G
goszczaca
Gość
Tylko chodzi mi o to ze tę 90 m jak na domek to nie duży metraż.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie odebrałam tego jak przechwałke, także spokojnie@KasiaMarysia23 właśnie z tymi metrazami o to mi chodzi co @kinga30 pisze. Z czasem rodzina może się powiększyć i wtedy będzie mało. Jak już kiedyś będziecie się budować to właśnie też trzeba pomyśleć o przyszłości. Ja tam żadnych przechwalanek nie robię I mam nadzieję, że tego tak nie odebrałaś, bo w sumie nie mam czym się szczycić ale o tym swoim metrażu napisałam bo u nas jakby pojawiło się drugie dziecko to powiem szczerze że będzie wesoło, myśląc oczywiście żeby dzieciaki miały swoje pokoje.
No i gdzie ten minimalizm u mnie tak dużo brzmi bo przedpokoj mamy 26 m:/ ja kuchnię mam małą nawet nie wiem jaki metraż jest tylko mamy spadzisty sufit, to mam dolne szafki tylko kuchenkę lodówkę i stół, to powiem Ci jak dziecko biega mi po kuchni z checia pomocy to często się zderzamy.Nie odebrałam tego jak przechwałke, także spokojnie
My obecnie mamy ok 80 i np. Kuchnia 5x4 jest dla mnie za duża. Sypialnie mamy ciut za małą bo gdzieś 3x3 i mamy kotłownie w pomieszczeniu w korytarzu i troche nie bardzo mi pasuje.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
QUOTE="andzelika87, post: 15068195, member: 141663"]No i gdzie ten minimalizm u mnie tak dużo brzmi bo przedpokoj mamy 26 m:/ ja kuchnię mam małą nawet nie wiem jaki metraż jest tylko mamy spadzisty sufit, to mam dolne szafki tylko kuchenkę lodówkę i stół, to powiem Ci jak dziecko biega mi po kuchni z checia pomocy to często się zderzamy.
@kinga30 jak tak się staram o drugie dziecko i mi się nie udaje, a dowiedziałem się ze dawną moją sąsiadka ma lat 33 i jest z 14 w ciąży