reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej ja juz tez wraca po krótkiej przerwie ☺
Milla ze tak nieskromnie zapytam ile masz pociech ? Bo tak wliczając które chore i się dodliczyć nie mogłam ☺
Ciężarówki jak u Was ?
U mnie też średnia latorośl chora martwię się żeby najmłodsza nic nie złapała...

reklama
Dzień dobry

Milla i mama bo ja suwaczkow nie widzę, ile macie dzieci?

Ja zaszlam teraz odrazu, podczas pierwszego cyklu starań i karmiąc cały czas piersią ;-)

Dziś jedziemy do koleżanki na cały dzień, u niej obiad zjemy, ja w koncie wyjdę z domu ;-), Lili bez cyca śpi ładnie, póki co śpi ze mną w łóżku, ale chcę ją przetransportowac do łóżeczka ( narazie turystyczne), zobaczę jak w nim sama będzie spała. M będzie dziś prał łóżeczko u siebie na myjni.

Ja dziś słaba i ciut mi niedobrze ;-)

Małego dnia

u mnie 5 chłopak i potem 2 parki bliźniaków Mufinka najmlodsza ile ma, moze cios przeciwwirusowego możesz jej dać?
Dorota fajnie ze wychodzisz i jeszcze sie z koleżanka nagadasz ;-) Obiadu w domu nie musisz Robić full wypas

Dziewczyny która mnie dogoni bo zaczynam odstawać Hahaha

A to moj smark [emoji7]
ImageUploadedByForum BabyBoom1456663442.517698.jpg

Dziewczyny masakra, jestem tak chora ze zdechne.
Wpadają dzis znajomi ze swoją 3, bedzie sie działo :) ale moze dzięki temu stwory pójdą normalnie spac bo jutro szkoła.

Ja chce wiosny!!!!!!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1456663442.517698.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1456663442.517698.jpg
    74,1 KB · Wyświetleń: 182
reklama
Do góry