reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

balony były i gwizdki a z czapeczkami uznałam że za rok zrobimy jak już mały będzie bardziej zainteresowany ;-)Najbardziej podobały mu się balony:-DA na stole rozłożyłam serwetki z bobaskiem znalazłam na mieście

O to dość fajny pomysł my teraz zastamnawiamy sie czy nie zrobic w restauracji :)Dla Dziadków i Chrzestnych:)

reklama
Witam kobietki z deszczowego szczecina :happy2:
Wczoraj upał dziś deszcz kwiecień plecień co przeplata trochę zimy trochę lata .....:-)
Wracam kobietki do was teściowa wyjechała ,dziadziuś ze szpitala wyszedł wreszcie mam więcej czasu :tak:
A póki co buziaczki i pisać śpiochy co u was :-D

Witam kobietki z deszczowego szczecina :happy2:
Wczoraj upał dziś deszcz kwiecień plecień co przeplata trochę zimy trochę lata .....:-)
Wracam kobietki do was teściowa wyjechała ,dziadziuś ze szpitala wyszedł wreszcie mam więcej czasu :tak:
A póki co buziaczki i pisać śpiochy co u was :-D

U nas tez pochmurno:)

Witam z rana!
Widzę, że i w poniedziałek kobitki zalatane. Pogoda dziś nie nastraja do działania, przez co mam lenia...
Mężuś mój znów nadgodziny dziś będzie miał. W piątek jednak wybraliśmy się do kina mimo jego nadgodzin :tak:. Byliśmy na premierze. Film przereklamowany, bo chciałam się trochę pobać i nic z tego. Najstraszniejszym momętem był kot który z nienacka wyskoczył :-D. W sumie oglądałam go ze względu na A.Hopkinsa, bo on naprawdę świetnie gra, a teraz grał księdza :-D. Kurczę tylko jak on się nazywał. O już mi się przypomniało Rytułał. Ogólnie rzecz biorąc film jest o chłopaku którego ojciec zajmuje się nieboszczykami, a on nie chce robić tego co ojciec i postanawia wyrwać się z miasteczka i zostać księdzem. Lecę do obowiązków. Po południu do Was jeszczę zajrzę ;-)

u nas tak samo leje ale cóż takie uroki wiosny
Mój Bartek ma 38 stopni nie wiem czy to na ząbki czy jakiś wirus go dorwał ale nic poza gorączką nie ma dostał już syropek i zobaczymy
miłego dnia

u nas tak samo leje ale cóż takie uroki wiosny
Mój Bartek ma 38 stopni nie wiem czy to na ząbki czy jakiś wirus go dorwał ale nic poza gorączką nie ma dostał już syropek i zobaczymy
miłego dnia

aguska, pewnie na ząbku Bartuś gorączkuje, tak jak mój Kuba ostatnio. Ucałuj brzdąca

reklama
Do góry