reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

lena wiesz co mały nie daje mi nawet zjrzeć i palca też nie pozwala mi włożyć żebym zobaczyła czyli myśle że go jeszcze za bardzo boli ale jak dziś będziemy u lekarki to poproszę ją aby mu zajrzała;-)i ciekawa jestem czy to ta trzydniówka
Smacznego:-)

reklama
Cześć kobietki!
W Szczecnie znów brzydka pogoda, szaro, buro, wieje i tylko deszczu brakuje:-(. Ale cóż w końcu mamy kwieciń i pogoda się przeplata. Oby do maja :-D. Kubuś mój od rana bryka sobie na łóżku i nie ma zamiaru z niego schodzić. Dziś już na szczęście piątek. Mój T ma od 11 urlop więc będę mogła trochę spraw urzędowych na mieście załatwić bez małego:tak:. Na 14 ustaliliśmy tygodniowy wyjazd nad morze :-). Bardzo się cieszę, że trochę odpoczniemy no i jodku się nawdychamy. Przywieść którejś może w słoiczku trochę jodu? :-D.

Barbara to goń lenia goń :-D:-D:-D
Joasiu oj to lepiej siedź na zwolnieniu tak długo jak będzie tego potrzeba bo ty w pracy się oszczędzać nie będziesz oj nie :no::no::no::no: kuruj się kochana i super że nie trzeba endoprotezy bo wtedy to rehabilitacja dłuuuggggaaaaa:sorry2: zdrówka kochana :happy2:
Fanta faktycznie pogoda się u nas spierniczyła jak cholera :angry::angry:wieje pada co chwile jak szłam do szkoły z Julina jak mi wiatr dał piachem po oczach to miałam dosyć :baffled::baffled::baffled::baffled: kochana gdzie w szczecinie jest pepco?????? ja nie wiem a wiem że często lubia tam mieć fajne ubranka a własnie pidżamy mają super :tak::tak::tak::tak:
Moje najmłodsze dziecie dziś ma jakiegos nerwa :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: wył mi pół drogi po tem w sklepie bo sobie zażyczył że mam go nosić na rękach :wściekła/y::wściekła/y:oj a mnie aż nosiło :cool2::cool2::cool2:

Malinak1, ja do pepco latam na Bandurskiego <kojarzysz może narożny budynek który niedawno tam postawili? taki oszklony>. To w tej uliczce jest Pepco i Rosmann :tak:. Zaraz obok jest stacja cpn Lotos, Lidl. Co do reszty sklepów pepko to nie wiem gdzie są. Jak się zoriętuję, to dam znać :tak:.
Lena, gratuluje 6 ząbka Gaji. :tak: :-).
Barbara, zdrówka dla córci.
Aguska, fajnie, że gorączka już ustąpiła. Daj znać jak wrócisz od lekarza co z tymi krostkami u Bartusia. Biedny on ostatnio, jak nie gorączka to coś... Mam nadzieję, że to nic poważnego. Ucałuj go od Nas mocno

lena wiesz co mały nie daje mi nawet zjrzeć i palca też nie pozwala mi włożyć żebym zobaczyła czyli myśle że go jeszcze za bardzo boli ale jak dziś będziemy u lekarki to poproszę ją aby mu zajrzała;-)i ciekawa jestem czy to ta trzydniówka
Smacznego:-)
No właśnie ciekawe;)
Macie sprawdzony przepis na ciasta z kremem??

No właśnie ciekawe;)
Macie sprawdzony przepis na ciasta z kremem??

Niestety ale ja nie piekę i nawet się do tego nie zabieram.
Brak mi takich zdolności.
Raz jak robiłam ciasto to pół rodziny prawie wytrułam:zawstydzona/y:.
Mój T się śmieje, że nie ma to jak mojej roboty zakalec:-), a jak ma ochotę na ciasto to woli iść do sklepu

Niestety ale ja nie piekę i nawet się do tego nie zabieram.
Brak mi takich zdolności.
Raz jak robiłam ciasto to pół rodziny prawie wytrułam:zawstydzona/y:.
Mój T się śmieje, że nie ma to jak mojej roboty zakalec:-), a jak ma ochotę na ciasto to woli iść do sklepu
Pieczenie ciast to moja cicha pasja;)

062808112843.jpg081309145049.jpg062808172120.jpg062808112843.jpg081309145049.jpg062808172120.jpgwitam babencje :-) pogoda w Kielcach mozliwa ja juz sobie podszykowałam obiad na jutro też juz mam kurczaczka na rosól mnie tez sie chce ciasta może cos jutro wykombinuje
Lena U MNIE SPRAWDZA SIE takie bez pieczenia Krakersy i herbatniki przekładane kremem budyniowym - przepis dodany przez michasia73 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska albo to Szybkie tiramisu - przepis dodany przez michasia73 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska u mnie sie sprawdza i nikogo jeszcze nie otrułam :-D;-);-)

Zobacz załącznik 344167Zobacz załącznik 344166Zobacz załącznik 344165Zobacz załącznik 344167Zobacz załącznik 344166Zobacz załącznik 344165witam babencje :-) pogoda w Kielcach mozliwa ja juz sobie podszykowałam obiad na jutro też juz mam kurczaczka na rosól mnie tez sie chce ciasta może cos jutro wykombinuje
Lena U MNIE SPRAWDZA SIE takie bez pieczenia Krakersy i herbatniki przekładane kremem budyniowym - przepis dodany przez michasia73 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska albo to Szybkie tiramisu - przepis dodany przez michasia73 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska u mnie sie sprawdza i nikogo jeszcze nie otrułam :-D;-);-)

Oj super;)A to na zdjeciu to tiramisu??

reklama
Do góry