reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Koralikowa jak w szkole to co sie dziwic, sama szukalam stazu w szkolach, inetrnatach itp ale nic z tego...
Aguska kurcze skoro tyle dzieciakow ma wysokie podbicie to czemu tak ciezko kupic odpowiednie buty...:sorry:
Lena ja na puncie sprzatania mam bzika, doslownie szlag mnie trafia gdy w zlewie jest chociaz jedna rzecz do umycia

reklama
Anula no tak robia ale na prawdę prawie co słyszę to każde dziecko ma wysokie podbicie (maluszki)a z wiekiem stópka się ukształtuje w odpowiedni sposób i wysokie podbicie zanika choć nie u wszystkich
Ja nie zapomnę jak w tamtym roku Bartkowi chciałam kupić śniegowce na zime masakra żadne nie pasowały bo mu noga nie wchodziła:no:

Mój maluszek śpi
ja jeszcze obejrze Na Wspólnej i coś może później wezme kąpiel i lulu:-)

2781649424.gif

A więc szkoła się zaczęła.

Emilek chodzi na 10.30,bardzo chętnie idzie,Pani bardzo fajna,
młody wczoraj i dziś nie chciał wyjść z klasy:)
393845.gif

Opowiada później co robił,że rysowali,że coś robili w książeczkach,potem były tańce,i różne zabawy.
Cieszę się że jak na razie chce chodzić ,
bo obawiałam się że nie będzie chciał zostawać.

Mam teraz nocki,i wczoraj położyłam się zaraz jak przyszłam,
bo m.miał wyszykować chłopaków,

a Emilek wstał przed 8 i przyłaził do mnie do pokoju,
i budził mnie co 10-15 minut,mamusia wstawaj bo już muszę iść do szkoły
165394.gif
165394.gif

Wczoraj zaprowadziliśmy go razem z m.a dziś już pomaszerował z tatusiem,
m.mi opowiadał ,że już przed 10 go atakował,tatuś no chodź już.

Maciuś ma świetną wychowawczynie,super pani,
i zarazem doskonały pedagog,będzie go uczyła przyrody.
Po dwóch dniach,wie już kto mniej więcej go będzie uczył,
i wraca ze szkoły zadowolony,

bo jak to on powiedział,w przeciwieństwie do kolegów
z dwóch pozostałych 4 klas,

mają super nauczycieli co ich uczą.

Poleżałam troszkę po południu,a teraz zrobiłam sobie kawusię,
i trzeba będzie się niebawem ogarnąć trochę i do pracy.
jak ja nienawidzę nocek,blee.

spokojnej nocki.

Ostatnia edycja:
Witajcie Laseczki wybaczcie że nie zaglądam ale przez ten przedpokój mam roboty tyle że szok :confused2: sama sobie znalazłam robotę i teraz muszę skończyć :sorry: dopiero pomalowałam połowę jasnego, jutro muszę drugi raz machnąć bo kolory się trochę przebijają i muszę poczekać na brokat do farby bo sobie tak wymyśliłam hehe :tak: no i mam zamiar posprzątać w domu tak na cymuś :tak: zaraz trzeba iść spać żeby jutro wstać, Kubę do przedszkola i dalej do roboty :tak: jak się ze wszystkim ogarnę to będę wpadać częściej :-)

aguska ja też oglądam NaWspólnej ale już szczerze powiem że mnie nudzi ten serial trzeba coś ciekawszego obczaić:tak:
lena nie pomogę z plackami z dyni na pewno znajdziesz w necie coś ciekawego

koralikowa nie martw się na zapas jak już tyle lat pracujesz to i ten i następny rok będziesz pracować tego ci życzę:tak:A lubisz swoją pracę?
asiulka miłej pracy oby nocka szybko zleciała :tak:

Anula Moja mała też ma wysokie podbicie dobrze by było żeby zanikło ale mamy już na jesień trzewiczki kupione z Emel ale cena wymiata :szok:

Miłego wieczorku

I jeszcze szukam fajnego pomysłu na tort:)
W koncu czeka nas imprezka rocznicowa troszkę rodzinki bedzie wiec trzeba sie popisac zdolnościami:)

reklama
Do góry