reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam
IVONEK wszystkiego naj naj dla corci
boze dobrze ze nie ogladalam tego filmu bo bym sie porz.....a,to jest juz ochydne takie duze dziecko przy cycku:szok:
Iwonka gratulacje dla malej,ja tez czekam az moj zacznie stawiac kroczki:-)
Mija a moze sie wbijemy do Iwonki na ferie,bo tym kominkiem to bardzo kusi;-)

Czesc dziewczyny, my juz po drugim sniadanku. Wczoraj mialam slaby dzien. Bylam u lekarza, oczywiscie nic nie stwierdzil, ale skierowal na rentgen glowy, ze wzgledu na moje zawroty, boje sie tego cholerstwa jak nie wiem. Mam za dwa tygodnie.
Dziecko moje wlasnie sobie gada w lozeczku, jeszcze w spiworku, wiec wypadaloby go przebrac:tak: Dzisiaj juz koniecznie musze z nim wyjsc na spacerek, bo cos sie opuscilismy w tej kwestii.;-)

aga mam nadzieje że badanie wyjdzie OK :-)

a my po spacerku, mała teraz śpi, słonko wyszło, więc mam nadzieje że jak wstanie to znów pójdziemy

a co do nauki nocniczka to średnio nam idzie, ten pierwszy dzien narobił nadziei, wczoraj Maja siedziała na nocniczku, zeszła zniego, ukucnęła i zrobiła siusiu obok :rofl2: a dzis, nie wiem jakim cudem, połowa siczków była w nocniczku, a połowa obok :errr:

a na ten kominek to też sie pisze ;-)

Aga - trzymam kciuki, żeby wszystko było OK:tak: .
Pycha - nie zniechęcaj się, przecież to nie może być zbyt proste;-) , napewno Maja wkrótce załapie, ze siku robi się do nocniczka, a nie obok. Może pomógłby grający nocnik, my taki mieliśmy i sprawdził się.
My już też po spacerku. Właśnie zjadłam żurek, który mocno sobie doprawiłam czosnkiem (jakieś dziwne zachcianki mam:confused2: :-D ) - pychotka. Niedługo dam moje słońce spać i będzie troszkę spokoju dla mamusi:-D .

zuzia nie zniechęcam sie, śmiac mi sie chce, przy okazji dywanik z łazienki wyprałam :-D a co do grającego nocniczka, to chyba musze taki kupić, bo nie słysze jak robi do tego zwykłego

Rany kobitki zaginełam w odmetach codzienności i załatwiania spraw pożyczki unijnej na sklep :rofl2:
Ale już wracam do babyboomowego świata :-)
Chyba mnie Brenda pomysłem wbicia sie na kominek do Iwonki przyciagneła :-D...kurcze w taka pogode to mozna tylko przy kominku z ciepłą czekolada sie wylegiwac ..tylo że jak tam wpadniemy to juz zostaniemy jak nam dobrze bedzie :-)
Sprubuje doczytac choc troszeke co tam u was ..ale nie wiem czy to realne :-(

Witam
jeszcze tu jestem ,jakoś nie chcą nas odłączyc ,tfu tfu ,lepiej niech tego nie robią.
Mija fajnie że piszesz i do zdrówka wracaj

Gienka to która to:confused: :-)

Pycha nie od razu rzym zbudowano ,ale nie zrazaj sie ,i nic na siłe ,jak spokojnie do tego podejdziesz to się uda ,zobaczysz :tak:

Dzieki Noelia przyda sie gardło mi tak wysiadło że dwa dni temu straciłam głos ,mogłam mowić tylko szeptem a jak sie śmiałam to jak pies hakelbery :crazy:

Pycha może stawiaj trzy nocniki Maje na srodkowy w któryś wceluje :-D;-)

reklama
Do góry