reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam;-)
U nas paskudnie dobrze, ze dzis nie musze wychodzic. Maly sie bawi a ja usiadlam z kawka;-)
Aguska ja tez ciagle prostuje wlosy juz dosc mam a wystarczy ciut wilgotnego powietrza i juz skrecone:wściekła/y:
Fanta oby laptop okazal sie inwestycja na lata:tak:moj ma rozmiar 22, czasami nawet 23:szok:
Ja tez nie mam Was na fb:tak:

reklama
Anula oj ja też mam dość prostowania włosów prostuję już od 6 lat, ale teraz robię tak umyję, wysuszę suszarką i zależy jak mam jakiś wyjazd to robię się na bóstwo to i wyprostuję a jak tylko jadę gdzieś bliżej, spacer po wsi to nie prostuję robię kitkę i tyle jakoś wyglądam myślę że nie straszę:tak:
Aguska i ja nadal bez nowej prostownicy wiecznie coś ważniejszego jest do kupienia :szok::no:

Aguska hahahahahahahahahahahahaha nastroszony pudel.. osmarkalam sie , hahahahahahahahaha

Mirelka jak wszystkie przezyją to komuś sie rozda. zostawimy jednego lub dwa. a moze wszystkie :D ja bym nie oddala zadnego ale Ł dostałby szalu chyba :D

ale zimno u nas. jesien w pelni :)

zaraz musze isc do mamy. tzn do jej domu. Prosila mnie zebym kupila jej chleb i wedline.I ze na stole zostawi mi pieniądze, mam wziąsc. Kupiulam, zanioslam chleb. wracam do dmu, patrze w torbie wedlina. i pieniedzy tez nie wzielam. ;/

Witajcie, ja w przerwie roboty więc zaglądam :-) pomalowałam drugi raz i mam nadzieję że trzeci raz nie będę musiała :dry: wykąpałam się od razu bo cała w farbie byłam :tak: teraz trzeba coś zjeść i trochę farby pozmywać z drzwi i futryn bo nie chciało mi się ich zaklejać taśmą :sorry2: ale przynajmniej będę miała zajęcie i szybciej mi czas minie zanim M wróci :tak: idę zjeść bo kiszki marsza grają a gryźć dzisiaj nie mogę przez zęby :baffled:

A ja znowu gościa miałam -siostrę cioteczną.
Jak tak, to się nikt nie odzywa , nie przychodzi , nikt nie pamięta. A w tym tygodniu mam nawał wizytacji znajomych. :-D
Jadę zaraz po starszaków do szkoły. Odrobię z nimi lekcje i jedziemy do mamy, bo mąż maluje mojej sis pokój. :tak:
Budę dla pieska mi dziś ubił, zrobił zagrodę , robi wszystko o co poproszę. A to wszystko dlatego, że libacja ( integracyjna impreza dla pracowników) z pracy mu się szykuje za dwa tygodnie. :-D

reklama
aguska - ktora stylizacja. Podaj nr to dolicze sie!
U nas to nawet pogodnie!

Co do fryzowania to ja układam na szczotke i potem prostuje grzywencje! Można powiariować!

Do góry