Ja też chciałam długo karmic ,mam czym oddychac ze się tak wyrazę ,ale jakos nie dało rady Emi zaczeła zle na wadze przybierac i zaczełam ja dokarmiać ,...ale do 10 miesiąca jej dawałam cycka ,czasem w dzien ,zawsze w nocy i rano
reklama
aga29
Fanka BB :)
To i tak wyczyn noelia Ja mam za plaskie brodawki i mialam za malo pokarmu, maly nie chcial ciagnac, tylko plakal, jakby go ze skory obdzierali, z nakladkami sylikonowymi tez nie chcial, tylko od razu w ryk, az z tego wszystkiego nabawilam sie poteznego babybluesa i zaczelam karmic modyfikowanym. Ale co tam, dzidzius szczesliwy to i jego mamusia tez
. Ale co tam, dzidzius szczesliwy to i jego mamusia tez
i o to własnie chodzi :-)
Ja jak teraz czytam gdzieś ,albo w tv oglądam o dzieciach bitych czy porzuconych to ryczeć mi sie chce,dziś też czytałam o rodzince która adoptowała czworo rodzenstwa najpierw dwóch chłopców ,a jak się dowiedzieli że maja dwie siostry to tez je adoptowali ,i też beczałam:sick: :sick:
I
Ivonek
Gość
Ufff...Dziewczyny nadarbiam zaleglosci i nadrabiam a dzis wyjatkowo czasu brak na BB bo corka sie zbuntowala i w dzien spac sie polozyc nie dala.I teraz tez boj stoczylam zeby sie w koncu polozyla.
Najbradziej mnie bawi to ile ona ma pomyslow zeby sie tylko nie polozyc.Ale spi i dzis mam wieczor wolny, bo maz jeszcze w pracy, a corcia jak nigdy wczesnie spi.
A co do beczenia na programach o dzieciach, to po urodzeniu Julci jakas sie silnie wzruszajaca zrobilam.Nie zebym wczesniej sie nie wzruszala, ale teraz to czasem na reklamie mi sie oczy spoca
Hehe.Bycie mama to piekna sprawa.Fajnie byc kobieta, chociaz ja i tak mysle, ze mamy troche gorzej niz meska strona.Bo i okres co miesiac i hormony szlejace i wogole...Ale jak popatrzec jaki cud nam w udziale przypadl, mam na mysli ciaze,porod i ta bliskosc z dzidzia, to chyba nie ma co narzekac ;-)
Najbradziej mnie bawi to ile ona ma pomyslow zeby sie tylko nie polozyc.Ale spi i dzis mam wieczor wolny, bo maz jeszcze w pracy, a corcia jak nigdy wczesnie spi.
A co do beczenia na programach o dzieciach, to po urodzeniu Julci jakas sie silnie wzruszajaca zrobilam.Nie zebym wczesniej sie nie wzruszala, ale teraz to czasem na reklamie mi sie oczy spoca
Hehe.Bycie mama to piekna sprawa.Fajnie byc kobieta, chociaz ja i tak mysle, ze mamy troche gorzej niz meska strona.Bo i okres co miesiac i hormony szlejace i wogole...Ale jak popatrzec jaki cud nam w udziale przypadl, mam na mysli ciaze,porod i ta bliskosc z dzidzia, to chyba nie ma co narzekac ;-)
:-) oj racja racja ja kocham byc mama
reklama
Podziel się: