reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej

ja z przerwami tak wpadam....u mnie kłpotów milion pińcet nie wiem jak je poogarniać....młody do przedszkola powrócil i mam nadzieje ze troche tam pochodzi...

amalie -zdrówka życze....

Bodzinka - śliczniaste te maskoty...boziu ale masz talent....super...

kawe pije...myśle i juz łeb mi pęka...trzeba jakis obiad skombinowac...chyba krokietów narobie...

Witam
U nas noc tragiczna 3 pobudki w tym ostatania od 4.10 do 6.15 cale szczescie wtedy Ł sie nim zajal bo ja padalam:sorry2:o 8 wyszlam na miasto, zaplacilam rachunki, zrobilam wieksze zakupy.Ł tak w dzien pilnowal malego, ze Bartek wygryzl dziure w smoczku wielkosci palaca, teraz przed spaniem szybko z nim wyszlam kupic bo bez smoczka u nas armagedon.
Fanta ja dzis mam jeszcze lepiej teciowa podala przez Ł obiad i salatke;-)wiec mam z glowy:-D
Koralikowa pialas kiedys ze chcialaby kupic malemu pudlo na zabawki, ja dziw w biedronce kupilam za 22 zl cos takiego Pojemnik na zabawki SKRZYNIA duży! 4 kolory ! na Bazarek.pl

Hej.
Ja dziś miałam zebranie w pracy......
:-(
I niestety umowy normalnej NIE dostaniemy,na grudzień,i połowę stycznia agencja pracy tymczasowej,a potem na normalną w firmie.
Jedno jest pewne że od 17 grudnia do 7 stycznia firma ma przestój,więc agencyjni nie będą mieli umów,bo pracy nie będzie,i zostaje mi wtedy prysnąć na zwolnienie.
Muszę przemyśleć wszystkie za,i przeciw.
Mam kijowy nastrój,miłego popołudnia.

No u mnie po angielskim,byla siora z synem,bo zadania na lige matematyczna mu rozwiazywalam i tlumaczylam:)
Wogole walnelam dzisiaj goscia na parkingu,byl nowiutkim Roverem,,samochodem i to drogim(widac bylo nówka),,az blada bylam,,od 12 lat prawka nie nie zrobilam nigdy,a dzis bek i w auto kogos,,na szczescie nic a nic mu sie nie stalo i kazal mi jechac...ufff kamien z serca..bob ym sie nie wyplacila...

amalie nowy avatarek..superr...wiesz moj wie ze tu pisze i bez Bb zyc nie moge,,ale jak jest to staram sie nie zajmowac Bb tylko nim..bo tylko 2 dni jest,,wiec mało..a bB mam na okragło...aaa wiesz ja zaczelam czytac ze twoj A przyniosl ci różyczke,wiesz chorobe:shocked2::-D...zem se pomyslala...

asiulka oj wspolczuje,skad ja to znam...grrrrr

Justa no to wypad udany,,boskie foty....co sie z toba dzieje,,hmm,co za sprawy,,,,wracaj,wygadaj sie...

anula dzieks kochana jestes,,,wybiore sie jutro moze po to do biedrony:))

Pół dnia sprzątałam dziś w płytach. Po jakiego ja to kiedyś zbierałam?
confused.gif
Jak nie płyty z muzyką , to od groma z bajkami.
Wczorajsze kino super wypaliło.
yes2.gif
Amelka nie bała się a wręcz przeciwnie , była bardzo zszokowana pozytywnie z obrazu 3 D.
laugh.gif
Machała łapką chcąc coś złapać. No a głośność i ciemność też przeżyła. Dyskoteka na koniec bajki była.
laugh.gif

Wybaczcie moją małą frekwencję tu, na otwartym. Mam taki mały problemik w życiu osobistym, o niczym innym nie myślę od 2 tygodni, trudno mi się na czymkolwiek skupić.... ;-)
Chorowitkom zdrówka życzę, a wam miłego wieczoru!
Widać ,że wypad udany .

trzymam kciuki ,żeby kłopoty minęły.

U nas zakręcony dzień na maxa.

mała spała 2 x po 10 minut i 2 razy po pół godzinki :baffled::baffled::-p:-p
Oj dała dziś nieźle popalić :-D:-D:-D

Nie mam co narzekać ,bo sam chciałam ,więc już milczę .
A moja młoda tylko komentuje .
Jak się chciało to się ma i nie narzekaj na los ,bo szczęściarą jesteś .:tak::tak:
Ech kocham teksty mojej Klauduśki .
Karolcia waży już 8400,więc znów ładnie przybrała :tak::tak:

Kuba za to dziś mega narozrabiał w szkole .
Wszedł kilka razy na metalowe szafki i chciał taki słupek z 3 szafkami przewrócić na kolegę z klasy.
3 nauczycieli go trzymało ,a on i tak im uciekł i wlazł na te szafki i tam siedział.
Potem wkurzony faktem ,że jest ostatni do wejścia do klasy ,położył się na podłodze ,zatkał uszy i tłukł nogami w drzwi.
Huk podobno na całą szkołę szedł od tego kopania....
Czasami to już sił brak i ręce opadają z bezsilności :sorry2::sorry2::sorry2:
Dobra już nie smęcę
pozdrawiam i uciekam z psami na spacer ;-)

Dobryyyyyyyyyyyyyyy
As nooo fajną wage ma Karolcia.
Miałam coś jeszcze ale dostałam @ i głowa mnie boli a tabletek nie mam, kasy tez nie.To znaczy na koncie,więc kupie tebletki dopiero jak po Lolka będe szła..

reklama
Do góry