reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć kochane!
Wpadłam do Was tylko na chwilkę. Mam dziś gro do zrobienia:-(. Malinak1, nie przesadzaj nauczyła byś się w nich chodzić. Ja jak ubrałam je na wyjście do sklepu żeby zobaczyć jak w nich się chodzi to musiałam się przyzwyczaić, bo jakoś tak dziwnie mi się szło:-D <cała zimę przedreptałam w butach na płaskiej podeszwie>. Aguska, 3mam kciuki, by u Bartoszka była to gorączka na zęby :tak:. Po południu do Was jeszczę zajrzę. Ciekawa jestem czy Mama Helenki ma już ściągnięty gips :tak:. Buziaczki i miłego dnia!!

reklama
Fanta super buty :tak:
Lena ale szpila :szok: Ty w takich chodzisz? :-)
Joasia a Ty nie mogłaś zostawić tych okien? Nie odpadną przecież :tak:
Aguśka i jak Bartek? Zdrówka życzę :tak:

Witam. Widać wiosna zawitała i się korzysta z pogody :-) dzisiaj przyszedł rowerek dla Kuby, jak pójdzie spać to go skręcę żeby mi się nie plątał pod nogami :tak: pogoda się dzisiaj trochę zepsuła, pochmurno i na dodatek głowa boli jak cholera :baffled: idę zupkę zagrzać i Kubę kładę spać bo mi dzisiaj marudzi jak nie wiem :baffled:

Witam. Widać wiosna zawitała i się korzysta z pogody :-) dzisiaj przyszedł rowerek dla Kuby, jak pójdzie spać to go skręcę żeby mi się nie plątał pod nogami :tak: pogoda się dzisiaj trochę zepsuła, pochmurno i na dodatek głowa boli jak cholera :baffled: idę zupkę zagrzać i Kubę kładę spać bo mi dzisiaj marudzi jak nie wiem :baffled:

No chodzę ja lubie a te mi jakoś nie leża;)

Byliśmy i to bardzo bolesne ząbkowanie.Bartuś ma bardzo opuchnięte dziąsła i czerwone musimy czekać aż ząbek wyjdzie i podawac na gorączke ibum albo nurofen.Do tego dostaliśmy na badanie moczu bo pani doktor powiedziała że często przy takim ząbkowaniu bywa infekcja dróg moczowych więc jutro muszę iść zaniesc mocz i zobaczymy ja mam nadzieje że jest ok ale jeśli nawet co tam sie robi to lepiej szybko reagować.
Bartek dziś okropny maruda i płaczek coś czuje że ten zębol pomału wychodzi

A co do butów to lena ja kocham szpilki choć teraz przy Bartku wiadomo często nie zakładam ale ja noszę mały rozmiar wiec mogę tylko sobie na twoje popatrzeć:-p

Witajcie, chciałam wam coś zaproponować...jestem konsultantką firmy oriflame z Poznania i chciałabym zachęcić Was do współpracy. Dodatkowa praca a z tego prawie 30% od początku idzie do kieszeni bezpośrednio. Obecnie przy pakiecie powitalnym jest rewelacyjny wielki kufer na kosmetyki i wiele innych dodatków. Jak się nie zamówi w danym katalogu nie ponosi się żadnych opłat, można zamówić w kolejnym.Na początku sama myślałam że się nie nadaje ale to zostawiłam katalog na uczelni,u sąsiadki, u kosmetyczki, w sklepie i zaczęło się kręcić, potem jak ludzie wiedzą że jesteś w oriflame sami to kojarzą i zamawiają. Wszystko można robić przez internet, kurier przywiezie paczkę do domu, lub można ją odebrać w biurze regionalnym. Proszę o przemyślenie sprawy i w razie czego o kontakt biesiadka26@wp.pl lub gg 4025175. Z miłą chęcią pomogę, odpowiem na wszystkie pytania i będę pomocna w działaniu po zapisaniu.
Zapisując się teraz i po przejściu pakietu powitalnego wybrany kosmetyk lub wodę toaletową otrzymacie ode mnie gratis:)Pozdrawiam Sylwia

Program Witamy w Katalogu 5 i 6 - Oriflame cosmetics

Nie śmieć, na forum jest dział sprzedam i to jest miejsce na ogłoszenia.

