G
goszczaca
Gość
Ooo.. dom marzeń super...aż do zazdroszczęNo ale sprzedalismy mieszkanie, a zaczym skończą nam budować to które kupiliśmy musimy przekoczowac u rodziców
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo.. dom marzeń super...aż do zazdroszczęNo ale sprzedalismy mieszkanie, a zaczym skończą nam budować to które kupiliśmy musimy przekoczowac u rodziców
Może nie aż taki dom marzeń ale większe mieszkanieOoo.. dom marzeń super...aż do zazdroszczę
Aha teraz to rozumiem. Ale masz swoje. Ja chce wynająć w mieście mieszkanie.Może nie aż taki dom marzeń ale większe mieszkanie
A jak Wam się razem mieszka? My mieszkamy z moim tatą.No ale sprzedalismy mieszkanie, a zaczym skończą nam budować to które kupiliśmy musimy przekoczowac u rodziców
Teraz żeby wybudować dom potrzeba gdzieś ze 400 tyś zł.Ahh swoje mieszkanie my narazie możemy pomarzyć, chociaż działka czeka.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Bez przesady mi by taki 90 m2 wystarczył. Mamy jedno dziecko póki co.Teraz żeby wybudować dom potrzeba gdzieś ze 400 tyś zł.
Ja mieszkam na 120m i też mam jedno dziecko i mam kuchnię salon pokój dziecka i nasz i koniecBez przesady mi by taki 90 m2 wystarczył. Mamy jedno dziecko póki co.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
I wychodek tez