reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej

Ja po pracy..
Wiecie zla jestem,obawiam sie,u mnie w pracy jest półpasiec.masakra..z mojej klasy 3 osoby juz...i pani wychowawczyni tam gdzie ucze.,no szlag by to trafił.....ja pikole,,i dzieci dalej chodza..normalnie sie wkurze to pojde na L-4..az sie juz wykrusza z chorobą...

As to Kuba rozrabiaka....kiedys taka bajka była...a karolcia wow,,super ci wazy....
no niech odsypia....
Bodzia taa kasa..skad ja to znam...
Amalie yhym na szczescie to super....mmi by sie teraz przydało..

zagłosujecie?? :)))
http://kfotoksiazka.nazwa.pl/soutez-2012/500857

Ostatnia edycja:
reklama
Melduje sie pierwsza:-)!!
zaraz zmykam mamie zastrzyk dac,potem zajrzę choc mam miec awarie prądu wiec nie wiem na ile lapek wytrzyma:-)!

wczorajsza wizyta u okulisty po czesci udana bo na "odległość" Kajulka widzi super (to akurat wiedziałam:-D) a zeby sprawdzić reszte to musimy 5 dni oczy kropic i wrócić do niego...26 mamy wizyte kolejna!

zmartwienie jednak kolejne bo w tamtym tyg robiłyśmy kontrolną krew Kai i rozmaz wyszedł kiepski:crazy:, ma jakieś zakażenie bakteryjne:angry: i albo to alergia albo te cholerne pasożyty...Kaja od niemal 3 lat walczyła z lamblioza i juz myslałam ze sie w czerwcu zakonczyło...troche było spokoju a tu znowu cos!!trzeba szukac teraz...!na szczescie na nic sie nie skarży:tak:,nic nie boli:happy:.

na 4 grudnia jestem umówiona z chirurgiem szczekowym...ehhh

zaraz lukne i zagłosuje;-)
as no niezły klocus z Karolinki!!
a Kubus może miał gorszy dzień:blink:
bodzinka ...mam nadzieje ze bolesci przeszły!

zmykam do mamy...zajrze jak wróce!

Dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Jak ja nie lubie mieć @..W tym miesiącu wyjatkowa paskuda...Pewnie przez brak przytulane kprzed ;-)

atfk zdrówka dla córci dobrze że z oczkami ok i oby już tak zostało;-)&&&&&&& za kolejna wizyte
Wiktoria ja kiedyś z niemca pisałam mature ale teraz to już prawie nic nie pamiętam:-D:-p
U nas dziś też zimno ponuro....

reklama
Różyczka kalendarze adwentowe dwa...A jak skończe tobym chciała skrztai Mikołaja..I stroiki mi po głowie chodzą ale na razie na materiały kasy brak.

Do góry