reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i ja
U mnie od rana cudowna pogoda:tak::tak::tak:Az chcialo sie wstawac z lozka:tak::tak::tak:My juz po snaidanku:-)Ja zdazylam sie juz wyprysznicowac i umyc glowe i ogarnac chatke:tak::tak::tak:Pranie wisi juz na balkonie:tak::tak:
Rozwalilam sobie dzisiaj noge na piszczeli-masakra:no::no::no:Poslizgnelam sie i polecialam na kant tam przy wejsciu do brodzika,normalnie nie moglam ustac na tej nodze:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Teraz mam mega siniakia,napuchniete i jeszcze zdarta skore:no::no::no::no:Ciezko mi sie chodzi jak cholera a mlode chca isc na dwor:no:
A z pozytywow to ogladalam sie w lustrze przed snaidaniem i w sumie mam juz płasciutki brzuch:szok::tak::tak::tak:Miesiac katowania sie cwiczeniami dalo efekty:tak::tak::tak:Teraz musze tylko to "pielegnowac" a bedzie git:tak::tak::tak:

MALINUS
Wszystkiego naj,naj dla Pietruszki:tak::tak::tak:Spelnienia marzen,full kasy,szczescia,milosci:tak::tak::tak:

A ja dziekuje WAm serdecznie za zyczonka:tak::tak::tak:

Sto lat dla solenizantów
Beata współczuje

a ja dziś od rana mam nerwa.wiecie co usłyszałam dziś iod mojej straej głupiej sąsiadki?że moje dziecko za głośno chodzi!!!!!!!!że mam mu kupić inne kapcie bo w tych za głośno tupa!!!!!bo jej mąż jest ciężko chory i mu to przeszkadza.A i że zwala wszystko na podłoge stuka puka itp.aż się we mnie zagotowało:wściekła/y:A i że my w domu także za głośno chodzimy i że ciągle przestawiamy meble(jeździ tylko Bartka krzesełko do karmienia bo ma na kółkach).wiecie co myślałam że tą kobiete zaraz zwale z tych schodów ale sie powstrzymałam.jeszcze pożałuje.a i powiedziała że to ostatnie ostrzeżenie więc spodziewamy sie dzielnicowego ciekawe jak ona chce wytłumaczyć rocznemu dziecku żeby ciszej się zachowywało?:confused:zreszta nie ma prawa nam zakazywać chodzic to jakiś absurd!tym bardziej że Bartuś chodzi spać o 19 i śpi do 6-7 więc ma ciszę nocna nawet dlużej.stara zdzi...a

Beata (*)

Dowikla, dla Ciebie, Malinka dla twojego mężczyzny Wszytskiego naj... spełnienia marzeń :tak:

A mnie dzisiaj głowa boli masakrycznie :no::no::no:

hej laski
kurcze ale mnie zaskoczyłyscie tym ze trzeba odczekac nawet 6 tygodni mi lekarz gadal dwa tygodnie :eek::eek::eek:hmmm ale jak wy tak piszecie to ja zastosuje sie do tego i poczekam miesiac skoro flora bakteryjna tyle sie regeneruje:tak::tak: tylko czemu on mi tego nie powiedział co za palant zawsze uważałam ze on jest jakis nie normalny i duzo mam na niego sie skarzyło ale u nas innego lekarza nie ma :no::no:
u mnie oki lenka z maksiem sie bawi jest wesola wiec wszysko przeszlo a ja obiad prawie koncze bo placki po wegiersku to musze tylko placki usmazyc :tak::tak::tak:
zrobiłam tez babke ale cos nie wyszła:dry::dry::dry:chyba nie da sie jej zjesc czy któras z was robi dobre babki piaskowe takie jak mozna w biedronce kupic :-D:-D :-Dchcialam sama zrobic ale nie wyszło kury zjedzą trudnooooooooo:-p:-p:-p:-p

SOLENIZANTCE i SOLENIZANTOWI zdrowia szczescia i słodyczy niech was anioł nago cwiczy:-):-):-):-):-):-):-)oczywiscie wiadomo o co chodzi:-D:-D:-D:-D

