reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej dziewczyny!
Ja ostatnio coś czasu nie mam na bb. Urządzamy hani dziś imprezę urodzinowa. Jak ten czas szybko leci...
Wszystkie was dziewczyny pozdrawiam:)

reklama
Magda 100 lat dla córki.

Poziomki no Ciebie ciężko będzie dogonić ;-), przynajmniej ja Ciebie nawet nie będę się starała dogonić ;-)

U koleżanki zaliczyłam pierwsze czułości z WC ;-)

U koleżanki mi fajnie dzieci bawią się z innymi dziećmi.
Łóżeczko Lili wyprane ;-)

Milla dam znać ale to jutro bo dziś łóżeczko mokre jeszcze, Lili dziś jeszcze śpi z mamusia.

Zaczęły się przytulanki z WC, z których ja się cieszę ;-)

witam
mila zdrowka dla dzieci
w jakiej branzy pracujesz jak moge zapytac ?
poziomki ja Ci mocno kibicuje ale absolutnie nie bede Cie gonic.ja juz.zakonczylam rozmnazanie
mama290 ile ma juz najmlodzy?

u nas bez zmian,czas szybko leci,najmlodszy duzo spi.smieje sie gaworzy,sredniaki sa nadal w domu bo jedzimy z O nadal i robimy badania musi byc calkiem zdrowy do badan

Magda najlepszego dla córci

Milla ha Ciebie niezmiernie podziwiam

W końcu dzisiaj Olek nie spał w dzień i będzie wieczór dla siebie, ostatnie kilka dni robił sobie drzemki przed 17 ...

SO good a są jakie podejrzenie od czego te bóle

Milla a bo już się martwilam brakiem objawów hi zazwyczaj ciąże u mnie z mdłościami i wymiotami a w tej póki co nic aż do dziś, a cieszę się bo może to dobry znak że fasolka się rozwija ;-), oby tak było ;-)

reklama
Do góry