reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam :-)

widze, ze wiosna zawitała na dobre :-) pusciutko :sorry2:

A ja mam reke w gipsie :baffled: wiec ani kozystac z wiosny ani z kompa :dry: no ale moze w piatek juz pozegnam gips :tak:

Pozdrawiam:-)

Cześć dziewczyny!
Biedne te nasze maluszki przez te ząbkowanie. Mi lekarka teraz poleciła na wieczór czopki Nurofen dla dzieci <zamiast panadolu który podaje małemu>. Więc już jestem spokojniejsza i zakupiłam paczkę. Aguska, jak gorączka u Bartusia? Biendne słoneczko.
Wklejam Wam zdjęcie bucików, bo miałam się przecież pochwalić :-D
Zobacz załącznik 343129Zobacz załącznik 343130Zobacz załącznik 343131

Mój Kuba dziś bardzo broji, a najbardziej, to podoba mu się waga:-)

Zobacz załącznik 343132 i wyobraździe sobie, że może na niej stać pół dnia i patrzeć jak pika :-).
Później do Was zajrzę bo umówiłam się na kawkę z koleżanką. Miłego dnia. Zdrówka dla ząbkujących i chorych.

witam :-) u mnie słonecznie ale chłodno :tak: biodro boli bo wczoraj zachciało mi sie myc okna :baffled:dzieciaki zdrowe Gabi zakfaliwikowana do przedszkola na następny rok Ja mam jutro wizyte u ortopedy Marcinkiewicza troche poczytałam o mojej chorobie i tak nic nie wiem :-Dtzn zdje sobie sprawe ze pewnie nie pusci mnie do pracy nie wypisze zaświadczeni bo biodro mam wytarte chrząstki nie ma kośc trze o kośc i noga sie skraca inie mam mowy odzwiganiu nawet kazał mi torebkę zmienic na mniejsża :szok:no i o kulach mam chodzic nic to jakos musze życ dalej jutro bede pewniejsza o opinie jeszcze jednego ortopedy :tak:

Fanta ładne buciki :tak:
Miłego popołudnia :-D

fanta fajniutkie buciki A Twój Kuba jeszcze gorączkuje?który to juz dzień?
u nas temp. znowu bya o 11.30 jak wstał i było 38.4 ja daje syropek Ibum albo czopek paracetamol bo w sumie wysokiej tej gorączki nie ma ale czopki nie za bardzo działaja.Jutro idę do ekarza żeby też mi doradziła co zamiast tego ibum dawać.
też życzę zdrówka i jak najszybciej wychodzących bezboleśnie ząbków

fanta fajniutkie buciki A Twój Kuba jeszcze gorączkuje?który to juz dzień?
u nas temp. znowu bya o 11.30 jak wstał i było 38.4 ja daje syropek Ibum albo czopek paracetamol bo w sumie wysokiej tej gorączki nie ma ale czopki nie za bardzo działaja.Jutro idę do ekarza żeby też mi doradziła co zamiast tego ibum dawać.
też życzę zdrówka i jak najszybciej wychodzących bezboleśnie ząbków

U nas ibum Gaja zawsze zwymiotuje ogólnie wszytsko co w syropie..najlepeij na nią działaja czopki efferalgan!!

Witam my z Bartkiem dziś na 11.30 mamy lekarza zobaczymy co nam powie
Wczoraj przed 19 zasnął to dostał syropek i przespał cała noc bez gorączki jednak po 7 znowu 38 więc od razu zadzwoniłam sie umówić na wizyte.kurcze niby to zęby ale boję sie że nie tylko :-(Z tym że wydaje mi się że gdyby jakiś wirus byl to gorączka byłaby wyższa nie ma co gdybać ciekawe co pani doktor nam powie.
odezwe sie jak wrócimy miłego dnia

Hej kobietki a co tu taka cisza ????????????:happy::happy::happy:
Fanta buciki sliczne ale ja bym się w nich zabiła po kilku krokach :-D:-D:-Da Kubus jak widać od małego chłopak dba o dobrą wagę ciała :-D:-D:-D:-D:-D
Joasiu oj chyba troszkę sobie na tym zwolnieniu posiedzisz bidulko :-:)-( a w dupsko będę biła za te okna :confused::confused::confused: kochana ty masz się leczyc ja wiem że na dupsku człowiek nie usiedzi tym badziej jak jest się matką wielodzietną ale kochana oszczędzaj się :tak::tak::tak:
wszystkim ząbkująco-gorączkującym życzymy moc zdrówka :tak::tak::tak::tak: jak to dobrze że 3 ząbkujące paszcze już za mną tym bardziej że dwie przechodziły to okropniaście :szok:
A u nas wszystko ok jutro znów szkoła koniec rekolekcji niestety :baffled: a dziś do Julki wpadają dziedkowie z tortem niespodzianka już się cieszę na ta jej radość :tak::tak:

reklama
Witam my z Bartkiem dziś na 11.30 mamy lekarza zobaczymy co nam powie
Wczoraj przed 19 zasnął to dostał syropek i przespał cała noc bez gorączki jednak po 7 znowu 38 więc od razu zadzwoniłam sie umówić na wizyte.kurcze niby to zęby ale boję sie że nie tylko :-(Z tym że wydaje mi się że gdyby jakiś wirus byl to gorączka byłaby wyższa nie ma co gdybać ciekawe co pani doktor nam powie.
odezwe sie jak wrócimy miłego dnia
Wiesz co mi sie nie wydaje by tyle na zęby goroączkował:(No ale obym się myliła!

Do góry