aguska2017
Fanka BB :)
Ja zaraz Na Wspólnej będę oglądać więc idę kakao sobie zrobić:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
śliczneI poszyłam. A jutro się zabieram za dwa kalendarze adwentowe, potem wianki w głowie mam i Mikołaja i świąteczną wiedzme i Anioły....Od Świetego Mikiego prosze dobe 48 h
Jak przepadne wiecie czemu..Na pewno będe bezczelnie wpadac się chwalić
super chłopak !!!Padlam. Adas mnie rozbroil na lopatki. Mama go dopadla i modlila sie z nim. Zaczela mowic aniele strozu moj, a mlody na to 'babcia, juz koniec bajek!'. Wymieklam
zdrówkaWitam się z herbatką aktualnie.
Oczy mnie bolą, glowa napiernicza, a o gardle wole nie wspominać czyli zaraziłam się od małego ;/ zdycham
kciuki za wizytę .amaliee ojj bidulko ze tez Cię dopadło
kawke zrobiłam i jestem!
jutro mam wizyte z Kajeczka u okulisty
Zdrówka i udanego występu.Witam kochane przepraszam że znowu znikłam ale nawał nauki
Własnie sie zastanawiam nad pracą z Języka Polskiego i nawet nie wiem jak zacząć :-(;-(
U nas wszystko dobrze no może nie tak całkiem ja i Martynka jesteśmy trochę chore. Kaszel katar idziemy dzisiaj do lekarza.
A na 11:30 ide na przedstawienie w którym Martynka gra