reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski
kurcze ale mnie zaskoczyłyscie tym ze trzeba odczekac nawet 6 tygodni mi lekarz gadal dwa tygodnie :eek::eek::eek:hmmm ale jak wy tak piszecie to ja zastosuje sie do tego i poczekam miesiac skoro flora bakteryjna tyle sie regeneruje:tak::tak: tylko czemu on mi tego nie powiedział co za palant zawsze uważałam ze on jest jakis nie normalny i duzo mam na niego sie skarzyło ale u nas innego lekarza nie ma :no::no:
u mnie oki lenka z maksiem sie bawi jest wesola wiec wszysko przeszlo a ja obiad prawie koncze bo placki po wegiersku to musze tylko placki usmazyc :tak::tak::tak:
zrobiłam tez babke ale cos nie wyszła:dry::dry::dry:chyba nie da sie jej zjesc czy któras z was robi dobre babki piaskowe takie jak mozna w biedronce kupic :-D:-D :-Dchcialam sama zrobic ale nie wyszło kury zjedzą trudnooooooooo:-p:-p:-p:-p

SOLENIZANTCE i SOLENIZANTOWI zdrowia szczescia i słodyczy niech was anioł nago cwiczy:-):-):-):-):-):-):-)oczywiscie wiadomo o co chodzi:-D:-D:-D:-D

Beatko (*) jaka wielka strata współczuje matce Krzysia , taki malutki całe zycie mial przed sobą (*) straszne :-:)-:)-:)-:)-(

a tak wogóle to AS dlaczego ty tutaj na BB masz wpisane urodzinki na 28.04 a na NK masz dzisiaj bo zgłupiałam heeeeeeeeeee które jest prawdziwe?????/
Iwcik .
Niektorzy lekarze sa bardzo mocno za szczepionkami ,a niektorzy niekoniecznie.
Niektorzy kaza szczepic na wszystko co sie rusza (bakterie,wirusy),a niektorzy przestrzegaja przed szczepionkami .:sorry:
Wiele lekarzy szczepi i namawia do szczepien ,bo chca zarobic ,ale nie szczepia swoich dzieci.Dlaczego wiec nie szczepia skoro szczepionki takie dobre ?
I tu sie nasuwa szereg pytan na ten temat...

Kochana urodziny mam 28 kwietnia ,a dlaczego na NK jest inna data to sama nie wiem :no::-D:-D:-D

Dziewczynki jestesmy na turnusie w Koszalinie.
Jest naprawde fajnie.
10 zajec dziennie ma Kubus ,a po poludniu codziennie wycieczki.
Z racji tego ,ze mlody nie chce chodzic na stolowke to posilki dostajemy do pokoju.:sorry:

Zajrze do Was wieczorkiem kochane.:tak:;-):-):-)

reklama
Witam i ja
U mnie swieci piekne sloneczko,ale jest dosyc zimno:tak::tak::tak:Ale mi sie rano ciezko wstawało:szok::szok::szok:Jak zaprowadzilam mlodego do szkoly to wskoczylam do wyrka i spalam do 10 :tak::tak::tak:Dziewczynki tez jakos tak wstały:tak::tak::tak:
Ale zazdroszcze tym ktorzy maja teraz ferie:tak::tak::tak:Sama bym przyjela jeszcze te dwa tygodnie hehe;-):-)
Mam nadzieje ze mlode bez problemu dadza sie zostawic w przedszkolu:tak:Bo po takiej przerwie to juz sie boje:no:
Musze isc wywalic butelki po sobocie bo jeszcze tego nie zrobilam:szok::szok::szok:i tak mi stoja
Planowalam dzisiaj troszke poprasowac,ale jak dalej bede miala takiego lenia to raczej nic z tego nie bedzie:-p

Witam i ja
U mnie swieci piekne sloneczko,ale jest dosyc zimno:tak::tak::tak:Ale mi sie rano ciezko wstawało:szok::szok::szok:Jak zaprowadzilam mlodego do szkoly to wskoczylam do wyrka i spalam do 10 :tak::tak::tak:Dziewczynki tez jakos tak wstały:tak::tak::tak:
Ale zazdroszcze tym ktorzy maja teraz ferie:tak::tak::tak:Sama bym przyjela jeszcze te dwa tygodnie hehe;-):-)
Mam nadzieje ze mlode bez problemu dadza sie zostawic w przedszkolu:tak:Bo po takiej przerwie to juz sie boje:no:
Musze isc wywalic butelki po sobocie bo jeszcze tego nie zrobilam:szok::szok::szok:i tak mi stoja
Planowalam dzisiaj troszke poprasowac,ale jak dalej bede miala takiego lenia to raczej nic z tego nie bedzie:-p

A prowadzasz już księżniczki do przedszkola??

