reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej kobietki

Ale nasmarowalyscie :szok: musze przysiasc i nadrobic zaleglosci.Dzis nie mialam bardzo jak, bo moje dziewcze urodzinki ma :-D

Bede wieczorem i nadrobie zaleglosc.Obiecuje.

Uciekam, bo Julinek wlasnie "kroluje" na nocniku ;-)
Buzka.

reklama
Moja dziewczyna już w łóżku ,było u nas małe przedszkole -dzieci trójka ,Emi się integruje z dzieciakami:tak:
Wiecie co, Emi nawet podpatrzyła u dziewczynki starszej,że robi siku do ubikacji i jak chciała ee to zaprowadziła mnie do ubikacji,i tam robiła:-D :-D :-D :-D więc następna rzecz do kupienia -nakładka na sedes :-) :zawstydzona/y:

No i sie stało!!!Moja corka zrobila dzis pierwsze trzy kroki!!!:-) :-) :-) :-)

A tak wogole to witam:happy: Co do picia to moje dziecko pije soczki,herbatke HIPPA z dzika roza bo inne nie smakowaly a samej wody to nigdy nie chciala.Apetyt ma wspanialy i nawet mysle ze czasem je wiecej niz ja:tak: :-D Kiedys nie chciala pic z kubka niekapka (a zawsze butelka stoi w zasiegu jej reki) i pewnego dnia poprostu zamienilam koncowki na butelce Aventu na ustnik i wzlela sobie i sie napila i juz pije zawsze.Kaszke rano jak je nie raz to z miseczki tylko wieczorem robie jej z butli troche rzadsza.Mleka samego modyfikowanego nigdy nie chciala pic i do tej pory ja przekonuje:-( .Kiedys tez myslalam ze hop-siup przestane ja karmic piersia i dam jej mleko sztuczne a tu nie stety nie jest tak.:no: :-) :happy: Dzis tesciu moj kupil 5 metrow drzewa do kominka wiec zima moze przyjsc:tak:

Ivonek najserdeczniejsze zyczonka dla córci!!!!
35dv9.gif

Mam mnóstwo zaległości w czytaniu - Łukaszek się rozchorował. Do tego coraz intensywniej ćwiczy pełzanie, co uniemożliwia mi spokojne klikanie.

:no: Biedactwo walczy ze mną jak lew, kiedy próbuję mu wyczyścić nosek gruszką. A jest silny misiaczek.

IVONEK 100000 i więcej buziaczków dla solenizantki.

WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ DLA UCZĄCYCH SIĘ KROCZKÓW, MÓWIENIA, PAPUSIANIA.

Marlenka Wiem co to katar u malucha i zycze zdrowka:tak: :-) Moja tez sobie nie dawala czyscic nosa:wściekła/y:
Mysle ze juz nie dlugo bedzie chodzic moje dziecko i sie bardzo ciesze:-) i dziekuje za gratulacje! A w kominku naj fajniejsze jest jak te drzewo tak strzela i wieczorkiem jak bedziemy lezec w lozeczku:-p

reklama
Iwonka2006 Ja teraz przechodzę "terapię przestawieniową". Łukaszek uskutecznia pełzanie i to w takim tempie, że sama jestemw szoku. Kilka razy próbował już kombinacji z podnoszeniem do raczkowania :szok:

Nie nadążam za moim skarbem. Nic nie jest tak pasjonujące, jak podłoga, noga mamy :-)

Do góry