reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Cześć dziewczyny no swoje mieszkanie KasiaMarysia mieszka mi się dobrze nie narzekam, ale My już mieszkaliśmy z rodzicami 4 lata zanim wyprowadzilismy się na swoje. Potem kupiliśmy 2 pokoje bo z jednym dzieckiem wystarczy a tu bardzo szybko się okazało, że będzie drugie teraz kupiliśmy 3 pokoje. A no i witam się z Wami w 7 rocznicę ślubu bo dzisiaj mamy, niestety na obchody muszę poczekać na męża
Umknęła mi Informacja o rocznicy. Wszystkiego najlepszego, dużo wytrwałości, miłości i żeby Was nuda i oraz rutyna nigdy niedosięgła.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To naprawdę duży. U mnie córka w 40tc miała 3770 i 58 dluga. A synek 35 tc 3090 i 52 chyba jak się nie mylę
Twoje też do małych nie należały :) będąc w ciąży lekarz mi mówił żeby ograniczyć tłuszcz i cukier bo cesarke będę miała. No a ja swoje robiłam. Szok ze cukrzycy ciążowe nie miałam

Ja chciałam sn urodzić ale nie szło. Córka miała być mała ,bo doktorka mówiła ok 3kg,a urodziła sie 3800[emoji33]

Zazdroszcze tak na spontanie. Nas czeka leczenie zapewne.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Twoje też do małych nie należały :) będąc w ciąży lekarz mi mówił żeby ograniczyć tłuszcz i cukier bo cesarke będę miała. No a ja swoje robiłam. Szok ze cukrzycy ciążowe nie miałam
Ja też to słodkie jadłam no i wagę też ładna miałam w ciąży bo z Marysia przytylam 24 kg do konca a przez pierwsze 3 miesiące przez mdłości stalam w miejscu a z Kacprem na początku przez wymioty schudłam 6 kg a wagę końcową osuagnelam 25 na plusie a to byl 35 tydzień

A no ta bo przecież dzisiaj miesięcznica Kaczyńskiego, a Wasza rocznica;) dołączam się również do życzeń,po prostu wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń;) nic więcej nie wymysle:)

A no ta bo przecież dzisiaj miesięcznica Kaczyńskiego, a Wasza rocznica;) dołączam się również do życzeń,po prostu wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń;) nic więcej nie wymysle:)
Nie miesiecznica dzisiaj rocznica 7 lat po katastrofie. Dziękuję Ja się urodzilam po katastrofie w Czarnobylu a slubowalam w Smoleńską

reklama
Do góry