aguska2017
Fanka BB :)
Tak dzięki że pytasz mały dostał syropek i zeszła ciekawe czy na wieczór znowu będzie miał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A zębolka nie widać???Tak dzięki że pytasz mały dostał syropek i zeszła ciekawe czy na wieczór znowu będzie miał
a u nas narazie gorączki nie ma ale za to luźniejsze kupki sa hm zaglądałam do buziaka i widzę że szykują sie ząbki do wychodzenia wygląda jakby szły 3 naraz ale czy one tak szybko wyjdą to nie wiem
Ojejku!!!Aż 41 stopni!życzę zdrówka dla małej oby jej szybko zbili tą gorączke
A u nas też znowu gorączka ma 38,3 i dałam mu już czopka bo rosła temp.coś mi się wydaje że to nie tylko ząbki więc poczekam do jutra i zobaczę jak coś to pójdziemy do lekarza.
To wszystko takie straszne...zastanaia mnie skad biora tyle siłyOjej to mała sie pewnie meczy dużo dużo zdrówka dla niej życzę