Beatko (*) jaka wielka strata współczuje matce Krzysia , taki malutki całe zycie mial przed sobą (*) straszne :-:)-:)-:)-:)-(

a tak wogóle to AS dlaczego ty tutaj na BB masz wpisane urodzinki na 28.04 a na NK masz dzisiaj bo zgłupiałam heeeeeeeeeee które jest prawdziwe?????/

Ostatnia edycja:
Amelko
Twoje urodziny, które są raz w roku,
niech będą szczęśliwe i pełne uroku.
Ja ze swej strony ślę Ci życzenia -
by się spełniły wszystkie Twe marzenia​

No moja niki zasikała juz 3 pary spodni :szok::-D:-D:-D:-D chycba się juz wysikała nie ?:rofl2:

BETA, STO LAT !!!
Pociechy z męża i dzieciata, oraz spełnienia marzeń :tak:
dołączam sie do życzonek
spóźnione ale szczere
;-):tak:

Dzięki Dziewczyny :tak: no ja też mam nadzieję że Krzysiu z tego wyjdzie jeszcze :tak:
Dowikla zdjęcie proszę zrobić śmieciarzowi skoro mówisz że nawet nawet :-D
Anaconda MH to Wam się przypomniało :-) lepiej późno niż wcale ;-)
Lidka może to ta pogoda :sorry2: z każdego człowieka wariata robi :sorry2:

Witam wieczorem :tak: Kuba się bawi lokomotywą na szczęście bez baterii :-D właśnie się wykąpaliśmy i zaraz kolację będę Kubie robić a ja zjem chyba konia z kopytami ;-) głodna jestem ostatnio jak nie wiem co, za dwoje jem :sorry2: w ciąży nie jestem (mam nadzieję) ale to chyba przez te tabletki co biorę :-) muszę iść po receptę do swojej :tak: nie wiem czy któraś z Was lubi Japońskie bajki anime ale w tygodniu wieczorem jakoś o 20,20 lecą na tvp kultura :tak: ja uwielbiam i oglądam :tak: a jak któraś chce zobaczyć co i jak to polecam Grobowiec Świetlików :-) A oto co mój syn dzisiaj zrobił śwince :-D jak to zobaczyłam myślałam że padnę ze śmiechu :-D
co on jej tam odsysa :)
Krzysiu zmarł dzisiaj nad ranem
[*] :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
(*)(*)(*)
to straszne co sie wydarzyło :(

hej dziopki ino przelotem bo czasu brak u mnie nic nowego jutro znow do pracy
papatki;-)

Iwcik fajnie że z Lenka już dobrze :tak: jak masz jeszcze placki to ja wpadam :-D też kiedyś chciałam upiec taką babkę ale się powstrzymałam :sorry2:
MH współczuję bólu głowy :no: mnie bolała po południu tylko :dry:
Aguska to jak przyjdzie dzielnicowy to daj Bartka żeby z nim rozmawiał po przecież skarga na niego jest :-D:-D ludzie czasami są niepoważni :-) nic Ci dzielnicowy nie zrobi :tak: nie masz się czym martwić :tak:

Witam wieczorem :tak: Kuba już po kolacji, M pojechał po jedzonko bo ja głodna jak nie wiem co :-p jutro M mi zabiera laptopa więc zajrzę dopiero w poniedziałek :tak: u teściowej nawet fajnie było, M skorzystał z pogody i umył autko :-) więc jest czyste jak nie wiem co :-D jutro mi się rodzinka zwala więc będzie wesoło :-) idę się szykować do kąpieli i łóżko pościelić bo zaraz na jedynce film "tylko mnie kochaj" :-)

reklama
hej mamuski!!!
witam wieczorkiem.
dzieci juz spią wiec ja mam chwilke dla siebie.;-)
pogoda dzis była straszna,zimno,snieg z deszczem padał i do tego strasznie wiało.:wściekła/y:
a u nas chorubsko sie przyplątało krystian skarży sie na gardło a mikołaj ma katar:-(ja sie załamię!!!!!!!:-:)-(

dobranoc

dowikluś-kochana wszystkiego najlepszego!!!
100lat,dużo radośći miłośći,zdrowia,szczescia,pomyślności!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malinka-dla twojego puetruszki wszystkiego co najlepsze,spełnienia wszystkich marzeń!!

beatka-strasznie mi przykro(*)
ogromne wyrazy współczucia.

iwicik-fajnie że lenka już zdrowa.

Do góry