reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
I poszyłam. A jutro się zabieram za dwa kalendarze adwentowe, potem wianki w głowie mam i Mikołaja i świąteczną wiedzme i Anioły....Od Świetego Mikiego prosze dobe 48 h :-p
Jak przepadne wiecie czemu..Na pewno będe bezczelnie wpadac się chwalić :-p
cats.jpg

cats.jpg

dzień doberek kobietki!!
u was tez taka mgła???
:szok:świata nie widać za oknem:szok:!!
zaglądam na chwilkę bo lecę mamie zastrzyk dać bo biedna od tygodnia uziemiona rwa kulszowa:no: jak wróce koło 10 to będę z kawką!!

ogólnie oki!
amaliee ja jak dzis pamiętam jak mój o rok młodszy braciszek uczył sie aniele boży...i mówił Aniele Bozy ,stróżu mój Ty zawsze przy mnie stój... rano,wieczór i w południe:-D.. hahaha a to było ponad 20 lat temu:szok:!!!
kawka...hmm kuszący przepis!
bodzinka ale cuda znowu pokazujesz...zdolniacha!!!
koralikowa miłego dzionka!

zamelduję sie potem...mam nadzieję że któraś będzie:-)

Hejka!
Witam się porannie i z kawką. Dziś w planach mam tylko obiadek, z grubsza ogarnięcie i mogę się lenić. Pospaliśmy dziś z Dudkiem do 8:30 :szok::szok:. W końcu mogę oznajmić, że się wyspałam :tak:.
Atfk, u mnie też dziś mgła i -2. Miłego dnia :tak:
Ameliee, dobre :-D:-D. Przepis na kawkę chyba większość z nas wypróbuje. Dzięki!
Koralikowa, miłego dnia i spokojnej pracy! :-)
Bodzia, aa ten anioł ma takie małe skrzydełka :-D:-D. Domyślam się, że to dla straży miejskiej :-D. Trza było mu jeszcze taką rękę z fuckiem doszyć z napisem wiesz od kogo :-D:-D. A to drugie, to zebro koń? Fajne tylko czy ja dojrzałam tam wąsy? :-D:happy2:
Aguska, ja nie oglądałam ale dziś sobie obejrzę powtórkę.

Ostatnia edycja:
Witam kochane przepraszam że znowu znikłam ale nawał nauki :sorry2::sorry2:
Własnie sie zastanawiam nad pracą z Języka Polskiego i nawet nie wiem jak zacząć :-(;-(

U nas wszystko dobrze no może nie tak całkiem ja i Martynka jesteśmy trochę chore. Kaszel katar idziemy dzisiaj do lekarza.
A na 11:30 ide na przedstawienie w którym Martynka gra :)

reklama
I poszyłam. A jutro się zabieram za dwa kalendarze adwentowe, potem wianki w głowie mam i Mikołaja i świąteczną wiedzme i Anioły....Od Świetego Mikiego prosze dobe 48 h :-p
Jak przepadne wiecie czemu..Na pewno będe bezczelnie wpadac się chwalić :-p
cats.jpg

cats.jpg
śliczne

Padlam. Adas mnie rozbroil na lopatki. Mama go dopadla i modlila sie z nim. Zaczela mowic aniele strozu moj, a mlody na to 'babcia, juz koniec bajek!'. Wymieklam
super chłopak !!!

Witam się z herbatką aktualnie.

Oczy mnie bolą, glowa napiernicza, a o gardle wole nie wspominać czyli zaraziłam się od małego ;/ zdycham :(
zdrówka
Amaliee w kwestii zasiłku pielęgnacyjnego.
Stracisz go tylko w chwili podjęcia udokumentowanej pracy .W innych sytuacjach zasiłek dostajesz do chwili trwania orzeczenia o niepełnosprawności Twojego dziecka.;-):tak::tak:

amaliee ojj bidulko ze tez Cię dopadło:baffled:

kawke zrobiłam i jestem!
jutro mam wizyte z Kajeczka u okulisty:happy2:
kciuki za wizytę .:tak:

Witam kochane przepraszam że znowu znikłam ale nawał nauki :sorry2::sorry2:
Własnie sie zastanawiam nad pracą z Języka Polskiego i nawet nie wiem jak zacząć :-(;-(

U nas wszystko dobrze no może nie tak całkiem ja i Martynka jesteśmy trochę chore. Kaszel katar idziemy dzisiaj do lekarza.
A na 11:30 ide na przedstawienie w którym Martynka gra :)
Zdrówka i udanego występu.

Witanko mamuśki.
U nas dzień pod hasłem .
Za nic w świecie nie pójdę spać i położyć też się nie dam :baffled::baffled::baffled:

Do góry