Udało mi się ponownie złapać neta...mam kartę iplus ale zasięg tak kiepski, że czasami jedna strona ładuje się 10 minut
Liza...moje starsze dzieci zafascynowane Julią i zakochane w niej do szaleństwa. Dominika mówi, że Julia to najfajniejsza istotka na świecie, a Damian stale się z nią bawi jak jest w domu i wychodzi na spacery co raczej jest rzadkością wśród chłopców w jego wieku - wychodzenie z rodzeństwem na dwór
Pysia25...widzę na suwaczkach, że Ty masz dwójeczkę. Planujesz trzecie dzieciątko?
Misiarska...nie wiem....może...jeszcze rok temu zapierałam się, że nie chcę więcej dzieci a teraz.....nie wiem ;-). A Ty kiedy testowalaś? Długo się staraliście??
Widzę, że Ty jesteś z lubuskiego....daleko od Szczecina mieszkasz?
Iwona313...a Ty masz dzieci w jakim wieku (nie widzę Twoich suwaczków). Wydaje mi się, że jak już myślisz o kolejnej dzidzi to na pewno to zrealizujesz. My kobiety tak mamy, dążymy do naszego celu. Poza tym wydaje mi się, że żyjąc w innym kraju łatwiej jest wychowywać więcej dzieci niż jedno. Mam koleżankę, która mieszka w Niemczech i dostaje tyle róznych dodatków na dzieci, że pracować jej się nie opłaca.
Luna...a Ty planujesz jeszcze córeczkę? Bo widzę, że u Ciebie typowo męskie grono ;-)
SzóstkowaMama...wysłałam Ci zaproszenie na FB ;-). A to mój profil :-)
https://www.facebook.com/dorota.doris.5
Widzę, że Ty z Gorzowa ;-). Fajnie, blisko od Szczecina ;-). I jak Twoje przemyślenia odnośnie kolejnej dzidzi???
Poziomki...jak tam Twoje samopoczucie? I oczywiście jak Mała Jagodzianka?
Marta78...przeczytałam, że cyferka 78 przy Twoim nicku to Twój rok urodzenia...fajnie, bo prawie taki jak mój ;-)
HappyMama82...święte słowa, nie można za dużo myśleć, przeliczać i analizować. Znajoma mojej Mamy tak zawsze analizowała i robiła karierę. Obudziła się jak skończyła 50-tkę i było już za późno na dzieci.
Martuś24...a jak Twoje samopoczucie? Szkoda, że dzidzia się nie ujawniła ale ja myślę, że to będzie dziewczynka. A Ty jak myślisz? Marzysz bardziej o synku czy córeczce (ja wiem, że ma być zdrowe dziecko ale kobieta zawsze ma jakieś ukierunkowania)
Stefaa...niektórzy myślą, że my - mamy wielodzietne nie wiemy co to antykoncepcja, że nie myślimy o dzieciach tylko o swojej przyjemności, nie liczymy tego, że trzeba mieć dużo pieniędzy na wychowanie jednego a co dopiero dwójki i więcej dzieci. Zawsze zastanawia mnie dlaczego tak mało jest osób które rozumieją to, że dla nas większa ilość dzieci to świadomy wybór, ży my kochamy dzieci i kochamy być mamami
Annaoj kce..wiesz kto tam u Ciebie w brzuszku siedzi? Na kiedy masz termin? Czytałam, że przytyłas 13,5 kg...ja przytyłam w ostatniej ciąży 25 kg! Ale udało mi się wrócić do wagi sprzed ciąży ;-)
Anula33....co remontujesz?
A ja siedzę sobie w ogródku, chwila ciszy, Julia oglada Peppę na DVD. Pogoda super i podobno tak ma być do przyszłego tygodnia. Może uda mi się jeszcze złapać dziś neta w telefonie to poczytam co piszecie