reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć kochane!
Wpadłam do Was tylko na chwilkę. Mam dziś gro do zrobienia:-(. Malinak1, nie przesadzaj nauczyła byś się w nich chodzić. Ja jak ubrałam je na wyjście do sklepu żeby zobaczyć jak w nich się chodzi to musiałam się przyzwyczaić, bo jakoś tak dziwnie mi się szło:-D <cała zimę przedreptałam w butach na płaskiej podeszwie>. Aguska, 3mam kciuki, by u Bartoszka była to gorączka na zęby :tak:. Po południu do Was jeszczę zajrzę. Ciekawa jestem czy Mama Helenki ma już ściągnięty gips :tak:. Buziaczki i miłego dnia!!

reklama
Fanta super buty :tak:
Lena ale szpila :szok: Ty w takich chodzisz? :-)
Joasia a Ty nie mogłaś zostawić tych okien? Nie odpadną przecież :tak:
Aguśka i jak Bartek? Zdrówka życzę :tak:

Witam. Widać wiosna zawitała i się korzysta z pogody :-) dzisiaj przyszedł rowerek dla Kuby, jak pójdzie spać to go skręcę żeby mi się nie plątał pod nogami :tak: pogoda się dzisiaj trochę zepsuła, pochmurno i na dodatek głowa boli jak cholera :baffled: idę zupkę zagrzać i Kubę kładę spać bo mi dzisiaj marudzi jak nie wiem :baffled:

Witam. Widać wiosna zawitała i się korzysta z pogody :-) dzisiaj przyszedł rowerek dla Kuby, jak pójdzie spać to go skręcę żeby mi się nie plątał pod nogami :tak: pogoda się dzisiaj trochę zepsuła, pochmurno i na dodatek głowa boli jak cholera :baffled: idę zupkę zagrzać i Kubę kładę spać bo mi dzisiaj marudzi jak nie wiem :baffled:

No chodzę ja lubie a te mi jakoś nie leża;)

Byliśmy i to bardzo bolesne ząbkowanie.Bartuś ma bardzo opuchnięte dziąsła i czerwone musimy czekać aż ząbek wyjdzie i podawac na gorączke ibum albo nurofen.Do tego dostaliśmy na badanie moczu bo pani doktor powiedziała że często przy takim ząbkowaniu bywa infekcja dróg moczowych więc jutro muszę iść zaniesc mocz i zobaczymy ja mam nadzieje że jest ok ale jeśli nawet co tam sie robi to lepiej szybko reagować.
Bartek dziś okropny maruda i płaczek coś czuje że ten zębol pomału wychodzi

A co do butów to lena ja kocham szpilki choć teraz przy Bartku wiadomo często nie zakładam ale ja noszę mały rozmiar wiec mogę tylko sobie na twoje popatrzeć:-p

Witajcie, chciałam wam coś zaproponować...jestem konsultantką firmy oriflame z Poznania i chciałabym zachęcić Was do współpracy. Dodatkowa praca a z tego prawie 30% od początku idzie do kieszeni bezpośrednio. Obecnie przy pakiecie powitalnym jest rewelacyjny wielki kufer na kosmetyki i wiele innych dodatków. Jak się nie zamówi w danym katalogu nie ponosi się żadnych opłat, można zamówić w kolejnym.Na początku sama myślałam że się nie nadaje ale to zostawiłam katalog na uczelni,u sąsiadki, u kosmetyczki, w sklepie i zaczęło się kręcić, potem jak ludzie wiedzą że jesteś w oriflame sami to kojarzą i zamawiają. Wszystko można robić przez internet, kurier przywiezie paczkę do domu, lub można ją odebrać w biurze regionalnym. Proszę o przemyślenie sprawy i w razie czego o kontakt biesiadka26@wp.pl lub gg 4025175. Z miłą chęcią pomogę, odpowiem na wszystkie pytania i będę pomocna w działaniu po zapisaniu.
Zapisując się teraz i po przejściu pakietu powitalnego wybrany kosmetyk lub wodę toaletową otrzymacie ode mnie gratis:)Pozdrawiam Sylwia

Program Witamy w Katalogu 5 i 6 - Oriflame cosmetics

Nie śmieć, na forum jest dział sprzedam i to jest miejsce na ogłoszenia.

