kalana
Fanka BB :)
Hej mój maluszek cały dzień marudny i tylko cyc i na rączki..ledwo żyję teraz czekam aż mój wróci z pracy..miałam zrobić ciasto z brzoskwiniami ale już mi się nie chce może jutro rano zrobię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie czasami sie czuje jak,bym miala trójke a nie dwójke dzieciNatala ojoj to tatusiowi potrzebna mała lekcja widze hehe
Do pediatry będę dzwonić w poniedziałek i dopiero we wtorek mnie przyjmąAmcia nio jasne, jak najbardziej. Rozdrażnienie, marudzenie,kłopoty ze snem i wiele innych niestety przy tym towarzyszą
A co mowi pediatra?
Co się stało ?No i synek na rozrabial
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
A nie ma czerwonych ? Nie kicha ? Moze alergicznie , od ilu dni dokladnie je trze ???No chce zakładać kolejnego wątku, więc się tu spytam. Dziecko od kilku dni strasznie trze oczy, aż ma zadrapania, nie widze jakich kolwiek zmian, troche mnie to martwi. Czy moze przez tv, bo jak siedzi na dole o tesciow to tesc ciagle tv oglada, a syn z nim. Potrzebna jest konsultacja okulistyczna?
Zalał laptopa mlekiemCo się stało ?
Nic z tych rzeczy dokładnie od 4 dni.trze oczy i strasznie go to denerwuje.A nie ma czerwonych ? Nie kicha ? Moze alergicznie , od ilu dni dokladnie je trze ???
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
No to ja na Twoim miejscu poszła bym z małym do okulistyNic z tych rzeczy dokładnie od 4 dni.trze oczy i strasznie go to denerwuje.