reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

lenka na razie nic jeszcze nie wiemy,dalej robimy badania
dorota ja tam sie cieszylam jak ciaze dobrze znosilam i zadnych mdlosci nie mialam nigdy za tym w ciazy nie trsknilam
mila fajna praca

reklama
Ben 5 marca będzie miec 4 miesiące już i az rośnie jak szalony ciuchy 3-6 już na styk
Poziomki depczemy ci już po piętach niech sie komuś trafia bliźniaki :)
Milla to najlepiej ma 3 ciąże 5 dzieci cwaniara :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzięki dziewczyny za życzenia dla córki.

U mnie nic ciekawgo się nie dzieje. Dzieci trochę przeziębione, więc siedzą w domu.

Dorota ja też w drugiej ciąży się martwiłam brakiem mdłości, ale wszystko było ok.

Poziomki ja nie podejmuje się wyzwania. 4 dzieci to takie max,

Dziołchy nigdy nie mówcie nigdy.., ja mówiłam [emoji23][emoji23][emoji23]

Magda 100 lat dla Hani

Lenka wieczór udany :D?

Dorota ja nigdy nue rzygalam i cieszę sie bardzo, mdlosci mi wystarcza. Ale to prawda , wysoki poziom progesteronu funduje nam te atrakcje

Milla ja chyba jedyna współczuje ci zajęcia[emoji12] ale ważne żebyś Ty była zadowolona :)

Mama oby nie mi Hahaha
Moja nosi ubranka na 12 mcy a ma 8:)

A mija ma 20 miesiecy a nosi na 12 :), taki maluch z niej.

Poziomka, planowalas mniej dzieci? Ja chcialam piecioro, ale moj maz nie byl przekonany do kolejnego wiec zycie nas zaskoczylo czwartym :)

Jak nigdy nie zalezlo mi na plci to tm razem naprawde chcialabym dziewczynke :)

Hej
Witam się poniedziałkowo.
Byłam dziś na badaniach krwi, bo jutro wizyte mam u endo, w przychodzi jak bym pobrała nr do laboratorium to by było 46 osób przede mną :szok:. Ale na drzwiach kartka, że kobiety w ciaży wchodza poza kolejnością, stanęłam z przodu kolejki, mikt nic nie mówił,bo widzieli, ze jestem w ciąży. Wchodzę a tam pielęgniara pyta gdzie mam numerek, mówię, że nie mam bo jestem w ciąży i wchodze bez kolejki a ona na to pyta czy ja się źle czuję, bo jak dobrze to mam stać jak wszyscy:szok:. Powiedziałam, że źle, hi hi :-) i że to chyba jakiś żart :-). Oczywiście pobrała mi krew, chyba nie miała wyjścia :tak:

Poziomki a co bliźniaki jedno więcej [emoji51]ale tak na serio to ciąża moja była straszna i bardzo nerwowa już bym nie chciała przezywać tego jeszcze raz ale kto tam wie :)
Słodka owsianka planować to można Hehehe ja już nic nie zakładam chciałabym jeszcze może będzie mi dane :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Słodka gdybym miała tylko planowe to byłoby 2 mniej a teraz robiłabym zawrotna karierę Hahaha
Życzę Ci zeby sie udało :)

Doris ja tez tak robiłam bo mamy pełne prawo do tego. W pl badania robi sie nadczo a ciężarna głodna w każdej chwili moze sie bardzo złe poczuć. Jest straszna znieczulica na ciężarne, emerytka potrafi powiedzieć ze "trzeba było D nie dawać"

Mama ja bym osiwiala teraz z bliźniakami No Way!!

reklama
Do góry