reklama
anaconda27
styczniówka2006
Ja też nie pozwalam małej grzebać rączkami w miseczce, ale na szczęście ona dosyć ładnie je i nie musi mieć nic w łapkach, jedyne co to nieraz klepie się sama po nóżkach ;D ;D ;D
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam wszystkich!
Ja kupilam krzeselko gdzies jak mala skonczyla 5 miesiecy.Ma regulowane oparcie wiec jest od 4,5 miesiaca zycia bo po ustawieniu oparcia w pozycji pochylej przypomina lezaczek i wysokosc siedziska tez jest regulowana tak ze pasuje do kazdego stolu pozniej.A kosztowalo okolo 300zl ale ma wszystko to samo co te krzeselka powyzej 600zl.Pasy sa 5 punktowe ja jestem ogolnie zadowolona z niego.A cha jeszcze do tego krzeselka sa dolaczane oczywiscie dwie tacki jedna do zabawymoze byc a druga do jedzenia.
Ja kupilam krzeselko gdzies jak mala skonczyla 5 miesiecy.Ma regulowane oparcie wiec jest od 4,5 miesiaca zycia bo po ustawieniu oparcia w pozycji pochylej przypomina lezaczek i wysokosc siedziska tez jest regulowana tak ze pasuje do kazdego stolu pozniej.A kosztowalo okolo 300zl ale ma wszystko to samo co te krzeselka powyzej 600zl.Pasy sa 5 punktowe ja jestem ogolnie zadowolona z niego.A cha jeszcze do tego krzeselka sa dolaczane oczywiscie dwie tacki jedna do zabawymoze byc a druga do jedzenia.
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
lena3004 - ja tak znowu wszystkiego z tej książki nie biorę dosłownie, najważniejsze jest dla mnie, żeby wieczorem sam zasypiał. W dzień kładę go na naszym łóżku, bo tak jest mi wygodnie, a łóżeczko mam w tym samym pokoju - także czy tu, czy tam - wszystko mi jedno. Myślę, że Ty też powinnaś robić jak Ci wygodnie, ważne żeby cel był osiągnięty
Cześć dziewczyny! Jestem mamą prawie 6-cio miesięcznego bąbla i jak większość z Was jestem z nim w domu i dla odskoczni od tych monotonnych obowiązków postanowiłam wrócić na forum. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona ;D
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witaj Marcia i Wiktorek ! Ja tu za czesto nie pisuje ale czasami cos tam na mazgrole jak mam czas i natchnienie
Podziel się: