reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej!

Padam już i cos mi seducho boli! Muszę chyba isc do lekarza, bo az mi rozpiera zebra.
Ja ogolnie cos z serduchem mam i teraz ta zumba.
Dzisiaj na Mamach na Obsasach, bylo wspaniałe pogadalam, tylko ze spotkania ze stylistka nici, bo mi malec marudził i musiala wyjsc.
Hmmm chyba jezdem gruszka i tyle!
za tydzien kolejne spotkanie!
Ciesze sie, bo mozna wyjsc poznan nowe mamy i pogodac ze starymi znajomymi.A
ch... padam!

DZIEKUJE ZA GŁOSOWANIE NA NAS W KONKU ZDJĘCIOWYM. NAZBIERALIŚMY PONAD 130 GŁOSÓW I Z TAKIM REZULTATEM MAMY PERFUMY GAP.DZIEKUJE! MAM DŁUG WDZIĘCZNOŚCI I WOLNE PALUSZKI DO KLIKANIA!

Heja. chcialam sie pochwalić ze rodzina mi sie powiekszyla. o 6 malusich kociaczków. łącznie 8 ich mam :D Kotka sie okocila w nocy z 4 na 5.09. wczoraj jesc przyszla chuda, to ja ją dawaj sledzić, no ale zwiala mi. po poludniu za to zaprowadzila. a wieczorem pognalam L zeby przeniosł maluchy, bo ja sama + ciekawskie dzieci to nie bardzo do swierzo upieczonej kociej mamy :) dziś sie bede szczerzyc nad tymi maluszkami :)

Oskar w p-lu wczoraj nie plakał. po poludniu wesoly byl przy odbieraniu. a inne dzieci?/ jezusie jak placzą. No ale my to w kwietniu przechodzilismy.

Filip zachwycony 1 klasą na maksa. jak narazie chenie odrabia lekcje. wczoraj byla akcja na swietlicy. nerwa mi jakies dziewuszydło podnioslo. F mial na mnie czekac na swietlicy dopuki go nie odbiore. zachodze tam , wchodze a tak jakas dziewczyna ok 13-14 lat go ciąga. mowie jej zeby go puscila, a ona do mnie ze ten gowniarz jej sie nie slucha. to sie wydarlam do niej ze ten gowniarz to moj syn i on sie ma nauczycieli sluchac i mnie a nie jej, i ze zaraz ja ją wezme za ramie i pociągam po korytarzu.
Noooooz.. az czerwona z nerwow sie zrobilam.
co sie okazalo, Filipowi sie znudzilo na swietlicy i stwierdził ze idzie juz do domu. obowiązku siedzenia niema, bo on 1 klasa, mama nie musi odbierac, no a on w koncu na takiego doroslego sie czuje. Ochrzan po drodze tez dostał.No ae cisnienie mi sie podnioslo.
potem do domu z 4 dzieci. siostrzeniec mnie wkurzył, juz mialamochote mu przyłorzyc. w wieku Filipa i ma faze na przeklinanie. no jak wczoraj w zabawie zaczął biegac i wrzeszczec "zaje..ć żydów" to mi morda opadla. i inne tez teksty. w zabawie niby, ale widze ze to dla popisu jest.No i Jasiek sie na mnie pogniewał bo powiedzialam wszystko dla jego mamy. a nigdy nie mowilam. to byl dobry straszak. okazalo sie ze w domu tez taK sie ruga. bo " co mi zrobisz? przypier....sz? " :szok: a ja narzekalam na Filipa teksty w stylu " zamknij morde" do Oskara.

Kare dostał młody, a wył, jakby noge zlamał.

