reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W tą sobotę mamy drugie wesele. Mojej przyjaciółki. Ale nie idziemy na nie ze względów finansowych.
I dziś wpadła do mnie z rana psiapsiółka , dopiero co odeszła.
W domu mam mega bałagan, biorę się za sprzątanie.
Zaraz starszaki wparują do domu, lekcje trzeba odrobić...
Może wieczorem będę miała więcej czasu na BB.
Miłego popołudnia mamuśki!

reklama
Hej ja już w domu a może dopiero:eek::-D
Mały w przedszkolu grzeczny już załatwiam po drodze sprawy i jest oki
ja dziś robie ziemniaki i jajko sadzone do tego mizzeria
Mój chyba później kończy ciekawe o której

Cześć dziewczyny u nas wszystko dobrze :) Wpadłam się tylko przywitać :) Mąż w domu i brak czasu na kompa ciągle coś robimy hehe schudłam 3 kilo w niecały tydzień :-D:-D:-D:-D

to ja juz wiem co wy robicie;;haaaa

mirelko dzieks,ale milo nie bylo...

Dostane umowe na 2 miechy,jestem zlaamana,,potem nie wiem,,i dyra tez...:(((

aguska mi sie swiat wali...

as to sie ciesz ja mojego syna na 8 nie moge dobudzic...

justa znowu,ale poszalejecie,superr

Koralikowa trzeba się trzymać musi być dobrze:tak: trzeba być dobrej myśli mówie Ci a może przedłuży Ci umowe...ale co etatu nie ma?kasy?czy co?
ja ide kawke sobie strzelić bo coś śpioch mnie łapię:eek:

Witam
wink2.gif

Bylam dzis z malym na zakupach. Kupilam mu adidasy ale ile sie nachodzilam a on namrudzil to moje. Zmeczony byl a nie moglam kupic butow bo ma wysokie podbicie wiekszosc bucikow rozmiar 22 dobre ale nie wchodzily bo za plytkie, naszczescie kupilam
wink2.gif
teraz spi zasnal dopiero o 15, u nas od jakiegos mies jedna drzemka za to 2 godz
Aguska super ze maly taki grzeczny w przedszkolu;-)
Lena podziwam Cie za to gotowanie, ja nie lubie. Muisze sie zmuszac zeby obiad zrobic hahaha
Koralikowa a gdzie pracujesz?pewnie pisalas ale ja ostanio za czesto nie bywam
Justa ale macie wesel, szkoda ze nie idziecie ale takie czasu ciezko o kase...nam kuzynka zapowiedziala ze za rok bierze slub ale jesli nie schudne nie pojde a jakos od roku biore sie za odchudzanie i nic z tego...

Anula witaj:-) wiesz zazwyczaj maluszki maja wysokie podbicia mój też ma jeszcze troche górzystą stópkę ale widzę że już mu się trochę zmienia:tak:Może twojemu Bartusiowi też się jeszcze zmieni;-)

A ja dziś mierzyłam Bartka i ma już dokładnie 95,4cm:-)a jeszcze 2 tygodnie temu miał nie pełne 95:tak:czyli rośnie jak na drożdżach:-D
mały wycina dobrze że kartki tylko:-Di siedział dziś oglądał baje i co chwile coś powtrzał:-D

reklama
lena ja tez ja tez..zapraszam do mnie....
anula w szkole:)
aguska hmm nie wiem,,zglupialam...porazka,,czas pokaze..powiedziala,ze mnie na lodzie nie zostawi...ech...

Ja normlanie mam doppiero chwile,,ale mus isc do sklepu bo nie mam co palic...a plany musze pisac do pracy,,lenia mam...mega lenia....

Do góry