Witajcie, chciałam wam coś zaproponować...jestem konsultantką firmy oriflame z Poznania i chciałabym zachęcić Was do współpracy. Dodatkowa praca a z tego prawie 30% od początku idzie do kieszeni bezpośrednio. Obecnie przy pakiecie powitalnym jest rewelacyjny wielki kufer na kosmetyki i wiele innych dodatków. Jak się nie zamówi w danym katalogu nie ponosi się żadnych opłat, można zamówić w kolejnym.Na początku sama myślałam że się nie nadaje ale to zostawiłam katalog na uczelni,u sąsiadki, u kosmetyczki, w sklepie i zaczęło się kręcić, potem jak ludzie wiedzą że jesteś w oriflame sami to kojarzą i zamawiają. Wszystko można robić przez internet, kurier przywiezie paczkę do domu, lub można ją odebrać w biurze regionalnym. Proszę o przemyślenie sprawy i w razie czego o kontakt biesiadka26@wp.pl lub gg 4025175. Z miłą chęcią pomogę, odpowiem na wszystkie pytania i będę pomocna w działaniu po zapisaniu.
Zapisując się teraz i po przejściu pakietu powitalnego wybrany kosmetyk lub wodę toaletową otrzymacie ode mnie gratis:)Pozdrawiam Sylwia

Program Witamy w Katalogu 5 i 6 - Oriflame cosmetics

Bardzo fajnie i kolorowo opisane szkoda, że tak nie jest w rzeczywistości!!!

Nie no ta godzina a ja jestem pierwsza :szok::szok::szok:
Laseczki wstawać :-D:-D:-D:-D
Ha ha żeby w rzeczywistości było tak pięknie jak w zachęcie do oriflame to większość babeczek siedzących w domu by tak zarabiało :-D:-D:-D
Laski ja was za te szpilki podziwiam ja tylko trampki,adidasy ewentualnie mokasyny lub balerinki ...........no i ukochane latem sandały :-D postanowiłam sobie w tym roku kupić jeszcze moje ukochane drewniaki :tak::tak:le takie zbajerowane bardziej chyba w deichmanie widziałam :tak::tak::tak::tak::tak::tak: a szpilki to ja okazyjn ie komunie ,śluby,chrzty,sądy.....:-D:-D:-D:-D

Hej kobietki a co tu taka cisza ????????????:happy::happy::happy:
Fanta buciki sliczne ale ja bym się w nich zabiła po kilku krokach :-D:-D:-Da Kubus jak widać od małego chłopak dba o dobrą wagę ciała :-D:-D:-D:-D:-D
Joasiu oj chyba troszkę sobie na tym zwolnieniu posiedzisz bidulko :-:)-( a w dupsko będę biła za te okna :confused::confused::confused: kochana ty masz się leczyc ja wiem że na dupsku człowiek nie usiedzi tym badziej jak jest się matką wielodzietną ale kochana oszczędzaj się :tak::tak::tak:
wszystkim ząbkująco-gorączkującym życzymy moc zdrówka :tak::tak::tak::tak: jak to dobrze że 3 ząbkujące paszcze już za mną tym bardziej że dwie przechodziły to okropniaście :szok:
A u nas wszystko ok jutro znów szkoła koniec rekolekcji niestety :baffled: a dziś do Julki wpadają dziedkowie z tortem niespodzianka już się cieszę na ta jej radość :tak::tak:

Malinka oj posiedze na zwolnieniu posiedze wczoraj byłam u tego drugiego ortopedy powiedział ze endoprotezy nie musi być tylko zabieg poprawiający zabrał zdjęci RTG do konsultacji z jakimis jeszcze specjalistom ale jak byłam po pensje u siebie w pracy to szef mi zasugerował zeby ciągnąc zwolnienie bo mu pól pracownika nie potrzeba :szok::no:a w dupsko Malinka nie bij bo boli mnie jeszcze po zastrzykach a jeszcz 6 mnie czeka :-D:-D:-Da okna byly straszne musiałam umyć :tak:

Beatka okna okropne były po zimie :tak:

Ja juz zaliczyłam lekarza mam w końcu leki na migrenę obiadek mam tylko dosmaże naleśnikow jak dzieciaki wróca ze szkoły
Miłego dnia kobitki :-D

reklama
Wiatm porawie o 10 :-)!
Kurczę dziś też jakoś tak pusto:-(. Malinka1, fajnie napisałaś z tymi szpilkami, że okazjonalnie <sąd>:-D. To Ci się udało.
Ja dziś jeszcze nic nie porobiłam mam lenia:szok:. Wczoraj byłam w pepco i kupiłam Kubusiowi fajną piżamke dwu częściową i dresik. Najśmieszniejsze jest to, że piżamka droższa od dresu:-):-). Dziś jest śliczna pogoda, to wybiorę się z małym na spacerek. Aguska, widzisz to jednak zęby i dobrze, że to nic poważniejszego. Ucałuj Bartoszka. Lena, buciczki fajne ale masz duuużą nogę :-);-). Beata, daj znać jak było wczoraj na rowerku i jak Kuba sobie radził.
Zajrzę do Was jeszcze po południu. Pora wkońcu się wziąść za ogarnianie chatki:-(

Do góry