reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i ja
U mnie od rana cudowna pogoda:tak::tak::tak:Az chcialo sie wstawac z lozka:tak::tak::tak:My juz po snaidanku:-)Ja zdazylam sie juz wyprysznicowac i umyc glowe i ogarnac chatke:tak::tak::tak:Pranie wisi juz na balkonie:tak::tak:
Rozwalilam sobie dzisiaj noge na piszczeli-masakra:no::no::no:Poslizgnelam sie i polecialam na kant tam przy wejsciu do brodzika,normalnie nie moglam ustac na tej nodze:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Teraz mam mega siniakia,napuchniete i jeszcze zdarta skore:no::no::no::no:Ciezko mi sie chodzi jak cholera a mlode chca isc na dwor:no:
A z pozytywow to ogladalam sie w lustrze przed snaidaniem i w sumie mam juz płasciutki brzuch:szok::tak::tak::tak:Miesiac katowania sie cwiczeniami dalo efekty:tak::tak::tak:Teraz musze tylko to "pielegnowac" a bedzie git:tak::tak::tak:

MALINUS
Wszystkiego naj,naj dla Pietruszki:tak::tak::tak:Spelnienia marzen,full kasy,szczescia,milosci:tak::tak::tak:

A ja dziekuje WAm serdecznie za zyczonka:tak::tak::tak:

Sto lat dla solenizantów
Beata współczuje

a ja dziś od rana mam nerwa.wiecie co usłyszałam dziś iod mojej straej głupiej sąsiadki?że moje dziecko za głośno chodzi!!!!!!!!że mam mu kupić inne kapcie bo w tych za głośno tupa!!!!!bo jej mąż jest ciężko chory i mu to przeszkadza.A i że zwala wszystko na podłoge stuka puka itp.aż się we mnie zagotowało:wściekła/y:A i że my w domu także za głośno chodzimy i że ciągle przestawiamy meble(jeździ tylko Bartka krzesełko do karmienia bo ma na kółkach).wiecie co myślałam że tą kobiete zaraz zwale z tych schodów ale sie powstrzymałam.jeszcze pożałuje.a i powiedziała że to ostatnie ostrzeżenie więc spodziewamy sie dzielnicowego ciekawe jak ona chce wytłumaczyć rocznemu dziecku żeby ciszej się zachowywało?:confused:zreszta nie ma prawa nam zakazywać chodzic to jakiś absurd!tym bardziej że Bartuś chodzi spać o 19 i śpi do 6-7 więc ma ciszę nocna nawet dlużej.stara zdzi...a

Beata (*)

Dowikla, dla Ciebie, Malinka dla twojego mężczyzny Wszytskiego naj... spełnienia marzeń :tak:

A mnie dzisiaj głowa boli masakrycznie :no::no::no:

hej laski
kurcze ale mnie zaskoczyłyscie tym ze trzeba odczekac nawet 6 tygodni mi lekarz gadal dwa tygodnie :eek::eek::eek:hmmm ale jak wy tak piszecie to ja zastosuje sie do tego i poczekam miesiac skoro flora bakteryjna tyle sie regeneruje:tak::tak: tylko czemu on mi tego nie powiedział co za palant zawsze uważałam ze on jest jakis nie normalny i duzo mam na niego sie skarzyło ale u nas innego lekarza nie ma :no::no:
u mnie oki lenka z maksiem sie bawi jest wesola wiec wszysko przeszlo a ja obiad prawie koncze bo placki po wegiersku to musze tylko placki usmazyc :tak::tak::tak:
zrobiłam tez babke ale cos nie wyszła:dry::dry::dry:chyba nie da sie jej zjesc czy któras z was robi dobre babki piaskowe takie jak mozna w biedronce kupic :-D:-D :-Dchcialam sama zrobic ale nie wyszło kury zjedzą trudnooooooooo:-p:-p:-p:-p

SOLENIZANTCE i SOLENIZANTOWI zdrowia szczescia i słodyczy niech was anioł nago cwiczy:-):-):-):-):-):-):-)oczywiscie wiadomo o co chodzi:-D:-D:-D:-D