Witajcie, chciałam wam coś zaproponować...jestem konsultantką firmy oriflame z Poznania i chciałabym zachęcić Was do współpracy. Dodatkowa praca a z tego prawie 30% od początku idzie do kieszeni bezpośrednio. Obecnie przy pakiecie powitalnym jest rewelacyjny wielki kufer na kosmetyki i wiele innych dodatków. Jak się nie zamówi w danym katalogu nie ponosi się żadnych opłat, można zamówić w kolejnym.Na początku sama myślałam że się nie nadaje ale to zostawiłam katalog na uczelni,u sąsiadki, u kosmetyczki, w sklepie i zaczęło się kręcić, potem jak ludzie wiedzą że jesteś w oriflame sami to kojarzą i zamawiają. Wszystko można robić przez internet, kurier przywiezie paczkę do domu, lub można ją odebrać w biurze regionalnym. Proszę o przemyślenie sprawy i w razie czego o kontakt biesiadka26@wp.pl lub gg 4025175. Z miłą chęcią pomogę, odpowiem na wszystkie pytania i będę pomocna w działaniu po zapisaniu.
Zapisując się teraz i po przejściu pakietu powitalnego wybrany kosmetyk lub wodę toaletową otrzymacie ode mnie gratis:)Pozdrawiam Sylwia

Program Witamy w Katalogu 5 i 6 - Oriflame cosmetics

Bardzo fajnie i kolorowo opisane szkoda, że tak nie jest w rzeczywistości!!!

Nie no ta godzina a ja jestem pierwsza :szok::szok::szok:
Laseczki wstawać :-D:-D:-D:-D
Ha ha żeby w rzeczywistości było tak pięknie jak w zachęcie do oriflame to większość babeczek siedzących w domu by tak zarabiało :-D:-D:-D
Laski ja was za te szpilki podziwiam ja tylko trampki,adidasy ewentualnie mokasyny lub balerinki ...........no i ukochane latem sandały :-D postanowiłam sobie w tym roku kupić jeszcze moje ukochane drewniaki :tak::tak:le takie zbajerowane bardziej chyba w deichmanie widziałam :tak::tak::tak::tak::tak::tak: a szpilki to ja okazyjn ie komunie ,śluby,chrzty,sądy.....:-D:-D:-D:-D

Hej kobietki a co tu taka cisza ????????????:happy::happy::happy:
Fanta buciki sliczne ale ja bym się w nich zabiła po kilku krokach :-D:-D:-Da Kubus jak widać od małego chłopak dba o dobrą wagę ciała :-D:-D:-D:-D:-D
Joasiu oj chyba troszkę sobie na tym zwolnieniu posiedzisz bidulko :-:)-( a w dupsko będę biła za te okna :confused::confused::confused: kochana ty masz się leczyc ja wiem że na dupsku człowiek nie usiedzi tym badziej jak jest się matką wielodzietną ale kochana oszczędzaj się :tak::tak::tak:
wszystkim ząbkująco-gorączkującym życzymy moc zdrówka :tak::tak::tak::tak: jak to dobrze że 3 ząbkujące paszcze już za mną tym bardziej że dwie przechodziły to okropniaście :szok:
A u nas wszystko ok jutro znów szkoła koniec rekolekcji niestety :baffled: a dziś do Julki wpadają dziedkowie z tortem niespodzianka już się cieszę na ta jej radość :tak::tak:

Malinka oj posiedze na zwolnieniu posiedze wczoraj byłam u tego drugiego ortopedy powiedział ze endoprotezy nie musi być tylko zabieg poprawiający zabrał zdjęci RTG do konsultacji z jakimis jeszcze specjalistom ale jak byłam po pensje u siebie w pracy to szef mi zasugerował zeby ciągnąc zwolnienie bo mu pól pracownika nie potrzeba :szok::no:a w dupsko Malinka nie bij bo boli mnie jeszcze po zastrzykach a jeszcz 6 mnie czeka :-D:-D:-Da okna byly straszne musiałam umyć :tak:

Beatka okna okropne były po zimie :tak:

Ja juz zaliczyłam lekarza mam w końcu leki na migrenę obiadek mam tylko dosmaże naleśnikow jak dzieciaki wróca ze szkoły
Miłego dnia kobitki :-D

reklama
Wiatm porawie o 10 :-)!
Kurczę dziś też jakoś tak pusto:-(. Malinka1, fajnie napisałaś z tymi szpilkami, że okazjonalnie <sąd>:-D. To Ci się udało.
Ja dziś jeszcze nic nie porobiłam mam lenia:szok:. Wczoraj byłam w pepco i kupiłam Kubusiowi fajną piżamke dwu częściową i dresik. Najśmieszniejsze jest to, że piżamka droższa od dresu:-):-). Dziś jest śliczna pogoda, to wybiorę się z małym na spacerek. Aguska, widzisz to jednak zęby i dobrze, że to nic poważniejszego. Ucałuj Bartoszka. Lena, buciczki fajne ale masz duuużą nogę :-);-). Beata, daj znać jak było wczoraj na rowerku i jak Kuba sobie radził.
Zajrzę do Was jeszcze po południu. Pora wkońcu się wziąść za ogarnianie chatki:-(

Do góry