reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

lena wiesz co mały nie daje mi nawet zjrzeć i palca też nie pozwala mi włożyć żebym zobaczyła czyli myśle że go jeszcze za bardzo boli ale jak dziś będziemy u lekarki to poproszę ją aby mu zajrzała;-)i ciekawa jestem czy to ta trzydniówka
Smacznego:-)

reklama
Cześć kobietki!
W Szczecnie znów brzydka pogoda, szaro, buro, wieje i tylko deszczu brakuje:-(. Ale cóż w końcu mamy kwieciń i pogoda się przeplata. Oby do maja :-D. Kubuś mój od rana bryka sobie na łóżku i nie ma zamiaru z niego schodzić. Dziś już na szczęście piątek. Mój T ma od 11 urlop więc będę mogła trochę spraw urzędowych na mieście załatwić bez małego:tak:. Na 14 ustaliliśmy tygodniowy wyjazd nad morze :-). Bardzo się cieszę, że trochę odpoczniemy no i jodku się nawdychamy. Przywieść którejś może w słoiczku trochę jodu? :-D.

Barbara to goń lenia goń :-D:-D:-D
Joasiu oj to lepiej siedź na zwolnieniu tak długo jak będzie tego potrzeba bo ty w pracy się oszczędzać nie będziesz oj nie :no::no::no::no: kuruj się kochana i super że nie trzeba endoprotezy bo wtedy to rehabilitacja dłuuuggggaaaaa:sorry2: zdrówka kochana :happy2:
Fanta faktycznie pogoda się u nas spierniczyła jak cholera :angry::angry:wieje pada co chwile jak szłam do szkoły z Julina jak mi wiatr dał piachem po oczach to miałam dosyć :baffled::baffled::baffled::baffled: kochana gdzie w szczecinie jest pepco?????? ja nie wiem a wiem że często lubia tam mieć fajne ubranka a własnie pidżamy mają super :tak::tak::tak::tak:
Moje najmłodsze dziecie dziś ma jakiegos nerwa :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: wył mi pół drogi po tem w sklepie bo sobie zażyczył że mam go nosić na rękach :wściekła/y::wściekła/y:oj a mnie aż nosiło :cool2::cool2::cool2:

Malinak1, ja do pepco latam na Bandurskiego <kojarzysz może narożny budynek który niedawno tam postawili? taki oszklony>. To w tej uliczce jest Pepco i Rosmann :tak:. Zaraz obok jest stacja cpn Lotos, Lidl. Co do reszty sklepów pepko to nie wiem gdzie są. Jak się zoriętuję, to dam znać :tak:.
Lena, gratuluje 6 ząbka Gaji. :tak: :-).
Barbara, zdrówka dla córci.
Aguska, fajnie, że gorączka już ustąpiła. Daj znać jak wrócisz od lekarza co z tymi krostkami u Bartusia. Biedny on ostatnio, jak nie gorączka to coś... Mam nadzieję, że to nic poważnego. Ucałuj go od Nas mocno

lena wiesz co mały nie daje mi nawet zjrzeć i palca też nie pozwala mi włożyć żebym zobaczyła czyli myśle że go jeszcze za bardzo boli ale jak dziś będziemy u lekarki to poproszę ją aby mu zajrzała;-)i ciekawa jestem czy to ta trzydniówka
Smacznego:-)
No właśnie ciekawe;)
Macie sprawdzony przepis na ciasta z kremem??

No właśnie ciekawe;)
Macie sprawdzony przepis na ciasta z kremem??

Niestety ale ja nie piekę i nawet się do tego nie zabieram.
Brak mi takich zdolności.
Raz jak robiłam ciasto to pół rodziny prawie wytrułam:zawstydzona/y:.
Mój T się śmieje, że nie ma to jak mojej roboty zakalec:-), a jak ma ochotę na ciasto to woli iść do sklepu

Niestety ale ja nie piekę i nawet się do tego nie zabieram.
Brak mi takich zdolności.
Raz jak robiłam ciasto to pół rodziny prawie wytrułam:zawstydzona/y:.
Mój T się śmieje, że nie ma to jak mojej roboty zakalec:-), a jak ma ochotę na ciasto to woli iść do sklepu
Pieczenie ciast to moja cicha pasja;)

062808112843.jpg081309145049.jpg062808172120.jpg062808112843.jpg081309145049.jpg062808172120.jpgwitam babencje :-) pogoda w Kielcach mozliwa ja juz sobie podszykowałam obiad na jutro też juz mam kurczaczka na rosól mnie tez sie chce ciasta może cos jutro wykombinuje
Lena U MNIE SPRAWDZA SIE takie bez pieczenia Krakersy i herbatniki przekładane kremem budyniowym - przepis dodany przez michasia73 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska albo to Szybkie tiramisu - przepis dodany przez michasia73 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska u mnie sie sprawdza i nikogo jeszcze nie otrułam :-D;-);-)

Zobacz załącznik 344167Zobacz załącznik 344166Zobacz załącznik 344165Zobacz załącznik 344167Zobacz załącznik 344166Zobacz załącznik 344165witam babencje :-) pogoda w Kielcach mozliwa ja juz sobie podszykowałam obiad na jutro też juz mam kurczaczka na rosól mnie tez sie chce ciasta może cos jutro wykombinuje
Lena U MNIE SPRAWDZA SIE takie bez pieczenia Krakersy i herbatniki przekładane kremem budyniowym - przepis dodany przez michasia73 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska albo to Szybkie tiramisu - przepis dodany przez michasia73 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska u mnie sie sprawdza i nikogo jeszcze nie otrułam :-D;-);-)

Oj super;)A to na zdjeciu to tiramisu??

reklama
Do góry