reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też chciałam długo karmic ,mam czym oddychac ze się tak wyrazę ,ale jakos nie dało rady Emi zaczeła zle na wadze przybierac i zaczełam ja dokarmiać ,...ale do 10 miesiąca jej dawałam cycka ,czasem w dzien ,zawsze w nocy i rano:tak:

reklama
To i tak wyczyn noelia:tak: Ja mam za plaskie brodawki i mialam za malo pokarmu, maly nie chcial ciagnac, tylko plakal, jakby go ze skory obdzierali, z nakladkami sylikonowymi tez nie chcial, tylko od razu w ryk, az z tego wszystkiego nabawilam sie poteznego babybluesa i zaczelam karmic modyfikowanym. Ale co tam, dzidzius szczesliwy to i jego mamusia tez:tak: :-D

ja tam uważam że nie ważne czy mały człowiek na piersi czy na modyfikowanym ważne że kochany :-)
Ide spać , jutro wpadne , teraz musze nadrobić :-p
Dobranoc

Ja jak teraz czytam gdzieś ,albo w tv oglądam o dzieciach bitych czy porzuconych to ryczeć mi sie chce,dziś też czytałam o rodzince która adoptowała czworo rodzenstwa najpierw dwóch chłopców ,a jak się dowiedzieli że maja dwie siostry to tez je adoptowali ,i też beczałam:sick: :sick:

Ufff...Dziewczyny nadarbiam zaleglosci i nadrabiam a dzis wyjatkowo czasu brak na BB bo corka sie zbuntowala i w dzien spac sie polozyc nie dala.I teraz tez boj stoczylam zeby sie w koncu polozyla.
Najbradziej mnie bawi to ile ona ma pomyslow zeby sie tylko nie polozyc.Ale spi :tak: i dzis mam wieczor wolny, bo maz jeszcze w pracy, a corcia jak nigdy wczesnie spi.

A co do beczenia na programach o dzieciach, to po urodzeniu Julci jakas sie silnie wzruszajaca zrobilam.Nie zebym wczesniej sie nie wzruszala, ale teraz to czasem na reklamie mi sie oczy spoca :sorry2:

Hehe.Bycie mama to piekna sprawa.Fajnie byc kobieta, chociaz ja i tak mysle, ze mamy troche gorzej niz meska strona.Bo i okres co miesiac i hormony szlejace i wogole...Ale jak popatrzec jaki cud nam w udziale przypadl, mam na mysli ciaze,porod i ta bliskosc z dzidzia, to chyba nie ma co narzekac ;-)

Hehe.Bycie mama to piekna sprawa.Fajnie byc kobieta, chociaz ja i tak mysle, ze mamy troche gorzej niz meska strona.Bo i okres co miesiac i hormony szlejace i wogole...Ale jak popatrzec jaki cud nam w udziale przypadl, mam na mysli ciaze,porod i ta bliskosc z dzidzia, to chyba nie ma co narzekac ;-)

:tak: :tak: :tak: :-) oj racja racja ja kocham byc mama:-D

ano niestety , niektore mamuski od samego poczatku nie chca odciac pepowiny ;) szkoda ze nie karmia do pelnoletnosci, pozniej do cyca przytula dziewczyna hihi

reklama
Do góry