Beatko (*) jaka wielka strata współczuje matce Krzysia , taki malutki całe zycie mial przed sobą (*) straszne :-:)-:)-:)-:)-(

a tak wogóle to AS dlaczego ty tutaj na BB masz wpisane urodzinki na 28.04 a na NK masz dzisiaj bo zgłupiałam heeeeeeeeeee które jest prawdziwe?????/

Ostatnia edycja:
Amelko
Twoje urodziny, które są raz w roku,
niech będą szczęśliwe i pełne uroku.
Ja ze swej strony ślę Ci życzenia -
by się spełniły wszystkie Twe marzenia​

No moja niki zasikała juz 3 pary spodni :szok::-D:-D:-D:-D chycba się juz wysikała nie ?:rofl2:

BETA, STO LAT !!!
Pociechy z męża i dzieciata, oraz spełnienia marzeń :tak:
dołączam sie do życzonek
spóźnione ale szczere
;-):tak:

Dzięki Dziewczyny :tak: no ja też mam nadzieję że Krzysiu z tego wyjdzie jeszcze :tak:
Dowikla zdjęcie proszę zrobić śmieciarzowi skoro mówisz że nawet nawet :-D
Anaconda MH to Wam się przypomniało :-) lepiej późno niż wcale ;-)
Lidka może to ta pogoda :sorry2: z każdego człowieka wariata robi :sorry2:

Witam wieczorem :tak: Kuba się bawi lokomotywą na szczęście bez baterii :-D właśnie się wykąpaliśmy i zaraz kolację będę Kubie robić a ja zjem chyba konia z kopytami ;-) głodna jestem ostatnio jak nie wiem co, za dwoje jem :sorry2: w ciąży nie jestem (mam nadzieję) ale to chyba przez te tabletki co biorę :-) muszę iść po receptę do swojej :tak: nie wiem czy któraś z Was lubi Japońskie bajki anime ale w tygodniu wieczorem jakoś o 20,20 lecą na tvp kultura :tak: ja uwielbiam i oglądam :tak: a jak któraś chce zobaczyć co i jak to polecam Grobowiec Świetlików :-) A oto co mój syn dzisiaj zrobił śwince :-D jak to zobaczyłam myślałam że padnę ze śmiechu :-D
co on jej tam odsysa :)
Krzysiu zmarł dzisiaj nad ranem
[*] :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
(*)(*)(*)
to straszne co sie wydarzyło :(

hej dziopki ino przelotem bo czasu brak u mnie nic nowego jutro znow do pracy
papatki;-)

Iwcik fajnie że z Lenka już dobrze :tak: jak masz jeszcze placki to ja wpadam :-D też kiedyś chciałam upiec taką babkę ale się powstrzymałam :sorry2:
MH współczuję bólu głowy :no: mnie bolała po południu tylko :dry:
Aguska to jak przyjdzie dzielnicowy to daj Bartka żeby z nim rozmawiał po przecież skarga na niego jest :-D:-D ludzie czasami są niepoważni :-) nic Ci dzielnicowy nie zrobi :tak: nie masz się czym martwić :tak:

Witam wieczorem :tak: Kuba już po kolacji, M pojechał po jedzonko bo ja głodna jak nie wiem co :-p jutro M mi zabiera laptopa więc zajrzę dopiero w poniedziałek :tak: u teściowej nawet fajnie było, M skorzystał z pogody i umył autko :-) więc jest czyste jak nie wiem co :-D jutro mi się rodzinka zwala więc będzie wesoło :-) idę się szykować do kąpieli i łóżko pościelić bo zaraz na jedynce film "tylko mnie kochaj" :-)

reklama
hej mamuski!!!
witam wieczorkiem.
dzieci juz spią wiec ja mam chwilke dla siebie.;-)
pogoda dzis była straszna,zimno,snieg z deszczem padał i do tego strasznie wiało.:wściekła/y:
a u nas chorubsko sie przyplątało krystian skarży sie na gardło a mikołaj ma katar:-(ja sie załamię!!!!!!!:-:)-(

dobranoc

dowikluś-kochana wszystkiego najlepszego!!!
100lat,dużo radośći miłośći,zdrowia,szczescia,pomyślności!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malinka-dla twojego puetruszki wszystkiego co najlepsze,spełnienia wszystkich marzeń!!

beatka-strasznie mi przykro(*)
ogromne wyrazy współczucia.

iwicik-fajnie że lenka już zdrowa.

Do góry