reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a u nas narazie gorączki nie ma ale za to luźniejsze kupki sa hm zaglądałam do buziaka i widzę że szykują sie ząbki do wychodzenia wygląda jakby szły 3 naraz ale czy one tak szybko wyjdą to nie wiem

a u nas narazie gorączki nie ma ale za to luźniejsze kupki sa hm zaglądałam do buziaka i widzę że szykują sie ząbki do wychodzenia wygląda jakby szły 3 naraz ale czy one tak szybko wyjdą to nie wiem

boszee teraz kuzynka dzwoniła jej córka ma 41 stopni goraczki jada na szpital:(
drgawki ma jakby padaczke miała;(

Ojejku!!!Aż 41 stopni!życzę zdrówka dla małej oby jej szybko zbili tą gorączke
A u nas też znowu gorączka ma 38,3 i dałam mu już czopka bo rosła temp.coś mi się wydaje że to nie tylko ząbki więc poczekam do jutra i zobaczę jak coś to pójdziemy do lekarza.

Ojejku!!!Aż 41 stopni!życzę zdrówka dla małej oby jej szybko zbili tą gorączke
A u nas też znowu gorączka ma 38,3 i dałam mu już czopka bo rosła temp.coś mi się wydaje że to nie tylko ząbki więc poczekam do jutra i zobaczę jak coś to pójdziemy do lekarza.

tak ona czesto takie ma jak chcesz tutaj mozesz poczytac o niej i nawet jak rozliczasz pit to bede wdzieczna jak ktos odda 1 %
http://www.wiktoriasurowiec.com.pl/

Witam ale dziewczyny wy chyba tu już wogóle nie zaglądacie?
Lena jak tam córka kuzynki?lepiej?
U nas słoneczko świeci Bartek nadal gorączkuje teraz już śpi ale sprawdzałam mu dziąsełka i wychodzi dolna 4 więc być może to do jutra nie przejdzie to idziemy do lekarza.
ja idę umyć włosy dziś na obiad mam krupnik moje dziecko lubi ja:zawstydzona/y: niekoniecznie

Witajcie;)
Aguśka dziękuję, że pytasz....noc 40* goraczki mimo ze dostaje antybiotyk to i tak nic nie spada;(Czekaja na antybiogram:(

reklama
Do góry