reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ivonek - wszystkiego najlepszego dla córci:-) :-) :-) :-)
Iwonka - gratulacje dla Twojej chodzącej pociechy:-) , to teraz sobie pobiegacie za nią;-) :tak: .
Dużo zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków. U nas czyszczenie noska też kończy się wrzaskiem:-D .

reklama
Ivonek - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MALEGO SZKRABA
Iwonka - gratulacje!to musi byc niesamowite uczucie zobaczyc pierwsze tak samodzielne zdarzenie u swojego bobsa:tak: nie moge sie juz doczekac,chociaz chyba jeszcze troche poczekam;-) :-D
jakos pusto dzis na forum,w tv cos fajnego leci czy jak?:laugh2: :laugh2: ja wczoraj ogladalam straszne rzeczy w tv!o extremalnym karmieniu piersia!mowie wam-tragedia!kobitka ma blizniaki ok 6-7lat i oby dwoje przy cycu!!!wyglada to conajmniej nieapetycznie!a jeszcze ochydniej wygladala dziewczynka ok 10lat przy cycku!!!!!!:szok: :szok: :szok: no i babka ktora adoptowala (chyba 3 letnia,albo jakos tak)chinke i na sile swoje mleko z cycka jej pchala!wyciskala na lyzeczke i do buzi:no: naprawde,matki maja nierowno pod sufitem i dzieci okaleczaja:no: :wściekła/y:az niekiedy to nie chcialo sie nawet patrzec na to bo to jakies takie juz nieladne:no:

Marlenka daj spokój z gruszką. Mój szymek gruszki nie cierpiał, zresztą ja nie potrafiłam chyba się nią dobrze posługiwać; kombinowalismy wacikami aż koleżanka poleciła mi coś co nazywa się FRIDA - super sprawa - wyciąganie "glutków" przestaje być uciążliwe dla niuńka i dla wyciągającego też. Polecam!!!

Ja sobie nie wyobrazam zeby tak dlugo karmic swoje dziecko.Naj chetniej to juz od zaraz bym przestala bo i tak dawalam sobie termin do skonczenia roku a tu juz 14 miesiac leci......

Do tego jeszcze moje dziecko tak ostatnio cmokajac cycusia glaszcze mnie swoja mala ciepla raczka po brzuchu i pleckach a do mpjego pepka wklada jeden paluszek i tak sobie trzyma.A mi sie odrazu smiac chce i sie smieje jak to robi,Takie to slodkie......

ja tez lubie takie smieszne odruchy:tak: Weroniczka jak je to caly czas rusza nogami i jak spi to tez macha paluszkami od stopek,jak tatus:-D a najbardziej lubie jak je i ja sie jej przygladam i sie usmiecham a ona patrzy mi w oczy i przerywa i sie tak cala buzka usmiecha do mnie:-D :-D :-D to ostatnio az mi sie lza zakrecila bo dopiero niedawno zaczela tak na mnie reagowac:-) :-) :-)
a'propo lez...moj maz wczoraj kucnal sobie kolo nas,jak lezalysmy na lozku i przygladal sie malej,az w pewnym momencie mowi ze jak tak patrzy to nie moze opanowac wzruszenia ze ma taka istotke i ja patrze a on az lzy w oczach:szok: jednak facet to czasami zaskoczy:tak: :eek: :confused:

Dziewczynki kochane bardzo Wam dziekujemy za zyczenia!!!
Nie chce mi sie wierzyc ze to juz dwa latka :szok:
Czas dla mnie nie biegnie, tylko goni jak szalony :eek:

Iwonko gratuluje pierwszych kroczkow niunki!!!Pamietam jakie to wspaniale uczucie!!!

KAtarzynaS ja tez ogladalam ten film.Okropnosc.Takie karmienie duzych dziewczyn to nie bylo normalne.I to wciskanie tej malej Chince mleka lyzeczka.Film jak dla mnie szokujacy...Wogole ja jestem jak najbardziej za karmieniem piersia, bo nie ma nic lepszego dla dzieci, ale do pewnego wieku.Bo pozniej nie spelnia to juz roli, ktora mialo spelniac...Sama karmilam przez 13 miesiecy.I nasze odstawianie od piersi bylo "z dnia na dzien".Kladlam Julcie spac w poludnie, jak zwykle cycus w gotowosci, ale moje dziecko powiedzialo "bleee" i tak sie zakonczylo karmienie piersia.
Szczescie mialam ogromne, bo moja kolezanka nie mogla w zaden sposob oduczyc swojej corki.Az wysmarowala piersi gencjana powiedziala, malej ze cycus chory i nie mozna juz ciagac cycusia.I sie udalo.Fakt, ze piersi miala fioletowe chyba przez dwa tygodnie :-D ale poskutkowalo...
I jaki twoj facet wrazliwy.Wow.Moj nie potrafi tak powiedziec.Wogole moj malzonek jakis nie bradzo wylewny jesli o uczuciach mowa :confused:

witam

ja juz od 6 nie śpie, bo moja córcia obudziła sie na mleczko i ja juz nie mogłam usnąć, ale ona całe szczęście śpi nadal, a ja mam czas dla siebie i już nawet kawkę sobie wypiłam :-) bo ostatnio to nie miałam kiedy

Witam:-)
Jak czytam, o tym filmie o karmieniu, to mnie ciarki przechodzą:-p , przecież to jakieś chore jest:shocked2: , a feeee....:crazy: .
Ja już bym najchętniej skończyła karmić, bo skóra i kości ze mnie zostały, ale nie da rady, muszę jeszcze trochę poczekać.
Klara - ja nie ściągam małemu gruszką, a i tak tego nie cierpi i kręci głową na wszystkie strony, rączkami łapie za te wężyki i mi je wyrywa;-) :-D . A silny jest jak nie wiem:szok: .
Katarzyna - jak patrzę na twój suwaczek i to maleństwo, to trochę mi żal, że dzieci tak szybko rosną. Przecież jeszcze tak niedawno sama miałam tekiego maluszka, a teraz już duży chłopak lata po mieszkaniu na czworakach;-) :-D . A mąż widać bardzo Was kocha, szczęściary:tak: . Mój miał łezki w oczach jak się Karolinka urodziła, też pamiętam do dziś:happy2: .

reklama
hej laseczki,, dotarlam na zajecia i znowu siedze w necie :p poczytalam o tym karmieniu i sie zalamalam, przeciez to odrazajace, zeby karmic do 10 roku zycia,bleee

Do góry