wiktoria12
Mama i żona :)
YouTube - Pomóż Laurze i podaj dalej!
Rozgłośmy ten filmik LAura potrzebuje pomocy i chociaż tak mozemy pomóc.
Rozgłośmy ten filmik LAura potrzebuje pomocy i chociaż tak mozemy pomóc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi:---(Krzysiu zmarł dzisiaj nad ranem
[*] :----------(
dołączam sie do życzonekNo moja niki zasikała juz 3 pary spodni chycba się juz wysikała nie ?
BETA, STO LAT !!! Pociechy z męża i dzieciata, oraz spełnienia marzeń
co on jej tam odsysaDzięki Dziewczyny no ja też mam nadzieję że Krzysiu z tego wyjdzie jeszcze
Dowikla zdjęcie proszę zrobić śmieciarzowi skoro mówisz że nawet nawet
Anaconda MH to Wam się przypomniało :-) lepiej późno niż wcale ;-)
Lidka może to ta pogoda z każdego człowieka wariata robi
Witam wieczorem Kuba się bawi lokomotywą na szczęście bez baterii właśnie się wykąpaliśmy i zaraz kolację będę Kubie robić a ja zjem chyba konia z kopytami ;-) głodna jestem ostatnio jak nie wiem co, za dwoje jem w ciąży nie jestem (mam nadzieję) ale to chyba przez te tabletki co biorę :-) muszę iść po receptę do swojej nie wiem czy któraś z Was lubi Japońskie bajki anime ale w tygodniu wieczorem jakoś o 20,20 lecą na tvp kultura ja uwielbiam i oglądam a jak któraś chce zobaczyć co i jak to polecam Grobowiec Świetlików :-) A oto co mój syn dzisiaj zrobił śwince jak to zobaczyłam myślałam że padnę ze śmiechu
(*)(*)(*)Krzysiu zmarł dzisiaj nad ranem
[*] :----------(