reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka dziewczyny.

mam pytanko,czy któraś zna się na prawie pracy albo zna kogoś kto jest w tym obcykany????

szybko potrzebuje porady pranej.

jutro i tak idziemy z M do inspekcji pracy .jak bedzie trzeba to będziemy się z jego szefem sądzić,nie popuszczę gnojowi :no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem nabuzowana:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Witam sie niedzielnie:-):-)
W sumie to nawet nie udalo mi sie dzisiaj popsac:no:Od rana sprzatalam chate a bylo co sprzatac;-):-)W nocy jeszcze pozmywalam sobie wszystkie naczynia:tak::tak::tak:Goscie w sumie nie siedzieli dlugo bo jakos do 23 ale bylo fajnie:tak::tak::tak:Troszke sie popilo i pojadło:tak:Moj szwagier byl juz skonczony i prawie zasypial:szok::-DA jajca byly takei ze na bank slyszeli nas wszyscy sasiedzi:-p:-D:-D:-D:-D:-D

Jeszcze raz dziekuje wszystkim za zyczonka:tak::tak::tak:

Witam wieczorkiem już:-)
U nas za to słonecznie aż żyć sięchce ale zimnawo. Już sama nei wiem czy wolę mróz czy wiosnę. Wymroziłoby przynajmniej te wszytkie zarazki:crazy:
Liduś Ty to masz urwanie głowy...zdrówka dla Krystianka!!!!
Agnes nie pomogę, nie wiem o co loto ale na pewno macie powody. coś na rzeczy jest niestety. Kciuki, żeby sprawa zakończyła się pomyślnie dla Was!!!
Beatko bardzo mi przykro:-:)-(
Dowikla, no i super, że imprezka udana!!!!! Głowa dzisiaj nie boli:cool2::cool2::cool2:???

hej kobitki Bartek śpi mąż z rodzicami sobie gada a ja wskoczylam na bb:-)byliśmy dziś na spacerku było mroźno ale tak fajnie:-)poszliśmy do Bartka prababci i tam dał mi Bartek wycisk.jestem zmęczona.

witam w walentynki:-):-):-)

matko kochana piereszy raz jestem pierwsza na BB:szok::szok::szok:

własnie kawke z meżem pije maksiu w szkole no i by sie dzisiaj spóznił obudził mnie rano budzik wyłaczyłam go i poszłam dalej spac dobrze ze maksiu sie obudził o 7.30 i przyszedł nas obudzic z krzykami mama czemu mnie nnie ubierasz do szkoły:szok::szok::szok:matko kochana ale zążył maż sie szybko ubrał ja maksia i pojechali heheheh mąz odrazu pojechał do miasta bo ma mi wkoncu gniazdko zrobic do kuchenki no i wrócił z walentynka dla mnie i dla Lenki:-):-):-):-)
spadam narazie bo musze mu pomóc :tak::tak::tak:

Witam i ja :-):-):-)
U nas piękne słonko świeci i choć na dworze -11st.C to jakoś tak wiosnę czuję :-D:-D:-D
Wszystkiego co najlepsze życzę w dniu walentego, przede wszystkim dużo miłości :tak::tak::tak:
My wczoraj na wieczór wróciliśmy od teściowej i już nie zaglądałam bo jakoś głowa mnie rozbolała :baffled::baffled:
A jutro czeka mnie Mai szczepienie, oj chyba będzie płacz bo przeżywa to szczepienie bardzo :szok::szok::szok:
Iwcik ja też bym wiecznie zasypiała jakbym budzik wyłączyła dlatego ja co 5 min mam przypomnienie i tak przysypiam po kilka razy aż zaskoczy mnie godzina :-D:-D

dużo miłości kobietki wam życzę:-)
m pojechal do pracy a ja z Bartusiem szalejemy:-)
słoneczko piękne świeci -8st jest teraz więc może później będzie trochę cieplej to wyjdziemy z Bartusiem na mały spacerek:-)

reklama
Kochane z okazji WALENTYNEK Życzę ogromnie dużo miłości !!
images
images
images

Do góry