reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WITAM:-)
Mi ostatnie dni coś jakiś len dorwał i nie chce się odczepić, nie miałam nawet ochoty pisać:-)
U mnie dzisiaj ponad 20 stopni fajna pogoda się zapowiada:-) Trzeba by było trochę chatkę ogarnąć coś nie mogę się zebrać:-)

reklama
hej dziewczyny
U nas też dziś pięknie tylko wieje ale i tak jest super.
Bartek jak narazie nie gorączkuje więc może wybiorę sie z nim na jakiś krótki spacer.Wczoraj wył w niebo głosy tak go bolało ale dzielny jest.
Jutro odbieram wyniki jego moczu więc trzymajcie kciuki żeby bylo ok.
A Bartek dziś od rana szalał aż mi sił na niego brakowało taki urwis sie robi chociaż odkąd pamiętam jest szalony:-)Z tym że buntownik sie robi więc już tak wesoło jak dla mnie nie jest.
dziś jak wracałam z przychodni szłam lekko ubrana bo tylko bluzka na krótki rękaw i kurteczka a przede mną babka w średnim wieku zapatulona w płaszcz zimowy szal czapka i najlepsze rękawiczki!potem ludzie sie dziwia że choruja

Fajnie aguska, że z Bartusiem już lepiej. Będziemy trzymali kciuki za wyniki. U Nas pogoda się popsuła i strasznie wieje:-(. Kubulec mój śpi, a ja mam troszkę czasu dla siebie. Wszystko już prawie porobiłam oprócz obiadu. Mam zamiar zrobić gulasz, bo mój T sobie zażyczył ale nie za bardzo wiem jak się mam do tego zabrać :wściekła/y::zawstydzona/y:. Barbara01, cieszę się, że nie ja jedna cierpię na lenia:-D. Joanna73, zdrówka życzę:tak:

hejka chciałam z małym wyjść to i u nas pogoda sie zepsuła i pada:-(
Fanta a jak u Kubusia z ząbkami?wyszły?Ile już ich ma?Gorączkuje jeszcze?
miłego dnia

Kuba jak narazie nie gorączkuje ogólem ma już 9 ząbków. Te które wyżynają mu się z tyłu są najgorsze. Ma opuchnięte dziąsła i nie za bardzo chce mi teraz gryść:-(. Więc robię mu bardziej papkowate jedzonko. Pogoda też się w Szczecinie popsuła i zaczeło kropić więc jak narazie nici ze spacerku i wywieszenia prania na balkonie:-(. Może po południu się pogoda poprawi <bo jest duży wiatr to może i przegoni te chmurzyska> i gdzieś wybierzemy jak T wróci z pracy.

Barbara to goń lenia goń :-D:-D:-D
Joasiu oj to lepiej siedź na zwolnieniu tak długo jak będzie tego potrzeba bo ty w pracy się oszczędzać nie będziesz oj nie :no::no::no::no: kuruj się kochana i super że nie trzeba endoprotezy bo wtedy to rehabilitacja dłuuuggggaaaaa:sorry2: zdrówka kochana :happy2:
Fanta faktycznie pogoda się u nas spierniczyła jak cholera :angry::angry:wieje pada co chwile jak szłam do szkoły z Julina jak mi wiatr dał piachem po oczach to miałam dosyć :baffled::baffled::baffled::baffled: kochana gdzie w szczecinie jest pepco?????? ja nie wiem a wiem że często lubia tam mieć fajne ubranka a własnie pidżamy mają super :tak::tak::tak::tak:
Moje najmłodsze dziecie dziś ma jakiegos nerwa :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: wył mi pół drogi po tem w sklepie bo sobie zażyczył że mam go nosić na rękach :wściekła/y::wściekła/y:oj a mnie aż nosiło :cool2::cool2::cool2:

Malinka pogoniłam lenia bo pomyłam wszystkie okna chociaż wiała, ale dałam radę:-) Jutro jadę z wynikami Natalki do lekarza bo kuzynka przywiozła mi jej wyniki i okazało się że ma jakąś bakterię i chyba dlatego tak się drapie i ma zapalenie dolnych dróg moczowych:-( Jadę po jakieś leki bo już nie mogę się patrzeć jak ona się drapie:-) Więc obiad mam jutro z głowy bo zostanę u mamy na pierożkach z kapustą i ruskich:-) Czyli jutro laba:-) Mam nadzieję tylko że nie będzie jutro tak wiało i padało bo pokazywali deszcz:-(

Barbara zdróweczka dla córci oby to nic poważnego.
ja ostatnio b6yłam w pepco sie rozejrzeć czy coś dla mojego syncia fajnego sie znajdzie i powiem wam że raczej tak:-)tylko bardziej na lato chcę coś mu kupić a ile do tego czasu urośnie to chyba nikt nie wie więc jeszcze poczekam z zakupami
A u nas tak gorączki mały od wczoraj już nie ma a dziś rano go wysypało podejrzewam trzydniówke aole idzimy po poludniu do lekarza żeby sie upewnic bo weekend idzie a na pogotowie jakos nie bardzo chce mi sie chodzic jak cos

reklama
Do góry