reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Hej.U nas raz słońce raz śnieżyca brr
Spokojnie nikt tu nikogo nie będzie linczował każdy ma swoje zdanie i może je wyrazić.Ja ze swoimi dziećmi dużo przeszłam a karmienie piersią nie bylo łatwe i czasami nawet nie za bardzo przyjemne.Popełniłam też dużo błędów i nauczona doświadczeniem chciałam wyrazić swoje zdanie.
O butach też muszę powoli myśleć bo te jesienne już na pewno za Male bo mojemu najmłodszemu stopa rośnie w zawrotnym tempie.

angelika chyba nas wszystkich zaciekawilas, wypowiadamy swoje opinie i nikt nikogo nie bedzie linczowal, najwyzej sie oleje temat i tyle .

Co do pogody to na minusie raz mielismy nocke -2 bylo :) a tak to zazwyczaj najmniej to 7 stopni zimą. Wiosna, jesien koło 13-20 stopni. Lato maks 28. Ogólnie caly rok jakby 2 pory roku byly. lato lub jesien. Wiecej słonca mamy niz deszczu. W tym regionach angielska pogoda nie sięga :) klimat mamy bardziej zblizony do riwery francuskiej tylko ze chlodniej :D

Byłam na Usg 4D. Mały 780 g wazy.

Natala az taki z niego naciagacz jest hehe

Anek ja tez duzo przeszlam z karmieniem przy pierwszym dziecku, oj jak sobie przypomne.. plakalam razem z dzieckiem szok, ale zawzielam sie i nie poddalam ;)

Amcia o kurcze, to teraz walka Was czeka. Oby jak najszybciej sie udalo.

Boberus to lazurowe wybrzeze prawie że hehe ;)

Anek ja tez duzo przeszlam z karmieniem przy pierwszym dziecku, oj jak sobie przypomne.. plakalam razem z dzieckiem szok, ale zawzielam sie i nie poddalam ;)

Mam nadzieję i musi sie udać. Narazie nie widziałam żadnych glizd tylko raz . Eh masakra a może przez to jest nie spokojna sama nie wiem ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Oj i to bardzo dzis dał popis wypatrzyl wywrotke do piaskownicy za 200 zl,i nie odpuscil a tatus mu pozwolil wybrac co se chce ah nie sluchaja mnie te chlopaki

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

Amcia nio jasne, jak najbardziej. Rozdrażnienie, marudzenie,kłopoty ze snem i wiele innych niestety przy tym towarzyszą :(
A co mowi pediatra?

reklama
Do góry