zuzia1 jak możesz to wyślij i mi tę książkę kasia_2000@interia.pl
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
zuzia1 Jesli mozesz to tez bym chciala prosic ta ksiazke.
vanessa.waw@neostrada.pl
vanessa.waw@neostrada.pl
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A moja wlasnie przed chwila sie obudzila i chcialam sprobowac dac zamiast cyca butelke z piciem ale to sie zle skonczylo Butelke mi pacnela z reki ze zloscia i sie rozplakala i musialam ja wyjac z lozeczka i polozyc do naszego i dac cyca to dopiero w moment usnela :
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Beata8422 i iwonka2006 już wysyłam. Poczta pantoflowa działa. A swoją drogą muszę kiedyś doczytać tę książkę, bo jak ją dostałam, to skupiłam się tylko na wieczornym usypianiu (to było dla mnie najważniejsze) i reszty nie przeczytałam :-[ W dzień Kubę usypiam tak jak wieczorem, tylko zamiast w łóżeczku, zazwyczaj śpi na naszym łóżku - zawsze ze swoim ręczniczkiem :laugh: A do ręczniczka dołączył wczoraj pluszowy piesek podarowany mu przez siostrę i tak się gapi na tego pieska i usypia. A po obudzeniu obślinia go ;D
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
zuzia1 Dostalam i bardzo bardzo dziekuje!!!!
reklama
lena3004
Fanka BB :)
Zuzia 1 ja też czytam tą książke, ale jak ty myślisz czy to że ja nawet w dzień kłade mała do jej łóżeczka to nie za dobrze? Też tam wyczytałam,że lepiej tam gdzie ty jesteś, ale jakoś w pokoiku ma ciszej i przyjemniej.Może to jej nie robi róźnicy?
I dzisiaj malutka zasnęłe prawie bez płaczu SAMA !!! Pozdrawiam
I dzisiaj malutka zasnęłe prawie bez płaczu SAMA !!! Pozdrawiam
Podziel się: