reklama
M
mama290
Gość
Ben 5 marca będzie miec 4 miesiące już i az rośnie jak szalony ciuchy 3-6 już na styk
Poziomki depczemy ci już po piętach niech sie komuś trafia bliźniaki
Milla to najlepiej ma 3 ciąże 5 dzieci cwaniara
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Poziomki depczemy ci już po piętach niech sie komuś trafia bliźniaki
Milla to najlepiej ma 3 ciąże 5 dzieci cwaniara
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Milla no mam taką nadzieję ;-)
Pracę masz fajną ;-)
Pracę masz fajną ;-)
Dzięki dziewczyny za życzenia dla córki.
U mnie nic ciekawgo się nie dzieje. Dzieci trochę przeziębione, więc siedzą w domu.
Dorota ja też w drugiej ciąży się martwiłam brakiem mdłości, ale wszystko było ok.
Poziomki ja nie podejmuje się wyzwania. 4 dzieci to takie max,
U mnie nic ciekawgo się nie dzieje. Dzieci trochę przeziębione, więc siedzą w domu.
Dorota ja też w drugiej ciąży się martwiłam brakiem mdłości, ale wszystko było ok.
Poziomki ja nie podejmuje się wyzwania. 4 dzieci to takie max,
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Dziołchy nigdy nie mówcie nigdy.., ja mówiłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Magda 100 lat dla Hani
Lenka wieczór udany ?
Dorota ja nigdy nue rzygalam i cieszę sie bardzo, mdlosci mi wystarcza. Ale to prawda , wysoki poziom progesteronu funduje nam te atrakcje
Milla ja chyba jedyna współczuje ci zajęcia[emoji12] ale ważne żebyś Ty była zadowolona
Mama oby nie mi Hahaha
Moja nosi ubranka na 12 mcy a ma 8
Magda 100 lat dla Hani
Lenka wieczór udany ?
Dorota ja nigdy nue rzygalam i cieszę sie bardzo, mdlosci mi wystarcza. Ale to prawda , wysoki poziom progesteronu funduje nam te atrakcje
Milla ja chyba jedyna współczuje ci zajęcia[emoji12] ale ważne żebyś Ty była zadowolona
Mama oby nie mi Hahaha
Moja nosi ubranka na 12 mcy a ma 8
słodka owsianka
Fanka BB :)
A mija ma 20 miesiecy a nosi na 12 , taki maluch z niej.
Poziomka, planowalas mniej dzieci? Ja chcialam piecioro, ale moj maz nie byl przekonany do kolejnego wiec zycie nas zaskoczylo czwartym
Jak nigdy nie zalezlo mi na plci to tm razem naprawde chcialabym dziewczynke
Poziomka, planowalas mniej dzieci? Ja chcialam piecioro, ale moj maz nie byl przekonany do kolejnego wiec zycie nas zaskoczylo czwartym
Jak nigdy nie zalezlo mi na plci to tm razem naprawde chcialabym dziewczynke
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Witam się poniedziałkowo.
Byłam dziś na badaniach krwi, bo jutro wizyte mam u endo, w przychodzi jak bym pobrała nr do laboratorium to by było 46 osób przede mną . Ale na drzwiach kartka, że kobiety w ciaży wchodza poza kolejnością, stanęłam z przodu kolejki, mikt nic nie mówił,bo widzieli, ze jestem w ciąży. Wchodzę a tam pielęgniara pyta gdzie mam numerek, mówię, że nie mam bo jestem w ciąży i wchodze bez kolejki a ona na to pyta czy ja się źle czuję, bo jak dobrze to mam stać jak wszyscy. Powiedziałam, że źle, hi hi :-) i że to chyba jakiś żart :-). Oczywiście pobrała mi krew, chyba nie miała wyjścia
Witam się poniedziałkowo.
Byłam dziś na badaniach krwi, bo jutro wizyte mam u endo, w przychodzi jak bym pobrała nr do laboratorium to by było 46 osób przede mną . Ale na drzwiach kartka, że kobiety w ciaży wchodza poza kolejnością, stanęłam z przodu kolejki, mikt nic nie mówił,bo widzieli, ze jestem w ciąży. Wchodzę a tam pielęgniara pyta gdzie mam numerek, mówię, że nie mam bo jestem w ciąży i wchodze bez kolejki a ona na to pyta czy ja się źle czuję, bo jak dobrze to mam stać jak wszyscy. Powiedziałam, że źle, hi hi :-) i że to chyba jakiś żart :-). Oczywiście pobrała mi krew, chyba nie miała wyjścia
M
mama290
Gość
Poziomki a co bliźniaki jedno więcej [emoji51]ale tak na serio to ciąża moja była straszna i bardzo nerwowa już bym nie chciała przezywać tego jeszcze raz ale kto tam wie
Słodka owsianka planować to można Hehehe ja już nic nie zakładam chciałabym jeszcze może będzie mi dane
Słodka owsianka planować to można Hehehe ja już nic nie zakładam chciałabym jeszcze może będzie mi dane
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Słodka gdybym miała tylko planowe to byłoby 2 mniej a teraz robiłabym zawrotna karierę Hahaha
Życzę Ci zeby sie udało
Doris ja tez tak robiłam bo mamy pełne prawo do tego. W pl badania robi sie nadczo a ciężarna głodna w każdej chwili moze sie bardzo złe poczuć. Jest straszna znieczulica na ciężarne, emerytka potrafi powiedzieć ze "trzeba było D nie dawać"
Mama ja bym osiwiala teraz z bliźniakami No Way!!
Życzę Ci zeby sie udało
Doris ja tez tak robiłam bo mamy pełne prawo do tego. W pl badania robi sie nadczo a ciężarna głodna w każdej chwili moze sie bardzo złe poczuć. Jest straszna znieczulica na ciężarne, emerytka potrafi powiedzieć ze "trzeba było D nie dawać"
Mama ja bym osiwiala teraz z bliźniakami No Way!!
reklama
M
mama290
Gość
Ja to przy swoich niedługi osiwieje do reszty
Podziel się: