reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ide spac bo mi ciarki po ciele przeszly jak sobie poczytalam teraz watki o opowiesciach z przezytych porodow i wszystko mi sie przypomnialo.A mialam czytac ksiazke o zasypianiu :laugh: :laugh: :laugh: Dobranoc kobitki jesli jakies jeszcze gdzies tam jestescie ;)

reklama
witam :) mezulek mial rano dyzur z malym i pospalam :)
maly coraz ladniej nam zasypia i nie chce tylko zachwalic, bo iedys sie chwalilam i sie popsulo ::) cos w tym jest :)
zaraz zmykamy na spacerek i do meblowego skaldac kuchenne mebelki :) strasznie drogo nam wychodza- kolo 4 tys!!! bez sprzetu...:( powiem zeby mi rozpisali co ile kosztuje,bo moze nas kantuja; z kolei 3 razy juz mielismy robiony projekt i zawsze podoba cena, hhmmmm

dobra zmykam :) buziaczki i milegio dnia

A ja przed chwilą Majeczkę uśpiłam (nie wiem co się stało ale usnęła w łóżeczku, tylko musiałam ją troszkę pobujać za róg podusi), mam nadzieję że trochę pośpi, bo mam sporo dziś do zrobienia i jeszcze chciałabym na allegro pooglądać krzesełka do karmienia, ma może któraś z was jakiś godny polecenia (chodzi mi o firmę), bo nie mam żadnego pomysłu. ;D

Witam! Moja mała właśnie śpi to mam chwilę. Anaconda27 my kupiliśmy wczoraj krzesełko do karmienia Drewex-u drewniane i co najważniejsze jest stabilne, można wyjąć samo krzesałko z podwyższenia, a podwyższenie po przekręceniu służy nam za stolik, więc mała jak będzie większa to będzie miała swoje biurko z krzesełkiem, naprawdę polecam i stosunkowo niedrogie bo kosztowało 170zł.
Miłego słonecznego dzionka!!!!!!!!1 ;D

Zuzia1 dzięki
Izabelka faktycznie coś w tym jest ja wczoraj się chwaliłam że całą noc mi przespała i wczorajszy dzień to za to w tą noc budziła się 5 razy na karmienie

reklama
Narazie karmię małą w foteliku samochodowym, ale chciałabym żeby miała swoje stałe miejsce do jedzenia, tym bardziej że jeść lubi, zwłaszcza z łyżeczki jak ją karmię ;D ;D ;D

Do góry