reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Cześć dziewczyny no swoje mieszkanie KasiaMarysia mieszka mi się dobrze nie narzekam, ale My już mieszkaliśmy z rodzicami 4 lata zanim wyprowadzilismy się na swoje. Potem kupiliśmy 2 pokoje bo z jednym dzieckiem wystarczy a tu bardzo szybko się okazało, że będzie drugie teraz kupiliśmy 3 pokoje. A no i witam się z Wami w 7 rocznicę ślubu bo dzisiaj mamy, niestety na obchody muszę poczekać na męża

Ostatnia edycja:
@KasiaMarysia23 właśnie z tymi metrazami o to mi chodzi co @kinga30 pisze. Z czasem rodzina może się powiększyć i wtedy będzie mało. Jak już kiedyś będziecie się budować to właśnie też trzeba pomyśleć o przyszłości. Ja tam żadnych przechwalanek nie robię I mam nadzieję, że tego tak nie odebrałaś, bo w sumie nie mam czym się szczycić ale o tym swoim metrażu napisałam bo u nas jakby pojawiło się drugie dziecko to powiem szczerze że będzie wesoło, myśląc oczywiście żeby dzieciaki miały swoje pokoje.

@KasiaMarysia23 właśnie z tymi metrazami o to mi chodzi co @kinga30 pisze. Z czasem rodzina może się powiększyć i wtedy będzie mało. Jak już kiedyś będziecie się budować to właśnie też trzeba pomyśleć o przyszłości. Ja tam żadnych przechwalanek nie robię I mam nadzieję, że tego tak nie odebrałaś, bo w sumie nie mam czym się szczycić ale o tym swoim metrażu napisałam bo u nas jakby pojawiło się drugie dziecko to powiem szczerze że będzie wesoło, myśląc oczywiście żeby dzieciaki miały swoje pokoje.
Nie odebrałam tego jak przechwałke, także spokojnie;)
My obecnie mamy ok 80 i np. Kuchnia 5x4 jest dla mnie za duża. Sypialnie mamy ciut za małą bo gdzieś 3x3 i mamy kotłownie w pomieszczeniu w korytarzu i troche nie bardzo mi pasuje.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie odebrałam tego jak przechwałke, także spokojnie;)
My obecnie mamy ok 80 i np. Kuchnia 5x4 jest dla mnie za duża. Sypialnie mamy ciut za małą bo gdzieś 3x3 i mamy kotłownie w pomieszczeniu w korytarzu i troche nie bardzo mi pasuje.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
No i gdzie ten minimalizm;) u mnie tak dużo brzmi bo przedpokoj mamy 26 m:/ ja kuchnię mam małą nawet nie wiem jaki metraż jest tylko mamy spadzisty sufit, to mam dolne szafki tylko kuchenkę lodówkę i stół, to powiem Ci jak dziecko biega mi po kuchni z checia pomocy to często się zderzamy.

@kinga30 jak tak się staram o drugie dziecko i mi się nie udaje, a dowiedziałem się ze dawną moją sąsiadka ma lat 33 i jest z 14 w ciąży :szok:
:szok::szok:

QUOTE="andzelika87, post: 15068195, member: 141663"]No i gdzie ten minimalizm;) u mnie tak dużo brzmi bo przedpokoj mamy 26 m:/ ja kuchnię mam małą nawet nie wiem jaki metraż jest tylko mamy spadzisty sufit, to mam dolne szafki tylko kuchenkę lodówkę i stół, to powiem Ci jak dziecko biega mi po kuchni z checia pomocy to często się zderzamy.

@kinga30 jak tak się staram o drugie dziecko i mi się nie udaje, a dowiedziałem się ze dawną moją sąsiadka ma lat 33 i jest z 14 w ciąży :szok:
:szok::szok:[/QUOTE]

No coś Ty. Szok. Chociaż ostatnio widziałam się z koleżanka i 4 ciąża 3 mąż w moim wieku także też nieźle poszła. Ale 14

QUOTE="andzelika87, post: 15068195, member: 141663"]No i gdzie ten minimalizm;) u mnie tak dużo brzmi bo przedpokoj mamy 26 m:/ ja kuchnię mam małą nawet nie wiem jaki metraż jest tylko mamy spadzisty sufit, to mam dolne szafki tylko kuchenkę lodówkę i stół, to powiem Ci jak dziecko biega mi po kuchni z checia pomocy to często się zderzamy.

:szok::szok:

No coś Ty. Szok. Chociaż ostatnio widziałam się z koleżanka i 4 ciąża 3 mąż w moim wieku także też nieźle poszła. Ale 14[/QUOTE]
Napisałam 14, a w sumie 13 bo jedno 4 lata temu zmarło tzw śmierć lozeczkowa . Boże ja nie wiem, ja sobie nie wyobrażam mieć tyle dzieci. I tyłu mężów co Ty piszesz o raju tragedia.

reklama
Do góry