aguska2017
Fanka BB :)
miłość do dziecka daje im siły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
miłość do dziecka daje im siły
fanta fajniutkie buciki A Twój Kuba jeszcze gorączkuje?który to juz dzień?
u nas temp. znowu bya o 11.30 jak wstał i było 38.4 ja daje syropek Ibum albo czopek paracetamol bo w sumie wysokiej tej gorączki nie ma ale czopki nie za bardzo działaja.Jutro idę do ekarza żeby też mi doradziła co zamiast tego ibum dawać.
też życzę zdrówka i jak najszybciej wychodzących bezboleśnie ząbków
Wiesz co mi sie nie wydaje by tyle na zęby goroączkowałNo ale obym się myliła!Witam my z Bartkiem dziś na 11.30 mamy lekarza zobaczymy co nam powie
Wczoraj przed 19 zasnął to dostał syropek i przespał cała noc bez gorączki jednak po 7 znowu 38 więc od razu zadzwoniłam sie umówić na wizyte.kurcze niby to zęby ale boję sie że nie tylko :-(Z tym że wydaje mi się że gdyby jakiś wirus byl to gorączka byłaby wyższa nie ma co gdybać ciekawe co pani doktor nam powie.
odezwe sie jak wrócimy miłego dnia