reklama
boberus u mnie wyszla hiperhomocysteinemia i niby twierdzili ze to byl powod malo tego u taka homocysteina straszyli mnie ze to bylo zagrozenie dla mnie (zawalem badz udarem)wiec niby powinnam cieszyc sie zamiast ryczec po stratach ....taaa....lekarzom latwo mowic.Teraz niby homocysteina w normie a ja znow stracilam Malenstwo w 14tc wiec sama juz nie wiem czy im wierzyc tym bardziej ze wszystkie badania hist-pat wychodzily prawidlowe
Teraz u nas jest problem ze u mojego wyszlo ze ma hashimoto wiec zobaczymy jak to bedzie bo ja niestety mam czas ograniczony z powodow zdrowotnych :/ takze latwo nie jest ale chce walczyc bo inaczej mialabym wyrzuty do siebie
Kinga u mnie tez byl mega krwotok ale dzieki Bogu ciaza sie utrzymala.Mowili ze to pewnie przez krwiak
Teraz u nas jest problem ze u mojego wyszlo ze ma hashimoto wiec zobaczymy jak to bedzie bo ja niestety mam czas ograniczony z powodow zdrowotnych :/ takze latwo nie jest ale chce walczyc bo inaczej mialabym wyrzuty do siebie
Kinga u mnie tez byl mega krwotok ale dzieki Bogu ciaza sie utrzymala.Mowili ze to pewnie przez krwiak
Aschlee25 tak mam pomóc nie zaprzecze [emoji4]ale tak ze starsza kobietę na głowie . ..
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Andżelika z tesciowa szwagrem i babcia starsza no i mój i lena teść nie żyje już niestety od 4 mc [emoji58]umarł jak lena miała 1 mc i 2 dni
Tez dla mnie to szok ze młoda zaraz do szkoły.. Po angielsku zaczyna mówić bo chodzi do przedszkola, ale daleka droga przed nią. Z drugiej strony będę miała w domu i przy młodym więcej czasu. A jak córa wróci ze szkoły to dla niej będe mieć wiecej czasu jak w domku bedzie ogarniete
AgnesAgnes
Fanka BB :)
Dziewczyny tak mi przykro z powodu waszych maleństw. Nie wyobrażam sobie tego i podziwiam was...
AgnesAgnes
My mieszkamy sami. Ma to dużo plusów. Ale minusów także. Cała rodzina ponad 100 km stad. Odkąd urodzil się starszy syn nie byliśmy w kinie, na imprezie. Nigdzie przez ponad 4 lata (oprócz wesela kuzunki). Moja mama zmarła jak miałam 15 lat a teściowa nivyv taka za wnukiem ale doprosic się nie można żeby z nim została. Była z nim tydzień u nas w domu do pomocy mezowi jak rodziłam młodszego. I naprawdę sporadycznie w wyjątkowych sytuacjach typu pogrzeb mojej babci. Ale to kwestia 1.5 godz bo na stypie juz był z nami. No i jeszcze została jak w zeszłym roku byliśmy na weselu tak jak wspominałam. Ale zalatwilismy jej jeszcze 2 osoby do pomocy :-).
reklama
AgnesAgnes
Amica a babcia schorowana mocno? Wymaga ciągłej opieki? Ciężko zajmować się starsza osoba. Zwłaszcza jeśli to ktoś nie rąk bliski jak swoja mama czy babcia