reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

Cześć dziewczyny no swoje mieszkanie KasiaMarysia mieszka mi się dobrze nie narzekam, ale My już mieszkaliśmy z rodzicami 4 lata zanim wyprowadzilismy się na swoje. Potem kupiliśmy 2 pokoje bo z jednym dzieckiem wystarczy a tu bardzo szybko się okazało, że będzie drugie teraz kupiliśmy 3 pokoje. A no i witam się z Wami w 7 rocznicę ślubu bo dzisiaj mamy, niestety na obchody muszę poczekać na męża
Umknęła mi Informacja o rocznicy. Wszystkiego najlepszego, dużo wytrwałości, miłości i żeby Was nuda i oraz rutyna nigdy niedosięgła.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To naprawdę duży. U mnie córka w 40tc miała 3770 i 58 dluga. A synek 35 tc 3090 i 52 chyba jak się nie mylę
Twoje też do małych nie należały :) będąc w ciąży lekarz mi mówił żeby ograniczyć tłuszcz i cukier bo cesarke będę miała. No a ja swoje robiłam. Szok ze cukrzycy ciążowe nie miałam

Ja chciałam sn urodzić ale nie szło. Córka miała być mała ,bo doktorka mówiła ok 3kg,a urodziła sie 3800[emoji33]

Zazdroszcze tak na spontanie. Nas czeka leczenie zapewne.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Twoje też do małych nie należały :) będąc w ciąży lekarz mi mówił żeby ograniczyć tłuszcz i cukier bo cesarke będę miała. No a ja swoje robiłam. Szok ze cukrzycy ciążowe nie miałam
Ja też to słodkie jadłam no i wagę też ładna miałam w ciąży bo z Marysia przytylam 24 kg do konca a przez pierwsze 3 miesiące przez mdłości stalam w miejscu a z Kacprem na początku przez wymioty schudłam 6 kg a wagę końcową osuagnelam 25 na plusie a to byl 35 tydzień

A no ta bo przecież dzisiaj miesięcznica Kaczyńskiego, a Wasza rocznica;) dołączam się również do życzeń,po prostu wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń;) nic więcej nie wymysle:)

A no ta bo przecież dzisiaj miesięcznica Kaczyńskiego, a Wasza rocznica;) dołączam się również do życzeń,po prostu wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń;) nic więcej nie wymysle:)
Nie miesiecznica dzisiaj rocznica 7 lat po katastrofie. Dziękuję Ja się urodzilam po katastrofie w Czarnobylu a slubowalam w Smoleńską

reklama
Do góry