reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anaconda...ja wlasnie tez karmie w foteliku ale musze sie wstrzymac z kupnem takiego jedzeniowego fotelika bo jeszcze nie siedzimy

reklama
izabelka...podziwiam..ja sobie nie moge dac rady w foteliku a co dopiero na kolanie....maly podczas jedznia konicznie musi wsadzac lapki do buzi miseczki,,,,zabierac mi lyzeczke....

Ja też nie pozwalam małej grzebać rączkami w miseczce, ale na szczęście ona dosyć ładnie je i nie musi mieć nic w łapkach, jedyne co to nieraz klepie się sama po nóżkach ;D ;D ;D

ja w sumie raz mu dalam to jeszcze nie byl za bardzo zainteresowany konsystencja,ale mysle ze jeszcze przyjdzie na to czas ;)

Witam wszystkich!
Ja kupilam krzeselko gdzies jak mala skonczyla 5 miesiecy.Ma regulowane oparcie wiec jest od 4,5 miesiaca zycia bo po ustawieniu oparcia w pozycji pochylej przypomina lezaczek i wysokosc siedziska tez jest regulowana tak ze pasuje do kazdego stolu pozniej.A kosztowalo okolo 300zl ale ma wszystko to samo co te krzeselka powyzej 600zl.Pasy sa 5 punktowe ja jestem ogolnie zadowolona z niego.A cha jeszcze do tego krzeselka sa dolaczane oczywiscie dwie tacki jedna do zabawymoze byc a druga do jedzenia.

lena3004 - ja tak znowu wszystkiego z tej książki nie biorę dosłownie, najważniejsze jest dla mnie, żeby wieczorem sam zasypiał. W dzień kładę go na naszym łóżku, bo tak jest mi wygodnie, a łóżeczko mam w tym samym pokoju - także czy tu, czy tam - wszystko mi jedno. Myślę, że Ty też powinnaś robić jak Ci wygodnie, ważne żeby cel był osiągnięty :)

Cześć dziewczyny! Jestem mamą prawie 6-cio miesięcznego bąbla i jak większość z Was jestem z nim w domu i dla odskoczni od tych monotonnych obowiązków postanowiłam wrócić na forum. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona ;D

reklama
Do góry