Witam kochane po weekendowo walentynkowo:happy::happy:
dużo miłości kochane wam wszystkim życzę ciepła uśmiechu który budzi do życia ,wsparcia bliskich ,zrozumienia i masę dzikego sexu ;-);-);-)
Dowikluś kochana spóźnione ale bardzo bardzo szczere życzenia urodzinowe kochana spokoju miłości braku problemów i zadowolenia z życia :tak::happy::happy::happy::happy:
Bardzo dziękuję za życzenia dla Pietruszki i pamięć o nim :tak::tak::tak::-*
Beatko [*] dla Krzysia to straszne .....ja się ie skarżę na swój los..potulna jestem jak baranek i tylko mam nadzieję że...że wiesz co robisz BOŻE.........
Iwcik na NK pokazały ci się owszem urodziny AS ale taki ma "nick" na naszej klasie Dowikla:-D:-D:-D:-D ja też się parę razy pomyliłam :-D:-D:-D:-D:-D
A pamiętali wasi faceci o walentynkach????????????????????? bo ja po raz pierwszy jestem w mega mega szoku:szok::szok::szok:moje kochanie pamiętało:tak::tak::tak: dostałam pięknego kwiatka i płytę którą sam dla mnie nagrał :szok::tak::tak::tak::tak: wybrał piosenki które kocham i je dla mnie zgrał na jedną płytę no i oczywiście Malina z wzruszenia słowa nie mogła powiedzieć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nawet mój starszy synek pamiętał o walentynkach i dostałam od niego serduszko które własnoręcznie dla mnie zrobił dziś o 5 rano:szok::szok::szok: i mój tatuś pamiętał i wysłał mi życzenia i moja córcia dzwoniła jakoś tak miło się zrobiło:tak::tak::tak:
Adam pognał do fryzjera:tak::tak::tak:sam po raz pierwszy w życiu:szok::szok:Pietruszka w pracy Antoni udaje że zasypia ale jakoś mu to nie idzie :sorry::sorry:a wstał dziś z gorączką :-:)-:)-( ma 38.3 na razie nic mu nie dałam na zbicie bo organizm sam walczy żadnych innych objawów nie ma więc mam nadzieję że szybko mu przejdzie :tak::tak:
A właśnie Agnes co się dzieje z M pracodawcą?????
kurcze wszystko przeczytałam a mam pustkę w głowie :baffled::baffled::baffled:

As fajnie że na turnusie super :-)
Agnes a co się stało że chcecie się sądzić?
Dowikla super że się imprezka udała :-)
Malinka to super że pamiętali :-) u mnie na razie cisza :sorry:

Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek :-D dużo miłości, radości i seksu :-DWitam. U mnie zimno, wieje i pochmurno :baffled: ale widzę że się przejaśnia :tak: więc może słoneczko jakieś zawita :tak: wczoraj było fajnie, rodzinka się zwaliła, pośmialiśmy się i pojechali :-) a ja potem sprzątałam do wieczora :-D Kuba już zaczyna marudzić, zaraz mu rosołek dam i pójdzie spać :tak: M się kąpie i chyba się utopił bo siedzi już godzinę :sorry: a ja wczoraj się wzięłam za sprzątanie :tak: umyłam sobie okno w dużym pokoju, wyszorowałam pleśń i poprałam zasłony i firanki :tak: teraz wszystko schnie, zasłony na balkonie i mam nadzieję że szybko wyschną skoro wieje :-) idę Kubę kłaść bo już marudzi :sorry:

u nas Bartek ma napad bólu.ida mu zęby i chyba się już wyrzynaja później jak mi da to zobaczę.powinien już spać a ciągle płacze.przed chwila dałam mu ibum bo go boli aż główka ciągle się za nią łapał:-(.Mam nadzieje że zaraz mu przejdzie i wkońcu zaśnie.

A ja jednak prasowalam i to calkiem sporo:szok::szok::szok:
Zaraz sie szykujemy i bedziemy wychodziły:tak::tak::tak:

MALINUS
Bardzo dziekuje za zyczonka:tak::tak::tak:
Jesli chodzi o walentynki to ja dostalam kartke jzu jakis czas temu:szok::szok::szok:Co bylo dla mnei ogromnym szokiem i do tego dostalam tez osobna kartke na urodziny:szok::szok::szok:
Fajnei ze o Tobie tak wszyscy pamietali:tak::tak::tak:Bo to jest mega milusie:tak::tak::tak:

LENKO
A no prowadze male do przedszkola,prowadze:tak::tak::tak:

BEATKO
Wysylam Tobie troche sloneczka:tak::tak::tak:A Ty przyjedz mi w zamian za to umyc okna hehe;-):-D:-D:-D

MALINUS
Oby Antkowi nic nei bylo:tak::tak::tak:

A ja chyba z 3 dni temu zmierzylam swoje dziewczynki:tak::tak:I UWAGA
Wiktoria ma całe 84 cm
Klaudia całe 82 cm:tak::tak:
Niby mało,ale jak patrzylam w Ich ksiazeczki to od marca Wiktoria urosla 6 cm a Klaudia 5 cm,wiec taka akurat na Ich wiek:tak::tak::tak:

dowikla super że dziewczynki ci rosną:-)
a u mnie bez wikszych zmian Bartek zjad obiad myslałam że przyśnie a to zonk marudzi i siedzi w łóżeczku.wogóle nie chce żebym go przytulała i lulała:-(może sie zmęczy i zaśnie.

Dowikla doczytałam że miałaś w weekend urodzinki tak wiec spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego czego tylko sobie wymarzysz :tak::tak:
No i gratki dla szczypiorków bo ładnie ci urosły :tak::tak:
Malinka ja od swojego na walentynki dostałam tylko buziaka i jeszcze wyrwał ode mnie 50zł bo ma koledze oddać :-D:-D:-D:-D
U nas piękne słonko ale jednak mroźno więc szybko z zakupami do domu wróciłam a teraz grochówkę gotuję i tak z doskoku podczytuję :-):-)

reklama
Do góry