reklama
witam
IVONEK wszystkiego naj naj dla corci
boze dobrze ze nie ogladalam tego filmu bo bym sie porz.....a,to jest juz ochydne takie duze dziecko przy cycku
Iwonka gratulacje dla malej,ja tez czekam az moj zacznie stawiac kroczki:-)
Mija a moze sie wbijemy do Iwonki na ferie,bo tym kominkiem to bardzo kusi;-)
IVONEK wszystkiego naj naj dla corci
boze dobrze ze nie ogladalam tego filmu bo bym sie porz.....a,to jest juz ochydne takie duze dziecko przy cycku
Iwonka gratulacje dla malej,ja tez czekam az moj zacznie stawiac kroczki:-)
Mija a moze sie wbijemy do Iwonki na ferie,bo tym kominkiem to bardzo kusi;-)
aga29
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny, my juz po drugim sniadanku. Wczoraj mialam slaby dzien. Bylam u lekarza, oczywiscie nic nie stwierdzil, ale skierowal na rentgen glowy, ze wzgledu na moje zawroty, boje sie tego cholerstwa jak nie wiem. Mam za dwa tygodnie.
Dziecko moje wlasnie sobie gada w lozeczku, jeszcze w spiworku, wiec wypadaloby go przebrac Dzisiaj juz koniecznie musze z nim wyjsc na spacerek, bo cos sie opuscilismy w tej kwestii.;-)
Dziecko moje wlasnie sobie gada w lozeczku, jeszcze w spiworku, wiec wypadaloby go przebrac Dzisiaj juz koniecznie musze z nim wyjsc na spacerek, bo cos sie opuscilismy w tej kwestii.;-)
Pycha
mama Mai i Marty
aga mam nadzieje że badanie wyjdzie OK :-)
a my po spacerku, mała teraz śpi, słonko wyszło, więc mam nadzieje że jak wstanie to znów pójdziemy
a co do nauki nocniczka to średnio nam idzie, ten pierwszy dzien narobił nadziei, wczoraj Maja siedziała na nocniczku, zeszła zniego, ukucnęła i zrobiła siusiu obok a dzis, nie wiem jakim cudem, połowa siczków była w nocniczku, a połowa obok
a na ten kominek to też sie pisze ;-)
a my po spacerku, mała teraz śpi, słonko wyszło, więc mam nadzieje że jak wstanie to znów pójdziemy
a co do nauki nocniczka to średnio nam idzie, ten pierwszy dzien narobił nadziei, wczoraj Maja siedziała na nocniczku, zeszła zniego, ukucnęła i zrobiła siusiu obok a dzis, nie wiem jakim cudem, połowa siczków była w nocniczku, a połowa obok
a na ten kominek to też sie pisze ;-)
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Aga - trzymam kciuki, żeby wszystko było OK .
Pycha - nie zniechęcaj się, przecież to nie może być zbyt proste;-) , napewno Maja wkrótce załapie, ze siku robi się do nocniczka, a nie obok. Może pomógłby grający nocnik, my taki mieliśmy i sprawdził się.
My już też po spacerku. Właśnie zjadłam żurek, który mocno sobie doprawiłam czosnkiem (jakieś dziwne zachcianki mam ) - pychotka. Niedługo dam moje słońce spać i będzie troszkę spokoju dla mamusi .
Pycha - nie zniechęcaj się, przecież to nie może być zbyt proste;-) , napewno Maja wkrótce załapie, ze siku robi się do nocniczka, a nie obok. Może pomógłby grający nocnik, my taki mieliśmy i sprawdził się.
My już też po spacerku. Właśnie zjadłam żurek, który mocno sobie doprawiłam czosnkiem (jakieś dziwne zachcianki mam ) - pychotka. Niedługo dam moje słońce spać i będzie troszkę spokoju dla mamusi .
Pycha
mama Mai i Marty
zuzia nie zniechęcam sie, śmiac mi sie chce, przy okazji dywanik z łazienki wyprałam a co do grającego nocniczka, to chyba musze taki kupić, bo nie słysze jak robi do tego zwykłego
Rany kobitki zaginełam w odmetach codzienności i załatwiania spraw pożyczki unijnej na sklep
Ale już wracam do babyboomowego świata :-)
Chyba mnie Brenda pomysłem wbicia sie na kominek do Iwonki przyciagneła ...kurcze w taka pogode to mozna tylko przy kominku z ciepłą czekolada sie wylegiwac ..tylo że jak tam wpadniemy to juz zostaniemy jak nam dobrze bedzie :-)
Sprubuje doczytac choc troszeke co tam u was ..ale nie wiem czy to realne :-(
Ale już wracam do babyboomowego świata :-)
Chyba mnie Brenda pomysłem wbicia sie na kominek do Iwonki przyciagneła ...kurcze w taka pogode to mozna tylko przy kominku z ciepłą czekolada sie wylegiwac ..tylo że jak tam wpadniemy to juz zostaniemy jak nam dobrze bedzie :-)
Sprubuje doczytac choc troszeke co tam u was ..ale nie wiem czy to realne :-(
Witam
jeszcze tu jestem ,jakoś nie chcą nas odłączyc ,tfu tfu ,lepiej niech tego nie robią.
Mija fajnie że piszesz i do zdrówka wracaj
Gienka to która to :-)
Pycha nie od razu rzym zbudowano ,ale nie zrazaj sie ,i nic na siłe ,jak spokojnie do tego podejdziesz to się uda ,zobaczysz
jeszcze tu jestem ,jakoś nie chcą nas odłączyc ,tfu tfu ,lepiej niech tego nie robią.
Mija fajnie że piszesz i do zdrówka wracaj
Gienka to która to :-)
Pycha nie od razu rzym zbudowano ,ale nie zrazaj sie ,i nic na siłe ,jak spokojnie do tego podejdziesz to się uda ,zobaczysz
reklama
Pycha może stawiaj trzy nocniki Maje na srodkowy w któryś wceluje ;-)
Podziel się: