reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Lenka kieruje w rodziców i dzieci :) będę robiła to co lubię najbardziej :)

Poziomki ja od zawsze mówiłam, że ty masz jakieś dodatkowe baterie;)

annaoj a jak u ciebie? odezwij się!

Doris powiem Ci, że brzuszek faktycznie masz duży, ale wspominałaś, że w ciąży tyjesz dużo, dobrze, że to wszystko gubisz :) Bo mnie po każdej ciąży kg zostawały ;)

Dziewczyny ale mam stresa, niby wiem wszystko co i jak, ale momentami dopadają mnie czarne scenariusze! Mam nadzieję, że się uda!

Poziomki, we wtorek bylam w szpitalu to dali mi tylko moj wypis i powiezieli zeby zadzownic najwczesniej w piatek to powiedza czy juz po sekcji.

Dzieci nam sie znow rozchorowaly. Czy kiedys te choroby nas opuszcza?

Ja czuje sie troche gorzej. Czuje taka pustke i brak celu. Denerwuje mnie jak dzieci krzycza. Wczesniej mialam wiecej cierpliwosci. Mam nadzieje ze z czasem wszystko wroci do coziennosci.

Stefa a co sie ma nie udać? W razie kryzysu będziemy razem myślec a tu same pomysłowe mamuśki [emoji12]
Ja jestem kawowa, pewnie stad ta moc[emoji23]

Słodka owsianka.
Przez sekcje zawsze sie dłuży a u Was chyba specjalisty potrzeba.
Ja Cie podziwiam ze Ty wogole funkcjonujesz. Musisz dać sobie czas bo spotkała Cie straszna tragedia. Dzieci rozumieją więcej niz nam sie wydaje.

Dorota jak u Was?

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Doris ja również kciuki zaciskam.

Słodka dla mnie też jesteś wzorem, nie obwiniaj się brakiem cierpliwości, ja to bym dawno się zalamala.
Zdrowia.

Poziomki dziękuję że o mnie pytasz, to miłe.
Dzieci starsze ok, od środy do szkoły chodzą. Tak też lekarka pozwoliła, oli trochę kaszle.
Ja sprzątam cały czas w nowym domu, wieczorem płacze. Funkcjonuje normalnie w dzień ale wieczorem włącza mi się myślenie.
Dziś mijają 2 tygodnie odkąd mój Groszek Umarł :-(.

Do góry