reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WITAM:-)
Mi ostatnie dni coś jakiś len dorwał i nie chce się odczepić, nie miałam nawet ochoty pisać:-)
U mnie dzisiaj ponad 20 stopni fajna pogoda się zapowiada:-) Trzeba by było trochę chatkę ogarnąć coś nie mogę się zebrać:-)

reklama
hej dziewczyny
U nas też dziś pięknie tylko wieje ale i tak jest super.
Bartek jak narazie nie gorączkuje więc może wybiorę sie z nim na jakiś krótki spacer.Wczoraj wył w niebo głosy tak go bolało ale dzielny jest.
Jutro odbieram wyniki jego moczu więc trzymajcie kciuki żeby bylo ok.
A Bartek dziś od rana szalał aż mi sił na niego brakowało taki urwis sie robi chociaż odkąd pamiętam jest szalony:-)Z tym że buntownik sie robi więc już tak wesoło jak dla mnie nie jest.
dziś jak wracałam z przychodni szłam lekko ubrana bo tylko bluzka na krótki rękaw i kurteczka a przede mną babka w średnim wieku zapatulona w płaszcz zimowy szal czapka i najlepsze rękawiczki!potem ludzie sie dziwia że choruja

Fajnie aguska, że z Bartusiem już lepiej. Będziemy trzymali kciuki za wyniki. U Nas pogoda się popsuła i strasznie wieje:-(. Kubulec mój śpi, a ja mam troszkę czasu dla siebie. Wszystko już prawie porobiłam oprócz obiadu. Mam zamiar zrobić gulasz, bo mój T sobie zażyczył ale nie za bardzo wiem jak się mam do tego zabrać :wściekła/y::zawstydzona/y:. Barbara01, cieszę się, że nie ja jedna cierpię na lenia:-D. Joanna73, zdrówka życzę:tak:

hejka chciałam z małym wyjść to i u nas pogoda sie zepsuła i pada:-(
Fanta a jak u Kubusia z ząbkami?wyszły?Ile już ich ma?Gorączkuje jeszcze?
miłego dnia

Kuba jak narazie nie gorączkuje ogólem ma już 9 ząbków. Te które wyżynają mu się z tyłu są najgorsze. Ma opuchnięte dziąsła i nie za bardzo chce mi teraz gryść:-(. Więc robię mu bardziej papkowate jedzonko. Pogoda też się w Szczecinie popsuła i zaczeło kropić więc jak narazie nici ze spacerku i wywieszenia prania na balkonie:-(. Może po południu się pogoda poprawi <bo jest duży wiatr to może i przegoni te chmurzyska> i gdzieś wybierzemy jak T wróci z pracy.

Barbara to goń lenia goń :-D:-D:-D
Joasiu oj to lepiej siedź na zwolnieniu tak długo jak będzie tego potrzeba bo ty w pracy się oszczędzać nie będziesz oj nie :no::no::no::no: kuruj się kochana i super że nie trzeba endoprotezy bo wtedy to rehabilitacja dłuuuggggaaaaa:sorry2: zdrówka kochana :happy2:
Fanta faktycznie pogoda się u nas spierniczyła jak cholera :angry::angry:wieje pada co chwile jak szłam do szkoły z Julina jak mi wiatr dał piachem po oczach to miałam dosyć :baffled::baffled::baffled::baffled: kochana gdzie w szczecinie jest pepco?????? ja nie wiem a wiem że często lubia tam mieć fajne ubranka a własnie pidżamy mają super :tak::tak::tak::tak:
Moje najmłodsze dziecie dziś ma jakiegos nerwa :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: wył mi pół drogi po tem w sklepie bo sobie zażyczył że mam go nosić na rękach :wściekła/y::wściekła/y:oj a mnie aż nosiło :cool2::cool2::cool2:

Malinka pogoniłam lenia bo pomyłam wszystkie okna chociaż wiała, ale dałam radę:-) Jutro jadę z wynikami Natalki do lekarza bo kuzynka przywiozła mi jej wyniki i okazało się że ma jakąś bakterię i chyba dlatego tak się drapie i ma zapalenie dolnych dróg moczowych:-( Jadę po jakieś leki bo już nie mogę się patrzeć jak ona się drapie:-) Więc obiad mam jutro z głowy bo zostanę u mamy na pierożkach z kapustą i ruskich:-) Czyli jutro laba:-) Mam nadzieję tylko że nie będzie jutro tak wiało i padało bo pokazywali deszcz:-(

Barbara zdróweczka dla córci oby to nic poważnego.
ja ostatnio b6yłam w pepco sie rozejrzeć czy coś dla mojego syncia fajnego sie znajdzie i powiem wam że raczej tak:-)tylko bardziej na lato chcę coś mu kupić a ile do tego czasu urośnie to chyba nikt nie wie więc jeszcze poczekam z zakupami
A u nas tak gorączki mały od wczoraj już nie ma a dziś rano go wysypało podejrzewam trzydniówke aole idzimy po poludniu do lekarza żeby sie upewnic bo weekend idzie a na pogotowie jakos nie bardzo chce mi sie chodzic jak cos

reklama
Do góry