reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam
IVONEK wszystkiego naj naj dla corci
boze dobrze ze nie ogladalam tego filmu bo bym sie porz.....a,to jest juz ochydne takie duze dziecko przy cycku:szok:
Iwonka gratulacje dla malej,ja tez czekam az moj zacznie stawiac kroczki:-)
Mija a moze sie wbijemy do Iwonki na ferie,bo tym kominkiem to bardzo kusi;-)

Czesc dziewczyny, my juz po drugim sniadanku. Wczoraj mialam slaby dzien. Bylam u lekarza, oczywiscie nic nie stwierdzil, ale skierowal na rentgen glowy, ze wzgledu na moje zawroty, boje sie tego cholerstwa jak nie wiem. Mam za dwa tygodnie.
Dziecko moje wlasnie sobie gada w lozeczku, jeszcze w spiworku, wiec wypadaloby go przebrac:tak: Dzisiaj juz koniecznie musze z nim wyjsc na spacerek, bo cos sie opuscilismy w tej kwestii.;-)

aga mam nadzieje że badanie wyjdzie OK :-)

a my po spacerku, mała teraz śpi, słonko wyszło, więc mam nadzieje że jak wstanie to znów pójdziemy

a co do nauki nocniczka to średnio nam idzie, ten pierwszy dzien narobił nadziei, wczoraj Maja siedziała na nocniczku, zeszła zniego, ukucnęła i zrobiła siusiu obok :rofl2: a dzis, nie wiem jakim cudem, połowa siczków była w nocniczku, a połowa obok :errr:

a na ten kominek to też sie pisze ;-)

Aga - trzymam kciuki, żeby wszystko było OK:tak: .
Pycha - nie zniechęcaj się, przecież to nie może być zbyt proste;-) , napewno Maja wkrótce załapie, ze siku robi się do nocniczka, a nie obok. Może pomógłby grający nocnik, my taki mieliśmy i sprawdził się.
My już też po spacerku. Właśnie zjadłam żurek, który mocno sobie doprawiłam czosnkiem (jakieś dziwne zachcianki mam:confused2: :-D ) - pychotka. Niedługo dam moje słońce spać i będzie troszkę spokoju dla mamusi:-D .

zuzia nie zniechęcam sie, śmiac mi sie chce, przy okazji dywanik z łazienki wyprałam :-D a co do grającego nocniczka, to chyba musze taki kupić, bo nie słysze jak robi do tego zwykłego

Rany kobitki zaginełam w odmetach codzienności i załatwiania spraw pożyczki unijnej na sklep :rofl2:
Ale już wracam do babyboomowego świata :-)
Chyba mnie Brenda pomysłem wbicia sie na kominek do Iwonki przyciagneła :-D...kurcze w taka pogode to mozna tylko przy kominku z ciepłą czekolada sie wylegiwac ..tylo że jak tam wpadniemy to juz zostaniemy jak nam dobrze bedzie :-)
Sprubuje doczytac choc troszeke co tam u was ..ale nie wiem czy to realne :-(

Witam
jeszcze tu jestem ,jakoś nie chcą nas odłączyc ,tfu tfu ,lepiej niech tego nie robią.
Mija fajnie że piszesz i do zdrówka wracaj

Gienka to która to:confused: :-)

Pycha nie od razu rzym zbudowano ,ale nie zrazaj sie ,i nic na siłe ,jak spokojnie do tego podejdziesz to się uda ,zobaczysz :tak:

Dzieki Noelia przyda sie gardło mi tak wysiadło że dwa dni temu straciłam głos ,mogłam mowić tylko szeptem a jak sie śmiałam to jak pies hakelbery :crazy:

Pycha może stawiaj trzy nocniki Maje na srodkowy w któryś wceluje :-D;-)

reklama
Do góry