reklama
kinga30
Fanka BB :)
Nie mam pojęciaA co ona taka kochliwa?
KasiaMarysia23
To mieszkanie ojca dlatego napisałam, że ja swojej kuchni bym takiej nie chciała i salon też troche mniejszy.No i gdzie ten minimalizm u mnie tak dużo brzmi bo przedpokoj mamy 26 m:/ ja kuchnię mam małą nawet nie wiem jaki metraż jest tylko mamy spadzisty sufit, to mam dolne szafki tylko kuchenkę lodówkę i stół, to powiem Ci jak dziecko biega mi po kuchni z checia pomocy to często się zderzamy.
@kinga30 jak tak się staram o drugie dziecko i mi się nie udaje, a dowiedziałem się ze dawną moją sąsiadka ma lat 33 i jest z 14 w ciąży
14 razy w ciąży szacun. My 2 starania zaczynamy gdzieś od lipca/ sierpnia.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
G
goszczaca
Gość
Z tego co mi lekarz mówił na wizycie to przede mną była dziewczyna która będzie miała 5 ccAndzelika ja też nie. Ubrać, wychować, to mnóstwo roboty. Moja córka ostatnio była zdziwiona, że można 5 mieć Ja mogę mieć góra jeszcze jedno jestem po 2cc. A co do mężów, jakoś też nie wyobrażam sobie innego.
jestem ciekawa co z tych dzieci wyrośnieTo mieszkanie ojca dlatego napisałam, że ja swojej kuchni bym takiej nie chciała i salon też troche mniejszy.
14 razy w ciąży szacun. My 2 starania zaczynamy gdzieś od lipca/ sierpnia.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
O nie, już bym tak nie ryzykowala, ja mam świadomość, że już 3 cc to ryzyko jeszcze ja już mialam 4 razy znieczulenie w kręgosłupZ tego co mi lekarz mówił na wizycie to przede mną była dziewczyna która będzie miała 5 cc
jestem ciekawa co z tych dzieci wyrośnie
G
goszczaca
Gość
Aha. Wiesz ja się w tym nie wyznaje. Mi jak teraz się uważając na pewno będę ograniczać cukier i tłuszcz żeby urodzić sn. Może będzie mniejsze dzieckoO nie, już bym tak nie ryzykowala, ja mam świadomość, że już 3 cc to ryzyko jeszcze ja już mialam 4 razy znieczulenie w kręgosłup
kinga30
A jakie duże miałaś? No ja musiałam mieć cc.Jestem po 2 operacjach na kolano dlatego już 4 znieczulenia w kręgosłup, 2 razy do operacji i 2 do ccAha. Wiesz ja się w tym nie wyznaje. Mi jak teraz się uważając na pewno będę ograniczać cukier i tłuszcz żeby urodzić sn. Może będzie mniejsze dziecko
G
goszczaca
Gość
tragedia... moj 4080/58 dość duży a ja w biodrach wąskaA jakie duże miałaś? No ja musiałam mieć cc.Jestem po 2 operacjach na kolano dlatego już 4 znieczulenia w kręgosłup, 2 razy do operacji i 2 do cc
reklama
kinga30
To naprawdę duży. U mnie córka w 40tc miała 3770 i 58 dluga. A synek 35 tc 3090 i 52 chyba jak się nie mylętragedia... moj 4080/58 dość duży a ja w biodrach wąska