Asienka super:tak:ty myknij do lekarza z tym serduchem;-)
Renata obyś dzisiaj miała mniej nerwowy dzień;-)
Ja popijam kawke z turbanem na głowie muszę zaraz te moje kudły ogarnąć:-Dmały pije mleczko i ogląda bajke

Czwarteczek.
Dzieci w drodze do szkoły. Kawka zaparzona. Młoda też już na nogach. Pogoda bleeee. Żyć , nie umierać! :ninja2:

Renatka ogromne Gratulacje! :-D Mojej mamy druga kotka też się okociła jakiś tydzień temu, i czwóreczkę ma. :tak: Do tego od teściów przywiozłam dwa psiaki - dla nas jeden ,a drugi dla mojej mamy. W rezultacie jak wejdzie się do mojej mamy na podwórko to odpędzić się nie można od 8 kociaków + 2 matek i dwóch psiaków. :-D
Spokojnego dnia ci życzę! :-D
Asieńka no to Gratki wygranej!
Nerwoból może jakiś ci wszedł? :confused:
Beata my tu cierpliwe poczekamy. :tak: Ale jakby co, robota nie zając , nie ucieknie . Wpadnij w czasie przerwy. :tak:;-):-D
Asiulka dzień pełen wrażeń. :rolleyes:
Koralikowa no nie łam się kobito. Może idź pogadaj z dyrkiem? :confused:
Aguś no to chyba od dziś wbijam już na BB częściej. Cieszysz się? Mąż ma urlop do końca tygodnia, ale daaaamyyy radddę. ;-)

Cześć dziewczyny!
Wpadam się przywitać :tak:. Mam dziś troszkę roboty od zakupów po przez ogarnianie chatki.
Jestem już z Wami. Nabyliśmy nowego lapka, mam nadzieję, że pochodzi ;-). Co prawda na 20 rat ale jakoś tego w budżecie domowym nie odczujemy <mam nadzieję>.
Miłego i spokojnego dnia!
p.s. Aguska, kupiłam te kaloszki, jak poszłam do sklepu zostało 5 par :-D. Kurczę młody ma rozmiar 25 :szok::-D. Kupiłam mu też kurteczkę na jesień za 40zł i chłopak może stawić czoło jesieni. Jeszcze się mierzę na kalosze ocieplane dla siebie ;-).

Justa super że wracasz:tak:pewnie że się cieszę:-D
Fancia mój też ma 25 tylko jeszcze będą troszke za duże babcia mu je kupiła więc będą mieli takie same kaloszki:-D
Ale u nas dziś zimno ...dobrze że Bartkowi na bluzę założyłam jeszcze kamizelkę taka pikowana bo by mi zmarzł!trzeba chyba nie długo czape jakąś kupić bo nie ma...

Witajcie!
Justa - mozliwa, iz jest nerwobol, bo dzisiaj moja mama jest w szpitalu na badaniach serca!
Fancia - super, iż masz juz kompa.
U nas tych kaloszy nie ma!
Wczoraj kupilam ksawkowi buciki, na rozmiar 27, bo 26 to był tak na styl. Nawet palucha z tylu nie moglam włożyć!
Kajaki po ojcu ma!
Dzisiaj w domuku, nareszcie. Popoludniu chlopaki ida zbierac kartofle!

Witam się :-)

Asienka gratuluję wygranej perfum uf ale będziesz pachnieć :tak:
Aguska oj te włosy jak ja nie lubię ich myć, suszyć, układać feeee:szok:
Renata tyle kociątek małych co z tym zrobicie, rozdacie? spokojnego dnia życzę dziś
Beata ty to wszystko sama malujesz, dzielna jesteś pochwal się
efektami
Justa u nas też na razie pogoda bleeeee:rofl2: ale coś się przejaśnia :tak:
Fanta oby Wam służył nowy laptop jak najdłużej, miłych zakupów i szybkiego sprzątania;-)

Justa jak cię mogę znaleźć na FB zaproszenie bym Ci wysłała ;-)

Ja dziś też na małe zakupki się wybieram min. do Lidla dziś mają być fajne białe ławeczki-skrzynie obym jeszcze się na nie załapała jadę dopiero po 11stej jak mała z drzemki się obudzi :tak:

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Asienka no to ma kajaki:-Dale powiem Ci że te biedronkowe kaloszki są na prawdę duże bo 25 rozmiar a wkładka 16,5cm czyli rozmiar rozmiarowi nie jest równy:no:
Mirelka a u mnie dziś wieje i wyglądam jak nastroszony pudel:-Dszopę mam okropną ale cóż prostownicy nadal nie mam to muszę jakoś z tym żyć:-D

Do góry