Czy kiedys te choroby nas opuszcza?

Ja czuje sie troche gorzej. Czuje taka pustke i brak celu. Denerwuje mnie jak dzieci krzycza. Wczesniej mialam wiecej cierpliwosci. Mam nadzieje ze z czasem wszystko wroci do coziennosci.

Stefa a co sie ma nie udać? W razie kryzysu będziemy razem myślec a tu same pomysłowe mamuśki [emoji12]
Ja jestem kawowa, pewnie stad ta moc[emoji23]

Słodka owsianka.
Przez sekcje zawsze sie dłuży a u Was chyba specjalisty potrzeba.
Ja Cie podziwiam ze Ty wogole funkcjonujesz. Musisz dać sobie czas bo spotkała Cie straszna tragedia. Dzieci rozumieją więcej niz nam sie wydaje.

Dorota jak u Was?

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Doris ja również kciuki zaciskam.

Słodka dla mnie też jesteś wzorem, nie obwiniaj się brakiem cierpliwości, ja to bym dawno się zalamala.
Zdrowia.

Poziomki dziękuję że o mnie pytasz, to miłe.
Dzieci starsze ok, od środy do szkoły chodzą. Tak też lekarka pozwoliła, oli trochę kaszle.
Ja sprzątam cały czas w nowym domu, wieczorem płacze. Funkcjonuje normalnie w dzień ale wieczorem włącza mi się myślenie.
Dziś mijają 2 tygodnie odkąd mój Groszek Umarł :-(.

Do góry