reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Ogólnie w ciąży jestem i od samego początku mam nakaz leżenia i celibat.
Ale leżeć nie umiem, staram się odpoczywać często, a że mąż dużo pracuje a córka ma teraz tygodniowe ferie od przedszkola to w poniedziałek zabrałam ją na sale zabaw i z dwa razy ją podniosłam a na wieczór mialam wrazenie jakby czop zaczął mi się odklejac bo grudki galaretki miałam na bieliznie wiec dla własnego spokoju leżę drugi dzien. Jutro mam troche planow wiec bede na chodzie i mam jeszcze kolezanki corke jutro do popilnowania. Tak wiec bedzie wesolo ;)

Aschlee gdzie mieszkasz?

Jestem z tych osób ktore nie lubią lezec. Nienawidze bałaganu w domu, muszę mieć czysto i żeby pachniało ciastem i obiadem :) A z córka staram sie aktywnie czas spedzac jak jest w domu a nie w lozku czytajac ksiazki i oladajac bajki

Bobrus oj wiem co to lezenie w ciszy.Prawie cala musialam lezec.W ktorym tc jestes?

Ja jestem z De a Ty?

24 konczymy, wiec 2 tyg chce troche zwolnic, bo po 26 tyg to juz ponad 80 proc przezycia dzidziusie maja.
Mieszkam w Anglii i tez jestesmy sami sobie. A tutaj nie ma sie ani jednej wizyty u gina przez cala ciaze, tylko 2 skany, a ze mam zagrozona to mam 3 wiecej skany :D Szał, jakby skany miały pokazac szyjke macicy;/ Tym bardziej ze dopochwowego tutaj nie robia bo to ingerencja w cialo kobiety.

A mam zagrozona bo lozyska niskoschodzace i przodujące, do tego to moja 9 ciąża z czego mamy tylko 3,5 letnią córkę

A do ginekologa jezdzilam prywatnie do Polaka 350 km ale teraz od połowy marca prawdopodobnie beda przyjmowac. Jakies przepisy się zmienily i zaden nie przyjmuje po nowym roku, maja szkolenia. Próbowałam się wczoraj umowic na wizyte i takie wiesci uslyszalam.

I spodziewamy się synka. Problem z imieniem mamy.

Ps nie wytrzymalam, core pogonilam na trampoline a sama usiadlam na laweczce i wyplewilam w truskawkach bo zarastaly zielskiem, pozniej wyrobilam ciasto na pączki. Ale znow grzecznie w lozeczku

boberus bez sensu tam maja te zasady ale mnie tez tu olewali po poronieniach dopiero doktorek dunski mi duzo pomogl USG mialam co wizyte a wizyte raz na tydzien czasem raz na dwa tygodnie.Wam tam nie robia badan po 3 stracie? chociaz ja tez tu badania w wiekszosci prywatnie robilam.Wiesz co bylo przyczyna Twoich strat?
W jakim czasie tracilas ciaze (tc)? ja 10tc jedna w 11 jedna w 13tc i ostatnia w 14

Ja dzis zagoniona, nie mialam na nic czasu....

Pisalyscie o poronieniach- podziwiam Was, ta wytrwalosc i sile!!!

Boberus, ja jestem w 19 tc:-D to rozumiem, ze masz termin na czerwiec? :-)
W 15 tc jak bylam na wizycie, mialam kosmowke w ujsciu, jutro znowu wizyta i ciekawe czy sie podnioslo...jak nie, to tez mnie czeka lezenie.
A jak czujesz ruchy przy tym lozysku przodujacym?

No to jestem☺ jakoś mi dzisiaj szybko zlecial ten dzień☺ koleżanka u mnie była, młody już śpi od godziny☺

reklama
Dziewczyny też miałam ciążę obie leżące, w ppierwszej od połowy mogłam chodzić na spacery i prowadzić oszczedzakacy tryb życia druga niestety cała leżąca ale wytrwalam do 35 tygodnia☺

Do góry